Şimdi Ara

HARİTA MÜHENDİSLİĞİ Mİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz olsanız hangisi seçerdiniz neden????

• 15 yıl sonra tekrar bir bölüm okumak istedim daha önce isteğim inşaat idi ancak son 1 aydır araştırmalarımda haritada ön plana çıktı çalışıyorum kendim bu yüzden 2. öğretim okuyacağım evliyim ve çocuğumda var inşaatta mukavemet sitatik gibi derslerin zorluğundan bahsediliyor inşaatta okuyan tanıdıgım filanda yok işin özü hem kendime hem aile hemde okula zaman ayıracağım acaba hangisi mühendislik beni kasmadan sağ salim biterebilirim gönlümde inşaat var ama seçemedim ....
  • Harita inşaattan daha kolay diye duydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şizofrenn

Harita inşaattan daha kolay diye duydum.

bende çok muallakta kaldım inşaat okumak istiyorum ama okuyabilirmiyim olur mu diye çok sıkıcı bir durum aslında...
  • Harita nın okuması inşaata göre daha kolay ve şu an devlete atamaları iyi seviyede

• bu ülkede bu beton aşkı varken inşaat müh. kolay kolay bitmez.
  • byerdem68 B kullanıcısına yanıt
    inşaat işlerinde örneğin bir baraj vs. yapıldığında sizde o inşaat bitene kadar ordasınız bu sizin için sıkıntı yaratabilir harita ama okuması çok kolay bir o kadar da önemli bir meslek gidersiniz belli bir inşaat yerinde ne ölçülecekse ölçer ondan sonra işiniz biter yada yazılım işine girersiniz yani aileniz,sizin içinde bir problem yaratacak bir meslek değildir diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • stormback S kullanıcısına yanıt
    valla bende öyle düşünüyorum ama bir yandan da medeniyet mühendisliği olan inşaat daha cazip gelior tek sıkıntısı okumak olacak sanırım bir nebzede üstesinden gelmeye çalışacaz...
  • Sen inşaat oku sana tam olarak uyar ve seninde isteğin o yönde gibi görünüyor istediğinden şaşma sevdiğin işi yaparsan hayat boyu mutlu olursun
  • byerdem68 B kullanıcısına yanıt
    önce tebrik ediyorum sonra soruyorum şu an ne iş yapıyosunuz?
  • rashid52 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim arkadaşım memurum ben o yüzden gündüz çalışıp akşam okuyacam umarım başarırım zaten başarısızlıktan korkuyorum bu yüzden okuyabileceğim bir bölüm seçmek istedim ama hep aklımda mühendislik vardı inşaat üzerine yogunlaşmıştım ancak bu son zamanlarda haritayı araştırdım oda aklıma yatmıştı ama inşaat yazcam ...
  • çok zor seçim bende bu ikisi arasındayım diyebilirim, konu takip..
  • evet zor bir seçim ama ben sizlerin yerinde durmaz inşaat tercih ederdim neden mi çünkü sizlerin yeteri kadar zamanınız var çalışmaya ayıracağınız inşaat sektörü ben üniversiteye girerken bitikti ancak canlandı ve devamda edecek kentsel dönüşümlerle Ülke baştan boya inşa edilecek bu inşaat müh. artısı gelelim haritaya araştırmalarıma göre AB uyum yasaları çerçevesinde ülkenin her bir yanı karış karış haritalanıp sisteme yükleniyor buda haritanın artısı ancak şu da var çevre mühendisliğinde bir profun dediği gibi bizim zamanımızda çevre muh. geleceğin mühendisliği olacak demişlerdi hala olacak bekliyoruz diyor bence inşaat bitmez medeniyet mühendisliği olarak geçiyor avrupa zaten benim için tek sıkıntısı okumak sitatik mukavemet liner cebir difransiyel denklemler gibi zorlu dersler benim gözümü korkutuyor sadece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: byerdem68

15 yıl sonra tekrar bir bölüm okumak istedim daha önce isteğim inşaat idi ancak son 1 aydır araştırmalarımda haritada ön plana çıktı çalışıyorum kendim bu yüzden 2. öğretim okuyacağım evliyim ve çocuğumda var inşaatta mukavemet sitatik gibi derslerin zorluğundan bahsediliyor inşaatta okuyan tanıdıgım filanda yok işin özü hem kendime hem aile hemde okula zaman ayıracağım acaba hangisi mühendislik beni kasmadan sağ salim biterebilirim gönlümde inşaat var ama seçemedim ....

Geomatik müh. nedir, harita ile aynı mı hocam var mı bilgin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceess -- 9 Temmuz 2013; 0:45:04 >
  • ceess kullanıcısına yanıt
    harita mühendisliğin diğer adı diye biliyorum sanırım yeni açıldı 2 universitede var .
  • Fark yok yani sadece isim ?

• evet burda da yazıyor yanılmamışım..http://geomatik.comu.edu.tr/
  • Sağolun hocam.

• Haritacıluk mı daha zordur yoksa inşaat mı meslek hayatında ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.