Selamlar, yakın zamanda bir sistem topladım 4060lı, uzun zamandır sistemim olmadıgı için alışık değilim böyle şeylere belki normaldir o yüzden bilmiyorum ama kafamı kurcalıyor bi sormak istedim. Oyunlarda her şeyi rahatça ultrada 110-120 fps civarı oynayabiliyorum, genelde tüm ayarları kurcalamadan ultraya çekiyorum ya da 1 tık altına indiriyorum bazılarını performansa ve duruma göre. DLSS bulanıklık saglıyor bunu biliyorum fakat yaşadığım sorun DLSS kapalıyken de oluyor. Oyun karakterimi mesela hareket ettirdiğim zaman yavaşca ya da koşarak farketmez, etraftaki tüm objeler birazcık bulanıklaşıyor net olmuyor. Sabit durduğum zaman tüm objeler en uzaktaki dahi çok net oluyor, bu normal mi yoksa sistemimle alakalı bir durum mu acaba ya da monitör ile mi ilgili? Monitörüm 165hz, dp kablosu ile baglanıyorum ekran kartına, ekran kartım 4060 ama oc yani overlock yapılı sanırım emin değilim, monitörle mi ilgilidir, ekran kartımla mı yoksa genel normal bi olay mıdır bu? AA kapattığım zaman oyunlarda ne yazık kı görüntü çok kötü oluyor bu yüzden kapatamıyorum, AA açıkken de böyle bir şey yaşıyorum. Aşırı rahatsız etmiyor tabi ama net dursa hep daha cok hoşuma giderdi, fakat normal bi durum da olabilir hiç bilemedim, yardımcı olabilecek varsa sevinirim. |
Bildirim