7'den 77'ye çevremde herkes hasta. berbat bir öksürük, burun çekmeler falan. En sonda bana da bulaştı. Sadece yatıyorum çok fena halsiz bıraktı. Öksürürken içimde bir şeyler kopuyor adeta. Dünden bu yana öksürüğe iyi geldiği yazılan her şeyi denedim resmen. Şu süreçte hasta olmayan var mı merak ediyorum, varsa nasıl becerdi acaba |
Hasta Olmayan Var Mı?
-
-
Maske kullanmayan aklın cezasını tüm vücut çekermiş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 17 Ocak 2024; 12:52:9 > -
Aynen
50 kere hastaneye gittim geldim Allaha şükür hasta olmadim tek yaptığım degisiklik maske takmak
Kışın maske takmak zorunlu olmalı çoğu yerde
Millet hastanede bile takmıyor gecen konusunu açmıştım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok doğru hocam. Eskişehir için bahsedeyim, çarşıda toplu taşımada falan nadir var maske takan. Genelde kalabalık içinde hönküren insanlar var
-
Hasta olmayanlardan ziyade sadece hasta olanlar şu maskeyi kendi rızaları ile bilinçli bir şekilde kullansa zaten etrafta bu kadar virüs dolaşmaz. Her konuda olduğu gibi bu konuda da bilinçsiz vurdum duymaz umursamaz bir topluluğuz. Ancak biri sopayı gösterecek ceza olacak vs öyle.
-
hasta değilim ama zaten tek yaşıyorum ve evden çalışıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen hafta şiddetli boğaz ağrısı ve 2 gün akşam üşüme yaşadım. Burun tıkanıklığı da beraberinde geldi. Antibiyotik az akldı yarın bitiyor hastalıkta bitti. Ateşe evet,halsizliğe evet,öksürüğe evet ama boğaz ağrısından nefret ederim.
-
Hasta olmadım da 10gündür boğaz yanması var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hastaydım geçti ama öksürük bitmiyor.
-
Eskiden soğuktan ve hastalıktan korkup ve soğuk havadan kaçıp kalın giyinirdim, bir süredir tam tersini yapıyorum başlarda zor geldi ama artık hasta olmuyorum
-
Çok garip bi şekilde ailem arkadaşlarım hepsi hastaydı bi ben olmadım
hasta derken bana bulaşıyor ama hiç yatmıyorum dinlenmiyorum ilaç da kullanmam geçer öyle o da iki öksürük covid zamanı herkes hastaydı zorla teste götürdüler bana da bulaşmış ama bir sorunum yoktu.
-
geçmiş olsun hocam bende aile hekimine deparladım grip ilacı ve ağrı kesici verdi. antibiyotikte ısrar ettim ama yazmadı, haliyle alamadım.
1 saat önce fena ateş vardı. halsizlik zaten. gün boyu çeşitli bitki ilaçları içiyorum sürekli. ama durum berbat.
şunu yaptım geçti işe yaradı falan diyen varsa yazsa süper olacak valla
-
sevindim hocam umarım da olmazsınız. bizde önce akrabaları sonra bizim evi gezdi, en son bende patladı kaçamadım valla
-
Geçmiş olsun hocam
Çevrem parçalanıyor ama ben çok fazla (çay'da çorbada) limon,portakal falan tüketiyorum ondan dolayı mı sağlamım acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X