Şimdi Ara

Harici Diskten Film İzleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Western Digital 500 gb usb harici diskim var. Premier prd 9510 Usb girişli Dvd-Divx player'ım var. Harici diski Dvd player tanıyor. Film izlerken bazen filmin başında bir yerde bazen 1 saat sonra bazen filmin sonunda herhangi bir yerde donuyor. O andan sonra Dvd playerda herhangi bir işlem de yapamıyorum. Kapatıp açmam gerekiyor. Harici diskten film izlerken ileri geri sarmak da kolay değil. Dolayısıyla bu takılmadan dolayı filmleri izleyemiyorum.

Bunun sebebi ve çözümü ne olabilir ?
    Bir de bu diskin tersi düzü belli değil. Yatay olarak sehpaya koyuyorum ama ters mi düz mü bilemiyorum. Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

Not :
    - Harici disk =) Western Digital My Book Essential Edition
    - Sadece 100 Gb'ı dolu.
    - Harici disk elime geçtiğinde Fat 32 olarak biçimlendirilmiş ve içinde diskin programı mevcuttu herhangi bir işlem yapmadım.
    - Bazen film izlediğimde takılmadan filmi bitirdiğim de oluyor.
    - Filmin donan karesi filmi tekrar izlediğimde takılmayabiliyor. Bu seferde başka bir bölümde takılabiliyor.
    - Usb girişli Next 2000 cis super plus uydu alıcımdan kayıt işlemi yapıp, o kayıtları yine disk Next'e takılıyken izlemede sorun yaşamıyorum. Tabii uydu alıcısı ts formatında kayıt yapıyor.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..

• bence problem Premier prd 9510 Usb girişli Dvd-Divx playerda.. divx leri açarken bir süre sonra ısınıyor ve şişiyor dolayısıyla cihazı kilitliyor. soğuk bir ortamda test imkanınız varsa bu problemi yaşamayacağınızı umuyorum. diskde herhangi bir problem olduğunu da zannetmiyorum.
  • Yardımınız için teşekkür ederim... Bir ara bahsettiğiniz gibi deneme yaparım. Dvd player'ın üzerinde uydu alıcısı da var ama Dvd player açıkken onu kapatıyorum. Bahsettiğim gibi aynı filmin başka yerlerinde donabiliyor. Başlarda da olabiliyor bu olay, bu kadar çabuk ısınıyor ve problem çıkarıyorsa işimiz zor. Cd'lerden izlerken sorun yaşamıyorum. - Filmlerin isimlerinde türkçe karakter olmasın, uzun bir ismi de olmasın, her film ayrı bir klasörde bulunsun, bu sorunu daha az yaşarsınız, dosya okurken zorlanıyordur - diye bir tavsiye de aldım ama denemedim henüz..

Tekrar teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairrare -- 27 Kasım 2008; 13:07:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Smart tvde film donma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.