arkadaşlar veri aktarımı yaparken pc dondu tekrar açdığımda xp harddiski görmedi biosdan gördüğü halde windowsda harddisk görünmüyor ve içindeki veriler benim için çok önemliydi nasıl yada ne şekilde tekrar hayata döndüreceğimi bilen varsa yardımlarını bekliyorum
Hocam sanırım az çok bilgin var. fikir olarak kabaca anlatıcam. bilgisayarım>sağ click>yönetim>disk yönetimi> bu kısımda hdd gözüküyomu kontrol et gözüküyosa sağ tıklayıp sürücü yolu ve harfi ata de.tmm ile geç sürücüye girmeye çalış. o kısımda göremezsen bide aygıt yöneticisini kontrol et. sonucu yazarsın.
Başka bi pc ye bağla harddiski.
Başka Bir biLgisayar bağLa harddiskini o şekiLde kurtarmaya çaLış, ayrıca Harddiskin içindeki işLetim sistemindeki Oturumun ParoLaLıysa 'NTFS Reader' Programını buL onunLa dosyaLarına erişebiLirsin umarım işine yarar.
arkadaşlar ilginiz için sağolun başka bilgisayarda denedim ordada biosda görüyo windowsda yok. yanlız aygıt yöneticisinde diskler bölümündede görünüyo xxx_xxx hocam harddisk şuan yanımda değil dediklerini yarın denerim.sizce verilerimin kurtulma şansı varmı valla kurtulmasına yardımcı olan arkadaşa gönlümce bi hediyem olacak inşallah
Hocam kâr amaçlı yapsak taktir edersinki burda işimiz olmaz. elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. sen denede sonucu yazarsın.
xXx_xXx hocam malesef bahsettiğin yerde gözükmedi harddisk (bilgisayarım>sağ click>yönetim>disk yönetimi>) sanırım olmıcak bi dua