Şimdi Ara

Hatalı park araca zarar verir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araba kapının önünde yatıyor üç beş aydır hiç kullanılmıyor, dün bir şahıs gelmiş benim aracın arkasına park etmiş zaten bayır aşşağı duruyor aracım adam gelmiş arka tampona dayamış tamponunu ve arabasının bütün ağırlığını yükünü benim araca bindirmiş yani.Dün adam geldi tartıştık biraz böyle park edilir mi felan diye, ben diyor böyle bırakmadım diyor ben geldiğimde önümdeki araç yoktu diyor felan.Nasıl yoktu ? dedim.Bu araba üç aydır burada yatıyor.Halla halla diyor acaba benim araca arkadan biri mi vurdu diyor, gitti baktı arkaya hiçbirşey yok...

Dedim dayı sen el frenini çekmeyi felan mı unuttun acaba baktık arabası geri viteste el frenide çekili, yani kısaca adam dalgınlıkla veya bilinçli olarak arabayı o şekil koymuş.Neyse çekti arabayı geri baktık bir hasar vs. yok görünürde tamam dedik adam devam etti yoluna.Birde park yerinden çıkarken arkasındaki arabaya da vurdu Herneyse, benim sonradan aklıma geldi.Benim araç el freni çekili geri vitese takılı şekilde duruyor, bu adamın arabayı arkadan yapıştırıp araca yük bindirmesi şanzımana veya başka bir yere zarar verebilir mi ?

• Çok düşünmeyin, el freni sağlamsa sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ondan çok araba 3-5 aydır kullanılmıyor demisin

Arada bi marş vurda kendine gelsin curucek kapının önünde

• Dayı akşamdan kalma belli.
  • Size değen araba el freni+geri vitesteyse(yokuş aşağı park halinde sanırım) tüm yük o aracın şanzıman ve arka tekerleklerindedir. Dayı park ederken vurmuş, böyle bir bahane öne sürüyor muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9

Ondan çok araba 3-5 aydır kullanılmıyor demisin

Arada bi marş vurda kendine gelsin curucek kapının önünde
    birşey olmaz arızalı zaten bir iki aya yaptırırım, kullanınca eskimiyor mu sanki?
  • Yalnızlar Rıhtımı Y kullanıcısına yanıt
    Durduğu yerde daha cabuk çürür ondan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kotu Yol Arabaya Zarar Verir Mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.