Şimdi Ara

HAT DEĞERLERİ YÜKSEK HIZ YAVAŞ [CAHİLİM] HELP MEEE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İNTERNET HIZIM Bİ FİLM BİLE İZLEYEMECEK KADAR DÜŞÜK OLUYOR.AMA TTNETLE DE BİŞEY YAPAMIYORUM HAT DEĞERLERİN YÜKSEK DİYORLAR SEBEP NE ACABA HAT NEREDEYSE MAKSİMUM AMA HIZ DÜŞÜK KABLOYLA BAĞLANIYORUM BAŞKA PAYLAŞAN YOK.MODEMİM AİRTİES AİR53-43 YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM . BİDE SADECE BİLGİSAYARDAN DEĞİL TELEFONDAN DA HIZ TESTİ YAPTIM SONUÇ AYNI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chorch1 -- 15 Aralık 2014; 0:25:47 >

• chorch1 C kullanıcısına yanıt
    Tesisatınızda sıkıntı olabilir hocam. Snr marjin ve hat zayıflaması değerlerinizde sıkıntı var tabii ki ben yanlış bilmiyorsam. Snr marjinin 12 ve üstü olması gerekiyordu sanırsam.

Hattınızla alabileceğiniz en fazla 13 mbit,tanımlanan hızınız 11mbit zaten üstü tanımlansa sürekli kopar.
  • Adil Kullanım Kotasını aşmış olabilirsiniz. Aşmamışsanız SNR değeriniz biraz düşük. Normalde 12 ve üzeri olması gerekir sağlıklı bağlantı için. Ayrıca Hat zayıflaması değeri de biraz fazla. Kabloları ve splinterı kontrol edin. Eğer çok eskiyse değiştirin.

Modem kanalını değiştirmek de biraz etki gösterebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHAN SOYLU -- 15 Aralık 2014; 1:23:09 >
  • GÖKHAN SOYLU G kullanıcısına yanıt
    Kablolar 2 yıllık splinter da o kadar sayılır modem kanalı değiştirmeyi ayrıntılı anlatsanız şimdiden teşekkürler
  • Kanal Değiştirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHAN SOYLU -- 15 Aralık 2014; 14:35:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.