merhaba arkadaşlar harddisk almak istiyorum çnkü zamanında prison break,breaking bad vb gibi bir sürü film indirmiştim ve çöpe gitmesini istemiyorum ama harddisk fiyatları neden bu kadar değişiklik gösteriyor anlamış değilim ? vatan bilg. daki fiyatlara göre örneğin 2tb toshiba 219 lirayken wd nin yada seagate in 2tb lık ürünlerinde 360 gibi bi rakam görüyorum bu fark neden oluşuyor açıklayabilirmisiniz ? yani sadece zamandan ve hızdan dolayımı yoksa ekstra güvenlik vb gibi konularda yrdımcı mı oluyo bu harddiskler biraz açıklarmısınız ? ayrıca bu konuda yeniyim ve 1000 liraya bile 2tb hdd gördüm nedir bu fark bu kadar ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Hızı duşuktur link verip sorarsan net cevap veririz
fiyat farkı 2.5" olması veya farklı teknoloji kullanılmasından olabilir 10 lira gibi farka wd de var 2 tb sizde benim gibi arşivcisiniz anlaşılan eğer sabit disk düşüncenizde varsa şu anda arşivcilere en uygun disk olan wd nin green serisi 3 tb lığı internete özel 243 tl ye düştü vatanda sabit disk düşünceniz varsa çok büyük fırsat bu kaçırmayın derim.
kesin karar verdim 2 tb lık olucakta uygun fiyat yok ama bi internet kafeye gidip tüm filmleri içine atmak istiyorum acep izin verirlermiki
çok teşekkürler bende bu gün tam bu cihaza baktım yanlız aşırı büyük gibi ve hantal 3.5 inç ne büyük bişeyiş telefonda anlamam bunda baya belli oldu 2.5 luk desem en uygun fiyatlı samsung heralde varmı bi örneğiniz hocam ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme