Şimdi Ara

Harddiskimdeki Verileri Kurtarmak İstiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eski bilgisayarıma ait harddiskimi uzun zamandır saklıyorum, içinde bütün özel arşivim bulunmakta, yıllardır çektiğim fotoğraflar, aile albümüm v.s.
    ancak harddiski bilgisayar görmüyor, birkaç bilgisayarcı arkadaşa gösterdim, çözüm bulamadılar. sadece bir tanesi, aynı harddiskten bulabilirsen, onun kasasına bunu takarak içeriğe erişebilirsin gibi birşeyler söylemişti. beş yıldır saklıyordum harddiski, çok da anlamıyorum böyle teknik işlerden. bana bu konuda tavsiyesi bulunacak, ya da yardım edebilecek olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
     Harddiskimdeki Verileri Kurtarmak İstiyorum.

• relax84 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Aşağıdaki soruları cevaplarsanız problemin ne olduğunu anlayabiliriz.
    Disk nasıl bozuldu?
    Diske power verildiğinde motor dönüyor mu?
    Motor dönüyorsa anormal sesler var mı?
  • aynı hdd işe yaramayacaktır büyük ihtimal
    yıllar önce bozulan 30 gb diskim bozulmuştu. aynı model marka harddisk bulup kartı benim diske taktım ve çalışmadı... hala saklıyorum bi umut
    içini zaten açamazsın, özel oda gerekir
    içindeki bilgilerin çok önemli ama para önemli değilse profesyonel veri kurtarma senin çözümün...
  • Ölü ozan kullanıcısına yanıt
    Hard disklerde türlü türlü arıza var. Kart arızası bunlardan sadece biri. Demek ki diskinizin başka bir arızası varmış.
    Diskiniz eski bir diskmiş gerçi ama yeni disklerde kart değişimi tek başına yeterli olmuyor zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.