Bildirim
Hassas bölgeler için elektrikli epilasyon aletleri önerileriniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Braun marka iyi olur :):)
Ama daha iyi bilgi için bir bayan üye bekliyelim o zaman
Hediye seçimi güzel
-
quote:
Orijinalden alıntı: NickimNeOlsun
Braun marka iyi olur :):)
Ama daha iyi bilgi için bir bayan üye bekliyelim o zaman
Hediye seçimi güzel
sağolasın dışardada bir bayana soramam çekinirim, satanlarda bayan bari dedim burada bu işten anlayanlar vardır evliler vardır yazarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi federıco fellini -- 18 Mart 2010; 19:21:17 >
-
Yukarı
-
dostum merhaba, bende kızarkadaşıma geçen sene doğumgününde Panasonic ES2044 aldım. Yıkanabilir felan. bayağı güzel bir ürün ve de diğernlerinden özelliklerine göre daha makul fiyatlı. Çok beğenmişti. Tavsiye ederim.
http://www.hepsiburada.com/panasonic-es-2044-epilator/productDetails.aspx?categoryid=331901&productid=sgpanes2044 -
quote:
Orijinalden alıntı: MACH25
dostum merhaba, bende kızarkadaşıma geçen sene doğumgününde Panasonic ES2044 aldım. Yıkanabilir felan. bayağı güzel bir ürün ve de diğernlerinden özelliklerine göre daha makul fiyatlı. Çok beğenmişti. Tavsiye ederim.
http://www.hepsiburada.com/panasonic-es-2044-epilator/productDetails.aspx?categoryid=331901&productid=sgpanes2044
Sanırım traş makinesinde oldugu gibi bu iştede panasonic bir numara gibi, sağol inceliyorum
-
bravo yani kardeş, hiç jiletle bu aynı işi görürmü ya, jilet vur akşama çıksın bu cihazı kullan 1,5 - 2 ay sonra çıksın karşılaştırmanız mantıksız olmuş.bazılarımız daha hassas oluyor bu konuda sizi bilemem. -
-
Arkadaşlar okudumda biraz kafam karıştı, şöyleki ben istiyorum ki hem şarjlı hem elektrikli hemde su altında da kullanılsın, böyle bir model varmı bildiğiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: federıco fellini
Arkadaşlar okudumda biraz kafam karıştı, şöyleki ben istiyorum ki hem şarjlı hem elektrikli hemde su altında da kullanılsın, böyle bir model varmı bildiğiniz.
Su altında kullanılan ve şarzlı modeller var Braun Xpressive modellerinde Fakat Suda çalışan modellerde güvenlik nedeni ile şebeke elektiğinde çalışmazlar
Traş makinesinden biliyorum kablosunu takınca şarz oluyor ama çalışmıyor sadece şarz oluyor -
Yararlı bir konu,bende kendime alacagım ama acaba bunları erkeklerde kullanırmı ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X