Şimdi Ara

harddiskin sisteme göre çok eski olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar harddiskim sistemime göre çok eski yani gerçekten nereden baksanız bi 7-8 senesi var harddiskin samsung 500 gb hdd harddisk, sistem ortalama bir sistem r9 270x- fx 6300, 8 gb ram sorum şu harddiskin sisteme göre çok çok eski olması oyun oynarken kasmalara nedne olur mu ? çünkü benimle tıpatıp aynı sisteme sahip olan ( hard disk hariç tabi ) insanlar misal gta 5 de çok yüksek fpsler alırken ben olmaması gerektiği kadar düşük fps'ler alıyorum bunun acaba harddiskin eski olmasıyla bir alakası var mı ? eğer varsa mecbur yeni bir harddisk alacağım.

• Harddsikin de etkisi vardır
    Oynadığın oyunlar ekran kartı performansına uygun değildir.

Önce SSD al ve tak mutlaka farkını göreceksin.
    Sonra ekrana bakarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman61

arkadaşlar harddiskim sistemime göre çok eski yani gerçekten nereden baksanız bi 7-8 senesi var harddiskin samsung 500 gb hdd harddisk, sistem ortalama bir sistem r9 270x- fx 6300, 8 gb ram sorum şu harddiskin sisteme göre çok çok eski olması oyun oynarken kasmalara nedne olur mu ? çünkü benimle tıpatıp aynı sisteme sahip olan ( hard disk hariç tabi ) insanlar misal gta 5 de çok yüksek fpsler alırken ben olmaması gerektiği kadar düşük fps'ler alıyorum bunun acaba harddiskin eski olmasıyla bir alakası var mı ? eğer varsa mecbur yeni bir harddisk alacağım.

Çok kötü bir durumdur abuk sabuk donmalar yaşarsın, oyunda da olabilir.

SSD al arkadaşın dediği gibi ve uçuşa geç, 1 seneyi aşkın SSD kullanıyorum ve normal HDD ' ler cidden kabus gibi birde seninki eskiymiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.