Şimdi Ara

Harddiskim kaç inch olduğunu nasıl anlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
14.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sorum biraz saçma gelebilir ama kullanmadığım elimde 30 gb samsung harddisk var buna harici hard disk kutusu alıp taşınabilir yaomak istiyorum ama bunlar inch e göre değişiyor elimdekinin kaçlık olduğu harddiskde yazmıyor ama...

• 3.5" dir
  • 1 inch 2.54 cm'e karşılık gelir.

çok kısa yoldan şu şekilde yapabilirsin:

üzerinde kaçlık olduğu yazıyordur.

ya da;

eline al bi cetvel, 6.35 cm geliyorsa 2.5"liktir. 8.89 cm geliyorsa 3.5"tur.

bu arada diskin ne tür olduğu da önemli. yani senin elindeki disk ide'dir, alacağın disk kutusu sadece sata'yı destekler, o zaman elinde kalır kutu. ya da tersi de olabilir. yine aynı şekilde kalır elinde.

aşağıdaki adresteki cihazı da ben sipariş verdim az önce. bu cihaz hem ide hem de satayı destekliyor. ayrıca hem usb, hemde e-sata bağlanabiliyor. fiyatı da iyi ama senin elindeki diskin boyutu ve cinsi önem kazanıyor bu durumda.

http://www.hepsiburada.com/akasa-integral-2.5-idesata-esatausb-siyah-hdd-kutusu-ak-enp2nes-bk/productDetails.aspx?categoryid=813&productid=bd96194

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanakdemir -- 1 Mart 2009; 11:39:35 >

• teşekkür ederim cevap için benimki de ide en kısa zamanda bakacam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.