Şimdi Ara

Harici HDD Win98 de tanınmıyor nolur yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni aldıgım Seagate marka 80 GB harici Hdd xp bilgisayarlarda çalışıyor ama win98 de tanınmıyor. Cihazla beraber gelen CD den hazır programı kurdum ( C:\seagate ) ama cihazı taktıgımda yine tanınmıyor. Aygıt yöneticisinde evrensel seriyol denetleyicisi diye birsey var burada Usb Mass Storage Device diye birsey varama bu benim cihazımmı bilmiyorum. Cihazı win98 de tanıtmak için ne yapmalıyım dilerim bir bilen vardır.

Yardımlarınız ve desteğiniz için simdiden sonsuz tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serheldan -- 24 Haziran 2015; 12:28:18 >

• Buyrun çözümü..

Win98 USB sürücü yaması
    http://rapidshare.com/files/981947/NUSB23E.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 26 Eylül 2007; 4:15:55 >
  • degerli üstad dejaay ,

verdigin cevap için cok tesekkur ederim ama nafile ne yzıkki işe yaramadı.. dosya sistemlerindede problem yok ama öğrendiğim kadarıyla win98 se sürümler usb belleklerde 32 gb üstünü görmüyormuş

bu win98 se bilgisayarda almam gereken 15 gb dosyalar var bunları almamın baska yolu varsa paylaşırsanız memnun olurum.

saygılar
  • dvd ye parca parca yazarak ya da baska bir bilgisayarla ag baglantisi kurarak pratik bir cozum deneyebilirsiniz. Tavsiyem bir an once xp veya vistaya sisteminizi yukseltmeniz.
    Ayrica harici harddiskin partition ini silip 16 gblik olusturursaniz belki gorebilir. Ama elinizde xp baska bilgisayar varsa dosayalari ona atip ondan gecirin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.