Şimdi Ara

Harry Potter almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Elimde 130 TL'lik bir kitapyurdu çeki var. Bununla kitap alışverişimi yapacağım ama alacağım kitaba bir türlü karar veremedim.

Kafamda iki seçenek var;

1-) Harry Potter serisini almak 7 kitap
    2-) Farklı kitaplar almak:https://i.hizliresim.com/VDz2DP.png

2. seçenekte okumamı bekleyen çok iyi kitaplar var merak ettiğim. Ancak 1. seçenekte çok cazip geliyor bana. Bu kişisel bir soru niye bize soruyorsun diyenler olacaktır büyük ihtimalle ama 1 haftadır %50 %50 kaldım iki seçenek arasında. Bayram gelmeden sipariş vermem lazım. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Dipnot: Harry Potter filmlerini bayılarak izledim. Hatta ilk gittiğim film 6-7 yaşında babamın götürdüğü Harry Potter filmiydi. Yani özel bir yeri birazda olsa var benim için. Ancak kitaplarını daha önce hiç okumadım. 2. seçenekte ise gerçekten merak ettiğim çeşit çeşit kitap mevcut.

Ekleme: Son okuduğum kitaplara ve kitaplığıma göre yorum yapmak isterseniz buradan bakabilirsiniz:
    1000Kitap
    Kefelon (@onuremrekaradag)
    https://1000kitap.com/onuremrekaradag

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 11 Ağustos 2018; 21:15:29 >

• "Bence" farklı kitaplar al. Bir seri ne kadar güzel olursa olsun ""kendi açımdan konuşursam""" seri içindeki kitapları arka arkaya okuyunca bir süre sonra aşırı derecede sıkıyor, insan farklı bir şeyler okumak istiyor. Ben seri içindeki kitapların arasına mutlaka 2-3 kitap sıkıştırırım. Yoksa dediğim gibi beni bayıyor.

2. yaptığın listedeki Dr. Moreu'nun Adası benim en sevidğim kitaplardan biridir :) 2. listeye Harry Potter'ın 1. ve 2. kitabını ekleyip alabilirsin. Serinin diğer kitaplarını bir sonraki siparişinle birlikte tamamlarsın.
  • Leingrad kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
  • Farklılardan al

çocukluğun sonu

Kaplan kaplan

Tanrı olmak zor iş

Yıkıma giden adam

Dune

Güç

Kitapları ilgini çekecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 11 Ağustos 2018; 23:8:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı kitaplar almanı öneriyorum. HP'yi okumuş biri olarak söylüyorum bunu. Belki de Orta Dünya'ya girdikten sonra okumuş olmam beni tatmin etmemiştir.
  • Bence oku.Güzel bir seri.
  • Hepinize yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Uzun uzun düşündükten sonra yaş iyice geçmeden Harry Potter'a hala ilgim varken okumak istedim. Diğerlerine mutlaka zaman gelir zaten ileride. Harry Potter'ı toplamaya başladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle merhaba :) Yaşınız kaç bilmiyorum ama beni kitap okumaya başlatan Harry Potter serisidir. Gerçekten çok harika bir dünya. Ama ben bu seriyi ortaokulda okudum. Ve filmlerini izlemeden önce okumuştum. Eğer 20 yaş ve üstü iseniz bu kitaplar o kadar sarar mı bilemeyeceğim. Ama herkesin mutlaka okuması gereken bir seri bence. Hatta okuduğum zamanlar her kitabını 7 den fazla okuyup ezberledim diyebilirim. :D

Diğer dediğiniz kitaplara da baktım. On küçük zenci adlı kitabı da baş kitabınız sayabilirsiniz bence. Agatha teyze gerçekten güzel yazmış. Onu da 3 kez okudum diyebilirim :D Harry Potter + On küçük zenci yapın bence. Arada farklı bir şey okumak isterseniz seri dışına çıkar rahatlarsınız. Ama kitap okumayı seven biriyseniz On küçük zenci adlı kitabı bir günde bitirirsiniz zaten :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raginak -- 13 Ağustos 2018; 14:53:51 >
  • Çevrenizde üye olup ödünç kitap alabileceğiniz bir kütüphane varsa önceliğiniz kütüphane olsun. Okumak istediğiniz kitaplardan kütüphanede olanları ödünç alın, olmayanları satın alın böylece daha fazla kitap okumuş olursunuz.
  • Fantastik kitaplardan hoşlanıyorsanız Harry Potter kesinlikle okunması gereken bir seridir asla sıkmaz.
  • Herkes mi harry potterı 3 yaşında okumaya başladı arkadaş
    İlk 2 kitabını okuyup aylarca ara vermiş biri olarak tatmin edici olduğunu söyleyemem

Not:20
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raginak

Öncelikle merhaba :) Yaşınız kaç bilmiyorum ama beni kitap okumaya başlatan Harry Potter serisidir. Gerçekten çok harika bir dünya. Ama ben bu seriyi ortaokulda okudum. Ve filmlerini izlemeden önce okumuştum. Eğer 20 yaş ve üstü iseniz bu kitaplar o kadar sarar mı bilemeyeceğim. Ama herkesin mutlaka okuması gereken bir seri bence. Hatta okuduğum zamanlar her kitabını 7 den fazla okuyup ezberledim diyebilirim. :D

Diğer dediğiniz kitaplara da baktım. On küçük zenci adlı kitabı da baş kitabınız sayabilirsiniz bence. Agatha teyze gerçekten güzel yazmış. Onu da 3 kez okudum diyebilirim :D Harry Potter + On küçük zenci yapın bence. Arada farklı bir şey okumak isterseniz seri dışına çıkar rahatlarsınız. Ama kitap okumayı seven biriyseniz On küçük zenci adlı kitabı bir günde bitirirsiniz zaten :D
    Bana da kitapları sevdiren harry potterdır

2. Sınıfta başlamıştım ilk ateş kadehini almıştım

Hatta tüm kitaplarını yıllar içinde tekrar tekrar okudum

Şuanda da ingilizce olarak topluyorum 5 kitap etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Raistlin_Majere_ -- 20 Ağustos 2018; 0:32:59 >

• ilgini çeken türden ise bence de okumalısın
  • Harry potter hayatımda okuduğum en iyi kitap serisiydi geceleri uyuyamıyor devamlı okumak istiyordum sabahları hiç uyumadan işe gittiğim ve işte uykulu halde okumaya devam ettiğim oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • s_demirci_53 Kardeş Harry Potter Serisini Nerden Almalıyım Size Aldıktan Sonra Pişman Olmak İstmeiyorumda
  • Ben internetten sipariş ile tek tek aldım, hatta ilkinde e-kitap olarak okudum ve sonra beğenince normal kitap olarak almaya karar verdim internette bir çok site mevcut ve çoğu birbirinin aynısı, d&r gibi sitelerin bir de yan siteleri oluyor ve daha ucuz olabiliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilk çıktığı zamanlarda orta okul ve lise yıllarımda hayranlıkla bitirmiştim. bence harry potterın yaşı yoktur, eğer okumadıysanız kesinlikle tavsiye ederim. nasıl ki küçük prensi bile yaşça çok büyük insanlar okuyorsa, pek tabii harry potter okunur. çok akıcı ve zevkli bir seri..
  • 20li yaslarimda abimlerdeyken yegenimde gorup merak etmistim.(filmleri ilgimi cekmemisti o donem ve izlememistim) Ama kitap baya sardi.E book olarakta okudum diger kitaplardan.Filmini sevdiysen oku mutlaka derim.Istersen tek tek al .Birden hepsini bitirmene gerek yok.Tadi kacar yoksa.Sonucta kisa kitaplar degil.Araya baska tarz kitaplar sikistir.
    Baya olmus bu arada.Sen okumussundur heralde ((:
    Okumak istedigim bir kitap onereyim bari.Mustecaplioglu nun Osmanlı Cadısı (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERYX -- 28 Kasım 2018; 4:3:48 >
  • Bende bunlari aldim harry alacaktim

Harry Potter almalı mıyım?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.