Şimdi Ara

HASTANEDE YASANAN REZİLLİK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
23.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
244 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim kimseyi ifşa ettiğim yok acil hekimi özelden kaşesinde adinin soyadınin gozuktugunu yazdi.Bende kaldirdim.İnsanlari ifsalama gibi derdim olsa bunu yapmazdim.Hicbir mesajımda KİSİ ADİ gecmedi.Şov yapmak gibi derdim olsa en baştan hastane adını söyler kişilerin adını söyleyip yazardim.Yasadigim durumu abartmadan yazdım ve ilgi cekti çünkü bu ve benzeri durumlardan insanlar sağlık hizmetinden faydalanamiyor.Ben hastanenin yolunu bilmeyen insanım gerekmedikçe hastaneye gidip aciliyeti olan insanların onune gecmem.Mhrsden randevumu başımın agridigi ilk günden aldım randevu gunum bugundu.Bugun geldiğimi öğrendiysen yanıma gelmeni konuyu benden dinlemenide isterdim.Ayrica sonucumun temiz çıkması başımın agridigini ve sağlık hizmeti almicagim anlamına gelmez.Yastan bahsetmissin ben yaşımın 10 gömlek üstünde bı adamim emin ol yasitlarini cebimden cikaririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • plelase66 P kullanıcısına yanıt
    Orası beni hiç ilgilendirmez. Ben seninle haklı haksız yarışında değilim. Yazdığında hem acil doktorunu, hem sekreteri, hem de uzmanı hedef almışsın sen farkında değilsin. Onlarca hakaret ve küfüre neden olan bir paylaşımdan başka bir şey görmüyorum ben orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salinamunhasir -- 30 Ekim 2019; 18:12:6 >
  • salinamunhasir S kullanıcısına yanıt
    Acil hekimi ve uzman hekimle alakalı en ufak bi sorun yaşamadım aksine gayet anlayışlı ve işini layıkıyla yapan insanlar.SOZUM ADAM KAYİRAN TANİDİKLARİNA TORPİL YAPAN VE SİRASİNDA OLUPTA O İNSANLARİN HAKKİNA GİREN SEKRETERE.

Tüm sağlık çalışanları işini bu şekilde yapıyormuşçasına yorumlama o halde, eleştiri başka bir şey hakaret-küfür başka. Girdiğin en büyük hak bu biline

Zaten elestirimizi yaptık.Ben argo bı kelime hakaret,küfür etmedim.Hakkimi savundum şikayetimi yaptım konumu actim saygı cercevesinde ben burda bı olumsuzluk goremiyorum.Ayrica tanımadığın insanlar hakkında uslubuna dikkat etmeni öneririm.

Sen bundan daha fazlasını yapmışsın tekrar oku istersen ne tür bir anlaşılmaya neden olmuşsun, üslup dersi vereceğine.

Birdaha olsa gene aynisini yapar üstüne bide CİMERE şahısin ismini verirdim.Ne kimsenin hakkını yerim nede hakkımı yedirtirim.İnsanlarin bu şekilde düşünmesinin sebebi gördükleri haksizliklar.Buyuk ihtimal tıbbi sekretersiniz yanlız meslektaşlarınizin islerinde dört dörtlük insanlarmis gibi savunmaniz beni şaşırtmadı.Mesleginde busekilde egolu tavirlar sergileyen insanların hakkına giren meslektaşlarıniz olmasaydi insanların bu nefretiyle karsilasmazdiniz.Burda benzer durumla karşılaşan birsuru insan var.Bunlarin hepsimi HAKSİZ?Haklı olanlar bı tek sizmisiniz?

• Betondan bına dikmekle saglık sistemi super olmuyor.eskisindende beter gittikcede beterlesiyor.basi agrıyan aspirin icsin oksuren ıhlamur icsin boyle sacma bir sistem iste. hastane yapmislar kimse gelmdsin diye.yeterli doktor yokra buda sistem sorunu. madem vatandasa hizmet etmeyeceksen bosa bina dikip adina hastane demesinler.sadece saglikmi tum sistemler dokuluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda dedemi kaybettik.Yaklaşık 1 ay hastanelerde git gel ile geçti.Şunu açıkça söyleyebilirim. Allah kimseyi devlet hastanelerine düşürmesin. Bu en yeni yapılan hastaneden en eski hastaneye kadar hepsinde geçerli.
  • Onların hepsi şeref yoksunu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: salinamunhasir

Muayeneyi kapatmaz, robota bağlar bana zaman ayırmadı bu ne biçim doktor dersiniz. bakabileceği kapasitede muayene alımını sonlandırır verimli olabilmek için, kötü doktor muayeneyi kapattı dersiniz. Siz nankörsünüz
    Ben psikolojik danismanim. Verimli olmak adina gunde 4-5 hastayi gecmemem gerekiyor kitabi bilgiye bakarsak.
    Ama ulkenin nufus dagilimi avrupaya gore yazilan kitaplardaki gibi degil.

Bahsettiginiz onerilerin hicbiri benim.onerim degil. Adam gibi ilgilenerek. Bak. Zaten 100 hastaya bakamazsin saat 4 e kadar.

Diyelim ki ben 150 hassta bakacagim herkes sebeplensin dedin. O zamanda cok cok hizli bakip saat 13 de gitmenin manasi nedir.

Burada onemli olan dengedir. Ve mesaiyi dogru kullanmaktir. Nankörlük yapilan iyiligin karsilik bulmamamasidir. İşini yapan birisine karsi kimse nankor olamaz. Ama isinin üstüne koyup birsey yapıyor ve karsiliginda azar isitiyorsa bu sefer nankörlükden soz edilebilinir. Benim elestirim saat 13 de cikip gidecek sekilde doktorun hasta bakmasidir. Ogretmenlerde mufredati anlatsin bir gunde ve iki gun işe gelmesin o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcqlock -- 30 Ekim 2019; 21:33:45 >

• pcqlock P kullanıcısına yanıt
    Evet o halde bir uzmanın yaklaşık 2-3 dakikalık muayene ve yüksek verim bekleyişi içerisindesiniz anlaşılan. Senin önerine göre işlemiyor ne yazık ki sistem bunu biliyor olman lazım oysa. O halde şikayet etmeyeceksiniz, beklediğiniz sıradan, ayrılan zamandan sayın danışman

• quote:

Orijinalden alıntı: salinamunhasir

Evet o halde bir uzmanın yaklaşık 2-3 dakikalık muayene ve yüksek verim bekleyişi içerisindesiniz anlaşılan. Senin önerine göre işlemiyor ne yazık ki sistem bunu biliyor olman lazım oysa. O halde şikayet etmeyeceksiniz, beklediğiniz sıradan, ayrılan zamandan sayın danışman
    Hangi cumlemden bunu bekledigimi cikardiniz ( 2-3 dakikalik muayeneden verim bekleme olayini diyorum)

Tam tersine elestirdigim konuyu beklediğimi zannetmissiniz de o yuzden sordum

13:00’da keyfi bir nedenle görevini yarıda bırakıp çekip giden hekime kaç kez denk geldiğinizi merak ettim en başta. İnsan yahu karşınızdaki, bakın istisnalar hariç diyorum. Eleştirmek için eleştirmek olmuyor mu bu? 16:00da mesaisi bitiyorsa ve 13:00 sularında bekleyen 40-50 hastası varsa elbette kapatacaktır niye kapatmasın? Avrupa kısmına girersek çıkamayız o ayrı. Acile saç dökülmesinden gelen kesim var, bu kesime neyi nasıl anlatacaksın

Her şey hastanenin hekiminde sekreterinde hemşiresinde bitmiyor anlayacağınız. O esnada kayıt alamayıp da döke dağıta başhekimlikten aldığı kayıtla muayene olmak isteyen hasta profilinin bakış açısından da söz ediyorum

Kaldi ki orada 50 hasta varken kapatmasa zaten bakamaz. Bunda tartisacak bir durum yok bencede. Ozellikle genelleme yapmamaya calistim. Hedefimdeeki memur direk sabahtan hastasini alip kotasini doldurup 14 de ben hastaneye giris yaptigimda doktorun gitmis olma durumunu yasatan doktordur. (Evet belki deedigim kriterlerde baksa ben yine muayene olamayacaktim. Ama bu yasadigim durumu yinedee dogrulamaz).
    Hatta atesli bir cocugun cocuk doktoruna sirasida geldigi halde iceri girdiginde "ben yeterince hasta baktim yarin gel" demesi durumuna sebep olandir. (Burada bence hipokrat in kemikleri sizladi deyimini yasadik. En yakin hastane 70km uzakta olmasa yine sorun yok)

Bu arada Bu kota meselesi nedir bilmiyorum.

Ve sunuda ekleyeyim hep ogretmenden ornek verdim. Ogreetmeenler gunu yaklasirken hazir elindeki mufredati dahi Anlatmayan öğretmenler e de buradan kufurlerimi iletiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcqlock -- 30 Ekim 2019; 21:59:38 >
  • building07 B kullanıcısına yanıt
    Oradaki sekreter fetö abisi/ablasıdır. Doktor ise şakirt (hizmet eri). Yani sekreter doktorun üstü pozisyonda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 30 Ekim 2019; 22:16:20 >
  • hocam tuzlu karbonatlı suyu günde 3 defa uygulayın, ara sıra önlem olarak da yapın. sinüzite hiç yakalanmazsınız
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ilaç tedavisinden sonra deneyecegim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.