Şimdi Ara

Hasarsızlık indirimim bozuldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

15.12.2012 tarihinde ufak bir kaza yaptım.Kaza sonrası fotoğraflarımızı çektik, tutanağımızı tuttuk ve birbirimize geçmiş olsun diyerek kaza mahalinden ayrıldık . Yaklaşık 2 hafta sonra aracımı yapılması için tanıdık bir kaporta ustasına bıraktım.Usta fotoğraflara ve tutanağa bakıp sağ arka kapıdan vurmuş olduğum için muhtemelen benim suçlu çıkacağımı ayrıca karşı tarafın sigorta firması çok bilinen bir firma olmadığından ödemede çok fazla uğraştırdığını belirtti.Araştırdık , soruşturduk hasarsızlığım %60 dan %50 ye düşecekti.Abi senin kaskodan dosyayı açayım ben suçlu çıkarsan zaten kaskondan yaptıracağız çıkmassan da karşıdan ödeme alırız dedi.Ve netekim arabam yapıldı 10 gün içinde de kendi sigorta firmamdan hesabıma hasar bedelim yatırıldı. Şimdi tramer tutanak sorgulamadan baktığımda hatanın %100 karşı tarafa verildiğini görüyorum ayrıca tutanak ile ilgili işlem 19.12.2012 tarihinde yapılmış ( Ben arabayı yaptırmaya vermeden önce ) ve tutanak resmi karşı tarafa vermiş olduğum nüsha. Acaba benim araba yapılırken zaten bu kaza ile ilgili karşı tarafın açtığı bir kayıt bulunduğundan hasarım direk karşı taraftan karşılanarak hasarsızlığım korunmuş mu oldu ?

Bu arada tutanak ile ilgili son durum aşağıdaki gibi . Bu konuda çok bilgili değilim buda ilk kazam sonuncusu olur inşallah .Aslında takıldığım konu uğraşmamak adına direk hasar beyanı ile sanki arabaya çarpıp kaçılmış gibi benim sigortamdan işlem yapılmış olabilme ihtimali. Bir fikrinizi alayım dedim?

Teşekkürler ...

Hasarsızlık indirimim bozuldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chiki -- 15 Şubat 2013; 0:39:43 >

• Hata %100 karşı tarafa verildiyse sizin hasarsızlık oranınız düşmez Masraflar sizin sigortanız tarafından yapılsa dahi şirketiniz karşı aracın sigorta şirketinden masrafı tahsil edecektir ki zaten mutabakat sağlanmış sıkıntı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.