Şimdi Ara

harddiski usb gıbı kullanabılırmıyız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugun yenı kasa aldım eskı kasayı baskasına verıcem ama harddıskını alıcam onu yenı sıstemıme ekleyebılırmıyım yanı usb bellek gıbı gıdıp baska pc den bıseyler atıp getırıp kendıme pc me takıp kullanablırmıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

E sata ile yapabilirsin anakartın desteği var ise.Zaten sistem kurmayacaksan o hddyi sata slotlarından birine takarak depo olarakta kullanabilirsin tak çıkar yaparsın sorun olmaz.

anladım gıgabyte 99mfxa destekler mı ??? Bıde kasanın ustunde bı sata gırısı var oraya taksamda olur mu ve son olarakda sata gırısını anladım ama harddıskten cıkan bı kablo daha var psu y gıdıyo onu nereye takıcam ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greathor™

arkadaslar bugun yenı kasa aldım eskı kasayı baskasına verıcem ama harddıskını alıcam onu yenı sıstemıme ekleyebılırmıyım yanı usb bellek gıbı gıdıp baska pc den bıseyler atıp getırıp kendıme pc me takıp kullanablırmıyım

bu ürünü alarak kullanabilirsin sanırım hdd 3.5 luktur

http://www.hepsiburada.com/liste/quake-gd35617-idesata-35-siyah-harici-usb-20-hard-disk-kutusu/productDetails.aspx?productId=bd847523&categoryId=813

• 3.5" bir hdd kutusu alip kullanman daha pratik olur gibime geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: free_whitewolf

quote:

Orijinalden alıntı: Greathor™

arkadaslar bugun yenı kasa aldım eskı kasayı baskasına verıcem ama harddıskını alıcam onu yenı sıstemıme ekleyebılırmıyım yanı usb bellek gıbı gıdıp baska pc den bıseyler atıp getırıp kendıme pc me takıp kullanablırmıyım

bu ürünü alarak kullanabilirsin sanırım hdd 3.5 luktur

http://www.hepsiburada.com/liste/quake-gd35617-idesata-35-siyah-harici-usb-20-hard-disk-kutusu/productDetails.aspx?productId=bd847523&categoryId=813

evet 3.5 hdd teşekkürler link için

• quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

3.5" bir hdd kutusu alip kullanman daha pratik olur gibime geldi.

3.5 " alıcam zaten Teşekkürler yorum için ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB HDD Uzatma Kablosu Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.