Şimdi Ara

HASTANEDE YASANAN REZİLLİK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
23.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
244 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her zaman böyleydi sağlık sistemi. Değişen bir şey yok.
    Malesef oksuren hastaneye koştugu için. Her zaman kalabalık olacak. Bu ülkede değişmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal gecici rahatsizliklar da bir sekilde sorun yaşanmıyor ama ciddi bir rahatsizliginiz varsa ve durumunuz yoksa yandınız. Ben 2 ay devlette denedim mr sonuclarim bile yanlis çıktı kitle var dediler sonuclarda 10 a yakin doktor gezdim sonuclar yanlis dediler sonra dayanamayip ozele gitmek zorunda kaldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hardwind H kullanıcısına yanıt
    Şimdi de hastane randevu alamıyorsun.Alsan 15-20 gün sonraya alıyorsun.Onda da doktor baştan savma 3-5 dakika bir muayene ediyor, tahil-tetkik istiyor bunlar için 2-3 ay sonrasına gün veriliyor.Sonra tekrar doktorun peşinde koşuyorsun bana göre devlet hastanelerindeki doktorların hastaları tedavi etme gibi bir dertleri yok, adamlar maaşlarını alma, günü geçirme derdindeler.Sağlık sistemi gerçekten çok kötü.Hastalanmamak için dua ediyorum.hastalanırsam hastanalerde perişan olacağımı biliyorum.
  • Gecen randevu aldim gittim cis istedi verdim.2 gun sonraya randevu aldim 4'e, doktor aradi dedi ki 12 gibi gelebilir misin dedim hocam okulum var maalesef.Iyi o zaman ben sonuclara baktim senin biseyin yok diyo

• Bu olaylar personelden personele fark ediyor. Ben de hastane çalışanıyım, muayene olurken bile normal fiş kesip sıramı beklerim. Hatta yakın akrabam olan uzm.dr'a muayeneye gidip 2 saat sıra beklediğim de oluyor.
    Bu durumlarda önce hasta haklarına daha sonra da il sağlık müdürlüklerine iletilmesi için cimere şikayette bulunun. Emin olun cimerden her şikayet için bir müfettiş ilgilenip soruşturma başlatıyorç
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    wkdjwkdmxkamskNnanasbsh

• Sizin telefonu eline alıp hakaretler yağdırdığınız o personellerin çalıştığı hastanenin minimum hasta sayısı günde 3.000-4.000. Bizi reddediyor dediğiniz sekreterin kaydettiği sistemde uzmanın kaydı kapatması tek bir tık ! Çünkü baktığı hasta sayısı kapasitesinin yüzlerce fazlası. O küfür ettiğin sekreterin yüzüne kağıt fırlatılıyor, o hakaretlerle andığın sekreter sabahtan akşama kadar binlerce insan kaydı oluşturuyor kimse kimsenin kaşını gözünü beğenmediği için kayıt vermemezlik yapmıyor. Eğer uzman kaydı kapattıysa olay sekreter için bitmiştir kayıt veremez ! Acilden verilen kaşeli kağıt dediğiniz şey hastayı yönlendirdiği branşı belirtmesidir. Kimseye sokak ağzınızla, pis uslübünüzle hakaret edemezsiniz. Sen olay çıkardığın hakaretler yağdırdığın personelden nasıl bir verim, nasıl bir güleryüz bekleyebilirsin ? İstisna muhakkak vardır, yok diyen yalan söyler ama asla bu şekilde ne bir doktor için ne de bir sekreter için genellleme yapamazsın.

• pcqlock P kullanıcısına yanıt
    Muayeneyi kapatmaz, robota bağlar bana zaman ayırmadı bu ne biçim doktor dersiniz. bakabileceği kapasitede muayene alımını sonlandırır verimli olabilmek için, kötü doktor muayeneyi kapattı dersiniz. Siz nankörsünüz

• Sonra diyorlarki hastanelerde niye şiddet var, o sekreter dayaktan fazlasını hak etmiş.
  • doktor hasta alma dedikten sonra sekreterin yapabileceği birşey yok. sekreterin değil doktorun keyfine dönüyor bu işler.

saat 16:00'da basıp gidiyorlar evlerine.
  • plelase66 P kullanıcısına yanıt
    Bugün gelmişin Gayet sağlıklısın yani aslanım sen bence gazını git başka yerde at, sekreterlerin tırnağı olamazsın. Yaşından büyük laflar etme bakalım pek. Sen bir sus diye o gün kayıt verilmiş hiçbir aciliyetin olmadığı halde aradan dereden girmişsin bir şekilde ama o işler öyle değil işte. bak bakalım bundan sonra o iikayet hakkı kime doğmuş. Kimliğini gizleyip eline o telefonu alıp dooktora sekretere sallamakla olmuyor bu işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salinamunhasir -- 30 Ekim 2019; 17:43:21 >
  • salinamunhasir S kullanıcısına yanıt
    Sekreter işini yapmiyosa şikayet ederim.Aradan dereden girme muhabbeti yok MHRS randevu saatim geldi ve görüntü sonucum çıktığindan girdim.Bu forumda çoğu kişinin kimliği gizli bu konu acmicagimiz yaşadığımız durumu anlatmicagimiz şikayetimizi dile getirmeyecegimiz anlamına gelmez.Hastane çalışanları içerisinde işini layilikiyla yapan insanlarda vardır benim sorunum orda masasında işini gevşek düzende yapan sekreterle ayrıca bundan sanane.

• salinamunhasir S kullanıcısına yanıt
    Forumda bu konunun öne çıkmasında tek sebep bu sorundan muzdarip olan halkdir.Yaran varki gocunmussun aslan parçası.Sizin gibi tipler insanlara devletin koltuğunda oturduğunda ahkam kesemez.Kimsenin hakkını yiyemezsiniz.O hastane kimsenin tapulu malı diil.İsinizi yıllardır beleşe yapiyomussunuz gibi insanları ezikleyerek tavirlariniza devam ettiniz.Susmuyoruz ulan derdin varsa özele beklerim.

SEN ELİNE ALDIĞIN O KAĞIDIN, YAPTIRACAĞIN KAYDI SEKRETERİN İNSİYATİFİNE KALMIŞ BİR DURUMMUŞ GİBİ LANSE EDEMEZSİN. SENİN GİBİ YAKLAŞIP YÜZLERCE KİŞİ BAŞHEKİMLİĞİ BÖYLE SAÇMA SAPAN NEDENLERDEN DOLAYI MEŞGUL EDİYOR VE SONRA NE OLUYOR BİLİYOR MUSUN? OLAY ÇIKARAN HASTA, MESAİNİN SON DEMLERİNE KADAR YATIP KAYDA GİTTİĞİNDE DOLU OLDUĞUNU DUYUP “ALLAH BELANIZI VERSİN” NARALARI ATAN HASTA BEKLEYEN ONLARCA HASTANIN ÖNÜNE BU ŞEKİLDE GEÇİYOR ! BAK TEKRAR SÖYLÜYORUM USLÜBÜNÜ ELEŞTİR, SANA HAKARET ETTİYSE GİT ONU ELEŞTİR AMA BİR OLAYI ŞİŞİRİP ABARTIP BU ŞEKİLDE BURALARDA KİŞİYİ VEYA KİŞİLERİ İFŞA EDEMEZSİN. PERSONELLER HAKKINDA BÖYLE BİR GENELLEME YAPAMAZSIN MHRS RANDEVUN FALAN YOKTU SENİN, OLSAYDI SUALSİZ KAYDIN OLUŞURDU BİR DE RANDEVUSUNU ALIP DA MAĞDUR OLMUŞ GİBİ YAZMIŞSIN

• Hocam en iyisini yaptınız.Hasta hakları birimine gitmek gerçekten işe yarıyor.Bir keresinde başım çok ağırmıştı sanki başımı duvara vurmuşum gibi.Neyse hastaneye gittim ve tedavi oldum ama doktor rapor vermedim.Vize sınavıma gidemedim.Mazaret sınavı için bir rapor istedim vermedi.Gittim hasta hakları birimine durumu anlattım.Sonra doktorun yanına gidip raporumu aldım.Öyle bir yüz ifadesi vardı ki sanki annesiyle yattığımı biliyormuş gibi.Neyse özet olarak hastanelerde haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz vakit hasta hakları birimine gidin.işe yaramazsa cimere başvurun ki hastane birbirine girsin

SEN EZİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORSAN O SENİN AŞAĞILIK KOMPLEKSİN, HASTA AZARLAMAK İÇİN O KOLTUKTA OTURAN VARSA DA ONUN RUH HASTALIĞIDIR. ASIL SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN SAĞLIK SİSTEMİ BU ŞEKİLDE ASAN KESENİN SÖZÜ GEÇER BİR HAL ALDI SEN NEYDEN BAHSEDİYORSUN İNSAN HAKKINA GİRENLER TAM OLARAK SEN VE SENİN GİBİLER !

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.