Şimdi Ara

hat dondurma / faturalandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim internet hattım şu anda donuk ve ben bu ayın 24'ünde açtırmak istiyorum. Merak ettiğim konu; açtırınca faturalar hep ayın 24'ünde mi gelecek yoksa 7 günlük süreçte fatura ödeyecek miyim?
    Ayrıca şu anda taaddüt yok açtırınca 1 senelik taaddütte yaptıracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabahmavisi -- 16 Ağustos 2016; 17:03:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turk telekomda istisnai durumlar hariç durum şu şekildedir;
    her ayın 1-31 arası kullanım olur,31 gecesi itibari ile hesap kesilir,diğer ayın 7-10 arası faturan mail ya da yazılı olarak gelir ve son ödeme tarihleri yine o ayın 15-20 arasında değişkenlik gösterir..

yani sizdeki duruma göre 7 günlük bir fatura çıkacaktır büyük ihtimalle..sonraki devam eden aylarda ise üstte yazdığım şekilde devam edecektir..
    taahüt olayı sizin tercihiniz,fiyat olarak mutlak indirim olacaktır,ama taahüt yaptığınızda hat dondurma işlemi yapılamıyor bildiğim kadarıyla
  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    taahhütlü abonelikte hat dondurma yapılabiliyor fakat taahhüt süresi, dondurulan süre kadar öteleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 16 Ağustos 2016; 17:39:08 >
  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler. Peki sizce 73 liralık taaddüt'süz bir pakette 7 günlük fatura ne kadardır? Zaten interneti açtırdıktan sonra ortalama 60 liralık bir taaddüt'e geçeceğim sanırım bu durumda taahhüt değişikliğini yaptığımda eylül ayında aktif olacak.

• sabahmavisi S kullanıcısına yanıt
    (73/30)*7
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Hehe :)) anladım hocam çok teşekkürler.

• @Dr. Boone
    yani şimdi bu arkadaş aylık 73 liradan 1 yıllık taahüt verip,2 ay dondurma yapsa,taahüt süresi 2 ay gecikmeli bitecek doğrumu anladım?

eğer durum böyle ise tek esprisi evde olmadığın sürede kullanamadan ödediğin int.parasını sana kullandırtarak ödetiyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone yeni faturasız hat
    5 yıl önce açıldı
    Turkcell bayi hat taşıma
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.