Arkadaşlar benim hart disk 40gb lik ve ikiye bölünmüş yani 20 20 olarak benim derdim C bölümünü 10gb ye düşürüp d bölümünü 30 gb yapmak şarkılara yer kalmıyor o yüzden acele cevap bekliyorum ok. teşekkürler
valla uzun iş yaw...bi bilenle yapmanı tavsiye ederim dosa gir fdiske gir sil yaz çiz...
partition magic programını kullan hiç windowsa dokunmadan hdd yi birleştir ve sonra tekrar ikiye böle istediğin gibi programı internetten bulabilirsin kolay gelsin...
partition magic programını indirdim trasher kardeş bide bunun nasıl çalıştığını yazarsan yani hartdiski nasıl birleştirip nasıl bölecez hangi ayarları yapmamız lazım yardımların için şimdiden teşekkürler ha unutmadan partition magic versiyon 8.0 programının ful sürümü indirdim
merge partition var ona tıkla bi wizard açılacak onları takip et okadar kolay gelsin....
partition magic versiyon 8.0 bende bu programla böldüm türkçe ayrıntılı olarak anlatan birkaç site var (gayet kolay)
resize partitions var oradan partisyonlarının boyutlarını değiştirebilirsin bir partisyona çift tıkladıktan sonra o partisyonu şitmek ve çekmek suretiyle de boyutlarını değiştirbilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme