Eski harddiskimin yerine ssd taktım ve eski hdd diskmi harici olarak kullanıyorum harddisk kutusunda ama taktığım zaman kendi kendine çıkıp tekrar okuyor işlem yapamıyorum.kablo değiştirdim 5 dk düzelir gibi oldu tekrar çıkıp çıkıp durdu başka laptopta denedim bir sıkıntı yok sanırım ben laptopla alakalı durum yardımcı olursanız çok sevinirim konuya hakim arkadaşlar şimdiden teşşekkürler
Bazen usb portu bozuluyor. Bazı disklerde problem yaparken bazılarında yapmıyor. Bilgisayar usb portunda sıkıntı olabilir. Bazen ilgili hard disk sürücüsü bozuk yüklenmiş olabiliyor. Kaldırıp diski taktığınizda yeniden yüklemesini deneyebilirsiniz Bazen hard disk fabrika yazılımında bozulmadan kaynaklı olabiliyor.
Her ihtimale karşı verilerinizi yedekemenizi öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
teşekkür ederim cevap için bu dediğim olay en önemli hard diskimde olması çok can sıkıcı acaba format falan mı gerekir acaba tüm portlarda aynı sorun yaşıyorum çünkü herhangi bir sürücü yükleme işini nasıl yapıcam bilmiyorum tam olarak nasıl bir yol izlemem gerektiğini açık söyler misiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme