Merhaba aracımı arkadan çarptım.. Polo aracımda bagaj kapağında hasar var.. Yetkili servis 800-1000 arası masraf olur dedi..
Sorum şu kaskomda (Anadolu sigorta) % 60 hasarsızlık var.. Araç kasko bedeli 16.000 ytl diyelim 1000 ytl hasar oluştu.. benim hasarsızlığım ne kadar düşer.. primimi % kaç etkiler?
Anadolu Sigorta'nın uygulamasında 4.kademe %60 hasarsızlığı olan araç senin gibi ufak çaplı tek hasar yapar ise hasarsızlığı 2.kademeye %40 düşer. Kaza yapmamış olsa idin hasarsızlığın 5.kademeye %65'e çıkacaktı. Kaybın %25 olacak.
Hasarsızlık 1 kademe geriye düşer diye biliyorum ama yanlış olabilir belki.
merhaba, herşeyden önce geçmiş olsun. acenteniz ile görüşün poliçenizde hasar koruma muafiyeti varmı? öğren var ise anadolu sigorta %60 hasarsızlık indirim oranına ulaşan müşterilerinden kasko bedelinin %10 u oranında veya 1000 ytl ye kadar ki hasarlarında bir kademe indiriyor. birde anadolu sigorta 1000 ytl ve altındaki hasarlara eksper göndermiyor. bence ilk önce acenten ile görüş olumlu sonuç alırsan anlaşmalı servise git yaptır. iyi günler
quote:
Orjinalden alıntı: delivery
Merhaba aracımı arkadan çarptım.. Polo aracımda bagaj kapağında hasar var.. Yetkili servis 800-1000 arası masraf olur dedi..
Sorum şu kaskomda (Anadolu sigorta) % 60 hasarsızlık var.. Araç kasko bedeli 16.000 ytl diyelim 1000 ytl hasar oluştu.. benim hasarsızlığım ne kadar düşer.. primimi % kaç etkiler?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme