Şimdi Ara

HARİCİ HARDDİSKİ HARDDİSK E ÇEVİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde bir hariçi harddisk var bunu harddisk e çevirmek isdiyorum biraz araşdırdım kafam karışdı elimdeki 2.5 inç laptop uma olurmu

her laptop 2.5 inç hdd uyumlumudur

• evet olur, yüzde 99 tüm laptoplar 2.5 inch harddisc kullanır.ama aynı zamanda bilgisayarını hızlandırmakta istersen bir tane ssd alıp harddiskin yerine takabilirsin. en az 10 kat hızlı bir bilgisayarın olur eğer sistemin uyumlu olursa.
  • kapitalizm bunada el attı içini açtığında entegre sistem göreceksin yani harici diski dahili yapamazsın o eskidendi ancak dahili olan harici yapılabilir
  • varmı tavsiye ediceğiniz bir harddisk biraz uygun olsun gb fazla önemli diğil ama diyorsanız sunu al pağlı

ama performansı 10 numara oda ola bilir tavsiyelerinize açığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowWyvern

kapitalizm bunada el attı içini açtığında entegre sistem göreceksin yani harici diski dahili yapamazsın o eskidendi ancak dahili olan harici yapılabilir
    Belli olmaz. Arkadaşın elindeki biraz eski bir harici HDD ise, kutunun içinden SATA portuna uyumlu bir disk çıkabilir. Açmadan bilemeyiz.
  • açdım ucu olmuyor ucunda sabitlenmiş usp giri şi var boşuna açdım garantisi vardı daha
  • BAY.kafadar kullanıcısına yanıt
    yeni modeller böle demiştim neyse geçmiş olsun umarım garantilik durum olmaz yada olsada farketmeyebilirler açtığını bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.