Şimdi Ara

hat çekmiyor-samsung B310(bimcell)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evde bakıcı için bir telefon aldık tuşlu,160 liraya,bimcell kart aldık kendim de bimcell kullanıyorum.Sabahtan öğleye kadar günde 5-6 saat kullanılacağı için diğer zamanlarda kapatıyorum,sabah açıyoruz telefonu,hem de sık şarj etmemek için.Sabah telefonu açınca çekim bir türlü gelmiyor nedense,sonra rastgele geliyor,batarya çıkar tak yapıyoruz olmuyor..imei olsa hiç çekmezdi...ama telefon açılınca gelmiyor bir türlü çoğu zaman...
    yardımcı olandan Allah razı olsun

• 2 g kapsamasında sorun olabilir 3g li telefon deneyin yada kendi kullandığınız telefonu sadece 2g moda alıp deneyin sorun belli olur
  • Bölgedeki 2g kapsamasında bir problem olabilir. 3G li bir cihaz alsaydınız keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Bölgedeki 2g kapsamasında bir problem olabilir. 3G li bir cihaz alsaydınız keşke.
    bu telefon 2G mi hocam bilmiyordum ki...işimizi görsün alo desek yeter dedim...dolmuş şoförlerinde olur ya bu tür telefonlar..
  • tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    Evet bunlar 2g li. Sadece 2g çeker 3g ve 4g çekmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Yani bu sorun ebedi devam mı edecek hocam yok mu çaresi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    Şebekeler arası geçiş yapabilen bir telefon alın, birisi çekmezse diğerine bağlanır. 2g,3g,4g.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 14 Mart 2020; 14:25:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone metroda çekmiyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.