Bildirim
HARİCİ HARDDİSKİ HARDDİSK E ÇEVİRME
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet olur, yüzde 99 tüm laptoplar 2.5 inch harddisc kullanır.ama aynı zamanda bilgisayarını hızlandırmakta istersen bir tane ssd alıp harddiskin yerine takabilirsin. en az 10 kat hızlı bir bilgisayarın olur eğer sistemin uyumlu olursa. -
kapitalizm bunada el attı içini açtığında entegre sistem göreceksin yani harici diski dahili yapamazsın o eskidendi ancak dahili olan harici yapılabilir -
varmı tavsiye ediceğiniz bir harddisk biraz uygun olsun gb fazla önemli diğil ama diyorsanız sunu al pağlı
ama performansı 10 numara oda ola bilir tavsiyelerinize açığım -
Belli olmaz. Arkadaşın elindeki biraz eski bir harici HDD ise, kutunun içinden SATA portuna uyumlu bir disk çıkabilir. Açmadan bilemeyiz.quote:
Orijinalden alıntı: ShadowWyvern
kapitalizm bunada el attı içini açtığında entegre sistem göreceksin yani harici diski dahili yapamazsın o eskidendi ancak dahili olan harici yapılabilir -
açdım ucu olmuyor ucunda sabitlenmiş usp giri şi var boşuna açdım garantisi vardı daha -
yeni modeller böle demiştim neyse geçmiş olsun umarım garantilik durum olmaz yada olsada farketmeyebilirler açtığını bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X