Şimdi Ara

Hat Taşıma Tarife Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Şuanda Türk Telekom faturalı hat kullanıcısıyım. Türk telekomda mı kalsam yoksa operatörmü değiştirsem diye düşünüyorum. Ve bununla alakalı araştırma yapıyorum. Vodafone da faturalı yada faturasız hat taşımaya özel tarife - paketleri hakkında önerilerinizi bekliyorum.

şuanda 10gb net + 3000dk +3000 sms 50 tl ödüyorum

• En son bütçe nedir ve de ne kadar içerik istiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kac tl tarife ariyorsun vodafone gecmek istersen online gec biraz daha uygun oluyor fiyatlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone 3 ay 30gb 90tl size en iyisi faturasız.

• 10-20 gb arası paketleri önerebilirsiniz bütçe olarakta 100 tl ye kadar olabilir

• Pttcell 30 GB 72₺

Vestelcell 18 GB 55₺

Teknosacell 45 GB 99₺

Vodafone 20 GB 84₺

Vodafone Limitsiz Redli Silver tarifesi 129₺

Turkcell 20 GB 79₺

Turkcell 60 GB (30 GB + 30 GB Sosyal Medya) 121₺

Turkcell 24 GB 89₺

Turkcell 30 GB 110₺

• vesteldemi çıkarmış maşallah :D vallahi vodafonda güzel tarifeler var ama çekme konusunda sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorumda açıkcası. en iyi türkcell çekiyor oda mübarek çok değişik tarifeleri var fiyatlarda bi garip. bu limitsiz redli silver tarifesi hakkında biraz bilgi verir misiniz

• Byblack58 kullanıcısına yanıt

5 Mbps hızında Limitsiz internet, Hotspot da geçerli 15 GB, Limitsiz dakika ve yurtdışın da 23 Vodafone ülkesinde geçerli Limitsiz dakika ve de Limitsiz SMS bulunmaktadır hocam

5 Mbps hız ile 1080P bir videoyu izleyebilirsiniz, bir üst versiyonu da Limitsiz Redli Elite oda 10 Mbps hız sağlıyor, içerikler aynı, fiyatı ise 149₺ ila 163₺ arası değişiyor, en üstü de Limitsiz Redli Ekstra ve hız sınırı yok, geri kalan herşey aynı, onun da fiyatı 173₺.

Hotspot paketi sona erince, aylık paket olan ve isteğe bağlı olarak 50 GB hotspot paketini 29,58₺'a satın alabilirsiniz.

• Güzelmiş ama o bana fazla gelir evde fiber var zaten ben diğer 15-20 gblık paketlere bakacağım teşekkürler

Rica ederim hocam 

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Herkeste yok o paketler

• Vodafone a geçmeyi düşünüyorum da Ankara merkezdeyim çekim ile alakalı sıkıntı Yaşar mıyım birde Vodafone kullanan arkadaşların çoğu internet hızından şikayetçi. Böyle bir durum var mı ?

Bende ankarada yasiyorum telefon cift hat evde bazen vodafone cekim dusuyor tt ve vodafone 4.5g acik cekim bir nebze tt gore iyi ama hiz tt den berbat

• tt yine iyi ya o zaman ben tt den devam edeyim boş yere derde girmeyelim şimdi

• Sadece konuşma (dakika) 750 dk veya 1000 alınabiliyor mu?

internet veya sms olmayan yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.