Şimdi Ara

hat taşıdım ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vodafone olan hattımı cok uygun tarifeleri var, işte şöle ucuz, böle ucuz diye avea ya taşıdım pişmanım desem yeri. yaptıkları indirimlerde hep yok 7-25 öğrenci olacakmışım yok taraftar olcakmışım, yok şu şu illlerde olmalıymışım gibi şartları var. faturasız heryone ve interneti olan uygun bi tarifesi yok gibi. varsa beni bilgilendirecek bir insan çok makbule geçer

• Ben Avea'ya geçeli 1 hafta olmadı bu tarifeyi kullanıyorumhttp://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/UcluFirsatPaketiSifreKartKampanyasi yaş sınırı yok
  • Üçlü Fırsat Paketi’nden Bursa, Samsun, Trabzon, Ankara, Kayseri, Van, Manisa, Gaziantep, Kocaeli, Antalya, Aksaray, Adana, Konya, Mersin, Sakarya, Sivas, Tekirdağ ve İstanbul illerinde bulunan Avea Satış Noktalarında ücretsiz dağıtılacak şifre kartlar ile yararlanabilirsiniz!
    ah ah o illerden değilim kardeş saol. bulundum yerde sordum, kayda değer bi yardımda bulunmadılar.belki o ücretsiz şifrelerden bir tane bana yollayabilirsen ancak öle faydalanabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruijffdesouza -- 30 Ocak 2015; 14:38:50 >
  • faturasız gayet makul paketleri var
  • igetsky kullanıcısına yanıt
    pazardada domates satan var ama kimisi 1 lira kimisi 2 lira para, ağaçtan toplanmıyo makulmüş peh peh peh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruijffdesouza

pazardada domates satan var ama kimisi 1 lira kimisi 2 lira para, ağaçtan toplanmıyo makulmüş peh peh peh

emin ol su anda turkcell ve vodafone dan daha ucuz bi incele oyle gel
  • Vatandas sen durumu yanlis anliyon kusra bakma. Benim icin uygun bi tarife ariyom aveada guzel tarifeler var ama ilk yazdığımı okumamışsın.öğrenci değilim, memur değilim var mı bi tavsiyen gözümden kaçmış olabilir link at bakayim yardımcı olabilirsen mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruijffdesouza -- 1 Şubat 2015; 17:01:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.