Şimdi Ara

Harici Harddiskim Görünmüyor Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, seagate 500 gb harici harddiskim var. Daha önce çalışırken bir anda arızalandı. Şu anda aygıt yöneticisinden baktığımda harddisk görülüyor. Fakat depolama hizmetlerinden baktığımda malesef harddiskim görünmüyor. Ayrıca bir çok programla açmaya çalıştığımda fark ettim ki harddiskimin boyutu 500 gb iken şu anda 2TB olarak görünüyor :D Seagatenin bir çok programını denedim. Fakat problemi bir türlü çözemedim. Bu sorunla karşılaşan ya da çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Harddiskimde silinmemesi gereken bir çok dosyamız var. Bunu göz önüne alarak çözüm önerilerinde bulunursanız iyi olur. Hepinize iyi çalışmalar.

Harici Harddiskim Görünmüyor Acil Harici Harddiskim Görünmüyor Acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extacy37 -- 2 Ekim 2013; 9:18:16 >

• Extacy37 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Diski harici kutusundan çıkarıp, doğrudan pc anakartından sata portuna bağlamayı deneyebilirsiniz.

Hazır kutuyu açmışken disk modelini de kontrol edip burada belirtirseniz belki daha detaylı yardımcı olabilirim.
  • Hocam Merhaba, harici diski tamamen çıkarıp direk taktığımda hiç görmüyor. Harici diskin resmini gönderiyorum.

Harici Harddiskim Görünmüyor Acil
  • Extacy37 kullanıcısına yanıt
    Diski kutusuyla birlikte bağladığınızda bilgisayarın gördüğü şey sata-usb adaptörü. Diskiniz sata bağlantısıyla görünmediyse arızanın fizksel olduğunu düşünüyorum.

eğer öyleyse yapabileceğiniz çok birşey yok.

ancak diskin arızasını vereceğiniz bilgilere göre tahmin edebilirim.

disk görünmüyor demişsiniz diski dinlediğinizde motor dönme sesini duyabiliyor musunuz?

veya sıradışı başka bir ses geliyor mu diskten.

Diski daha önce özellikle çalışır durumdayken düşürdünüz mü.
  • Diski direk sata olarak takmama rağmen görmedi. Fotoğrafını çekerken tekrar kutusuna koyuyordum ondan dolayı öyle göründü. Ayrıca harddisk ne şekilde bağlanırsa bağlansın çalışıyor. Elimizle de kontrol ettiğimizde içindeki diskin döndüğünü hissedebiliyoruz. Dediğin gibi fiziksel birşeyse o zaman yapacak bişiy yok.
  • kardeşim bios ayarı gerekebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.