Şimdi Ara

Harici Disk 'USB Tanınmadı Hatası'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips 750 GB USB 2.0 harici hard diskim var ancak bir süredir "USB Aygıtı Tanınmadı" hatası alıyorum. Sorunun ilginçliği ise şurda:

Bu hatayı her zaman vermiyor. Bazen sorunsuz bir şekilde kullanırken bazen bu hata yüzünden kullanamıyorum.
    Başka bilgisayarlarda da denedim aynı şekilde problem. Kablolarda ve USB portlarında sorun yok.

Daha da ilginci şu an aleti diğer bilgisayarıma taktığımda çalışıyor ama kullandığım bilgisayarda çalışmıyor. Dün bu bilgisayarda da çalışıyordu.
    Ama ara sıra diğer bilgisayarda da aynı hatayı verdiği oluyordu.

Yani bi çalışıyo bi çalışmıyo sizin anlayacağınız.

İnternette bakmadığım yer kalmadı, format atarak çözebilir miyim ondan da emin değilim. Format atmak istemiyorum ama eğer tek çözüm format derseniz yapacak bir şey yok. O zaman da içindeki verileri kolayca yedekleyebileceğim bir program var mı? İçinde 650 GB veri var ve taşınabilir diskim var ona yedekleyecem ama denedim 1 gün gibi bir sürede yedekliyor daha çabuk yedekleyebilme şansım var mı :)

İlk olarak 'USB Aygıtı Tanınmadı' hatama bir çözüm bulabilirseniz çok memnun olacam valla.

Gerekir mi bilmiyorum ama işletim sistemi diğer bilgisayarın Win7 Ultimate, bunun Win7 Home Basic

Harici Disk 'USB Tanınmadı Hatası'

alet bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.