Şimdi Ara

Harici Diskte Sorun Çok Önemli!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Masaüstü bilgisayarıma XP format atarken o anda takılı bulunan harici diskim de bölümlemeye girmiş. Harici diskteki bölümleri sildim, ama verileri silmedim, yani format atmadım harici diske. İçindeki veriyi nasıl kurtarabilirim. İçinde çok önemli verilerim var, öyle olmasa format atıp geçecektim. Bölümleri sildim ama veriler duruyor olmalı, çünkü format atmadım diske. Yardım önerilerinizi bekliyorum.

• Bu siteden Partition Find and Mount isimli programı çek. Sorununu büyük ihtimalle çözecektir.
  • Farklı metodlarla denemeye devam ediyorum. Ama GetData Recover My Files programı hemen buldu her şeyi, fakat dosyaları kurtarabilmek için yazılımı satın alın diyor. Hala sorunum çözülmedi. :/
  • buyur arkadasım senın ıcın upload ettım. Kurulum gerekmıyor klasorun ıcındekı EasyRecovery.exe yi çalıştırman yeterli.Programı kullanmayı bilmiyorsan nette bulabilirsin ismini yazman yeterli. kolay gelsin
    http://www.upload.gen.tr/d.php/s14/310vigr9/Ontrack_EasyRecovery_Professional_6.10.07.rar.html
  • Hala yüklediğin programı indirmeye çalışıyorum. :) Ama şöyle bir şey var, recovery programlarının çoğu silinen dosyalar üzerine çalışıyor. Benim sorunum bölümde hata, partition hatası, içindeki veriler hala sağlam şekilde duruyor. Partition hatalarını düzeltn programlar lazım... :/
  • hocam bır deneyın bakalım ıcınde genıs ozellıklerı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.