Şimdi Ara

Hatay Valiliği Önünde “Çocuklarım Aç” Diyerek Kendini Yaktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
19.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NoyanDervis

Benim patronum yok , kendi işimi yapıyorum 14 senedir.
    Birinin işinde çalışsaydım da kovulunca gider başka yerde çalışırdım valiliğin önünde kendimi yakmak yerine.
    Bize ne senden be.

Her ölüm ve işsizlik başlığında gelip öyleyim böyleyim diye bık bık ötüyorsun.

İnsanların acısının üzerinde trollük yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 8 Şubat 2020; 12:40:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valilik psikolojik sorunları var demiş daha öncede yakmak istemiş kendisi karısıyla problemleri varmış , insanın psikolojisini ne bozuyor acaba.Birde bunun suçlusu iktidara karşı gelenler diyin tam olsun.Küfür etmiyicem ama bu bildiriyi yayınlayanların nasıl iş sahibi olduğunu cemaat kaynaklarından işe alındıklarını bunuda din müptelası gibi görünüp cebini dolduranlardan inandıkları yaratan sormayacak , biz inanmayan kul hakkı yemeyen insanlardan hesap soracak öylemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 8 Şubat 2020; 12:45:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksea533

Valilik psikolojik sorunları var demiş daha öncede yakmak istemiş kendisi karısıyla problemleri varmış , insanın psikolojisini ne bozuyor acaba.Birde bunun suçlusu iktidara karşı gelenler diyin tam olsun.Küfür etmiyicem ama bu bildiriyi yayınlayanların nasıl iş sahibi olduğunu cemaat kaynaklarından işe alındıklarını bunuda din müptelası gibi görünüp cebini dolduranlardan inandıkları yaratan sormayacak , biz inanmayan kul hakkı yemeyen insanlardan hesap soracak öylemi.
    fakirlikten yokluktan yaşamına son verceksen dünyadaki 5+ milyar insanoğlu toplu olarak dar ağaçlarında sallandırsın ozaman kendini fakirim eziğim diye kafalar pırıl pırıl elbette piskolojik herşeyi devletten bekleyen beyin yapınızla uzayda üs kurcaksınız yakında, sen hayatın için ne yapıyon nekadar emek verip çalışıyon git biraz onu düşün.. partiler hükümetler o konuda boş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Şubat 2020; 13:13:16 >

• quote:

Valilik psikolojik sorunları var demiş daha öncede yakmak istemiş kendisi karısıyla problemleri varmış , insanın psikolojisini ne bozuyor acaba.Birde bunun suçlusu iktidara karşı gelenler diyin tam olsun.Küfür etmiyicem ama bu bildiriyi yayınlayanların nasıl iş sahibi olduğunu cemaat kaynaklarından işe alındıklarını bunuda din müptelası gibi görünüp cebini dolduranlardan inandıkları yaratan sormayacak , biz inanmayan kul hakkı yemeyen insanlardan hesap soracak öylemi.
    Her kendini yakan intihar eden adam sonrası standart açıklama oldu bu.

Psikolojik sorunları vardı. Allah Allah hepsi yoksul ya da batmış nedense.

Beyaz tv imanını kaybetti diye haber yaptı. Dehşete düştüm.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    İnsan psikolojisi nasıl bozulur onun hakkında biraz bilgin olsaydı bu yorumu yapmazdın.Olmayana alışık doğarsın belki kabullenir belki kabullenmezsin.Var olanı kaybetmek vardır bunuda kabullenir kabullenmezsin.Bir insanın elindekileri kaybetmesi psikolojik sorunlara yol açar , sen evlen çoçukların olsun düzenin olsun kaybettiğinde yaşadığını bir sen bilirsin etrafındakiler umursamaz.Ecevit e kasa fırlatan adamı savunup sonrada elinizde kalanla yetinmeyi bilin diyorlar ne kadar tutarlı maşallah.Afrikada yaşayan insanlar açlıktan hiç intihar etmiyor sanıyorsun dimi ne kadar komiksin , afrikada açlıktan ölen çoçukların anne babaların kendini astığından bir habersin.Açlar ama mutlu mesut yaşıyorlar , kafası pırıl pırıl arkadaş.
  • quote:

İnsan psikolojisi nasıl bozulur onun hakkında biraz bilgin olsaydı bu yorumu yapmazdın.Olmayana alışık doğarsın belki kabullenir belki kabullenmezsin.Var olanı kaybetmek vardır bunuda kabullenir kabullenmezsin.Bir insanın elindekileri kaybetmesi psikolojik sorunlara yol açar , sen evlen çoçukların olsun düzenin olsun kaybettiğinde yaşadığını bir sen bilirsin etrafındakiler umursamaz.Ecevit e kasa fırlatan adamı savunup sonrada elinizde kalanla yetinmeyi bilin diyorlar ne kadar tutarlı maşallah.Afrikada yaşayan insanlar açlıktan hiç intihar etmiyor sanıyorsun dimi ne kadar komiksin , afrikada açlıktan ölen çoçukların anne babaların kendini astığından bir habersin.Açlar ama mutlu mesut yaşıyorlar , kafası pırıl pırıl arkadaş.
    şu an dünya nüfusunun %75+ sı fakir ve halen çoğalmaya aile kurmaya devam ediyoruz sende paraya tapmaya devam et instagram kardishan ailesi takip ederek belki havadan dolar yağar mutlu olursun şans,annem gece kondu kızı, babası fabrika işçisi ama o aile mutluluğunu görünce halen içimin yağları helen erir, dedem vefat edene kadar ayaklarını öper severdi babacım diye,dedeleriniz neneleriniz, babalarınız, anneleriniz yalılarda büyüp havyarla ve iphoneyle beslenmiştir kesin daha çocuk yaştan beri fakirlikten yokluktan sırtından ter gele gele çalışmıştır, hayata tutunmuştur, hayatla savaşmıştır bir boş yapmayın allah aşkına..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Şubat 2020; 13:54:22 >

• Yıllardır Ecevitin önüne yazar kasa atan adamı konuşan zihniyet sus pus oldu. Alayınızın canı cehenneme

• aslanoto A kullanıcısına yanıt
    İşsizim diye kendini yakmış parasızım diye değil borcum var diye değil yada para dilenmemiş iş istemiş çalışmak istemiş borçlarımı kapatın bile dememiş kısacası kendisi çalışmak istemiş senin buna rağmen vicdanın sızlamamışsa alnını koyduğun o secdeden utan her cuma Allahın huzuruna çıkıp hani kendini masum günahsız kullarından görüyorsun ya işte o huzuruna çıktığın Allahından utan sen basit bir kulsun içinde zerre merhamet yokken Allahtan merhamet dilenirken ondan utanın be dahada başka birşey demiyorum.

• Hatay Valiliği Önünde “Çocuklarım Aç” Diyerek Kendini Yaktı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Fakirlik kişilerin zengilklik derecesine göre değişir 50 bin tl kazanan bir adamın yanında 10 bin tl kazanıyorsan sen ona göre fakirsindir.Fabrikada çalışan aile bireylerinin hepsi fakirdir diyemezsin bu gün vasıfsız bir işçi olursun asgari ücretle başladığın fabrikada olur , 3500-4000 tl net ile başladığın fabrikada olur.Babandan kalır anandan kalır evin vardır kira derdin olmaz.Bir de sıfırdan başlamak var dır , kimseden bir şey kalmaz tek başınasındır o zaman asgari ücretle geçinmek zorunda kalırsın barınma yeme içme ulaşım derdin olur aile kuramazsın.Ben okurkende çalıştım okulum bitti hala çalışıyorum.Üretim tesislerine , ticari şirketlere finansal danışmanlık yapıp denetim süreçlerini takıp ediyorum.İnşaat şirketlerinin pazarlamasını yapıyorum.İş gücünün yoğunlukta olduğu sektörlerin içerisindeyim , şuan fabrikalar kapasıtelerini düşürmeye kitlenmiş durumda çünki alıcısı olmayan ürünleri üretip gerek olandan fazla stok yapmak nakit döngüsünü azaltıyor , işletmelerde doğal olarak üretimi düşürüyor bu da işsizlikliğin ortaya çıkması demek.İnstagram kullanmıyorum facebook umu 2007 de kapattım onlara ayırıp bakacak zamanım yok ama işler iyi gitmediğinden dolayı , bu şirketler teker teker kapandıkları için belki yakın zamanda işsizlikten vakıt geçirebilirim.

Ayrıca Türkiye cumhuriyeti anayasasında vatandaşa asgari bir yaşam düzeyi sağlamakla görevlidir , diyorsunuz ya herşeyi devletten beklemeyin iş , hak , hukuk bunlar zaten devletin yapmakla sorumlu olduğu görevdir bu hakkı isteyen vatandaş görevini yerine getirmeyenden hesap sorma hakkına sahiptir.Şükür kelimesinin farklı kullandığı iki örnek veriyim.Şükür durumumuz iyi , durumumuz kötüleşti ama bunada şükür.Peki şükür nedir yapılan iyiliğe hoşnutluk bildirmek :) düşüpte şükür demek anlamsız.Vatandaşa şükür etmeyi öyle bir empoze ettiler ki kelimenin anlamına anlam kattılar.Neyse siz şükür etmeye devam edin , elinizde şükür edecek bir canınız kaldığında o adamın yaşadığını anlarsınız belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 8 Şubat 2020; 14:2:12 >

• blacksea533 kullanıcısına yanıt
    oyle olup olmadık yerlere saptırmışsınki ne diyceğimi şaşırdım inş akp den kurtulursunuz 5 ay sonrada yatlar katlar arabalar kızlar iphoneler inş kısmet 90+ yıldır genel olarak fakir olan bir ülke darbe zamanları bunun 30 kat daha beri olan bir askeri vesayet oligarşik kalıntısı bir ülke,islamist bir hükümetin toz olmasını bekiyordur belki nediyelim hayaller bedava nasıl olsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Şubat 2020; 14:12:43 >
  • @aslanoto özelden yazmana gerek yoktu ben sana cevabımı burdan verecem chp li belediyeler demişsin evet yaptı ve yanlış yaptı ve bunu her parti yapıyor akp olsun mhp olsun iyi parti olsun yada saadet olsun belediyeler kendi adamlarına yer açmak için bunu hep yapıyor hangi parti olusa olsun yanlış yaptı diyebilen kaç kişi var ben cevabı vereyim çok az ama bu mantıktan vazgeçin artık kişinin siyasi görüşüne göre vicdan sızlamaz vicdan varsa vardır aksi taktirde bu farklı görüşte şu bunu savunuyor diye "vicdan adam seçmez" sizler "işten çıkarılan adamlara üzülmediniz" diyorsun yaw üzülmediğimizi yada yazık demediğimizi nerden biliyorsun diyelimki çevrendeliler dememiş senin şuan onlardan ne farkın kaldı vicdanınızı insanlara göre merhametinizi kişilere ve siyasi görüşüne göre belirlemeyin siyaseti bir kenara bırakın artık şunu anlamak lazım siyasetin merhameti yoktur merhameti olsaydı azönce yukarda saydığım partiler belediyelerin başına geçince işçi çıkarmazdı

• Kendini ateşe veren adam vefat etmiş
    Olup olmadık bir yere saptırmışlık yok örnek veriyorsun bende sana örneklerinin değişkenliğini ve bunların açtığı durumları açıklıyorum.Akp gidecek yerine gelecek olan toplumun refah düzeyini uçuracak demiyoruz ama denemeden kimse sonuçlarını bilemez , deneme yanılma yönetemi denen bir şey var.Bu düzen zaten böyle gelmiş böyle gider kafasında olursan zaten değişmez.15 bin yıldır var olan bir ata ya 1270 yıl önce empoze edilen din i görüşü savunmak ,3000 yıl sonra aynı toplumun başka din i görüşlerin gözünde kafir bakışı canlandıracak , bu insanoğlunun tarihinde mevcut.Türk müslüman doğmadı tengriydi.3 milyon yıl önce yaşayan insanda başka başka şeylere tanrı gözüyle bakıyordu kutsal saydığı şeyler vardı , ama yaratan 3 milyon yıllık insana din göndermemiş 2.997.000 küsür yıl insanlık boşuna yaşamış sonra 2580 yıl içinde 4 tane kitap gelmiş herkes te inandığının doğru olduğunu savunuyor.Bu dindir değişmez bakış açısı aynı onlardada vardı ama ne oldu zamanla değişti ve bununda değişmiyicegininde garantisi kimsede yok.Tarihte din savaşlari denen bir şey var , Türklerde aaa bu ne güzelmiş diyerek geçmedi sonuçta müslümanlığa.Bu gün karadenizde olan memleketimde hala hristiyan olan insanlar var zamanında hristiyanlık onların soylarınada zorla kabul ettirilmiş insanlar yakılmış sonra kabul etmişler zamanla benimsemişler.Üstüne müslümanlık gelmiş kabul etmeyenler asılmış bu sefer bu nu kabul etmişler , bunlar ülkenin her bir yerinde hatta dünyanın bütün topraklarında yaşanan şeyler.Doğu türkistana yüzyıllar önce yapılanın aynısını şimdi çin yapmıyormu.Bunlar şimdi hayal diyorsun ne diyim inan inanma diyemem orası sana kalmamış.Ben bu din kitaplarının hepsini okudum kuranı karşı yorumlayan iki tesfirde dahil ama yaratanın kitapları olmadığına inanıyorum bu da benim düşüncem.Sen okudum bana bu daha mantıklı geldi diyorsan tabiyki ona göre yaşayabilirsin.Konuyu buraya getirdin deme çünki son cümlende söylediğine cevap verdim.Ayrıca askeri müslüman olmak zorunda görme yarın bir gün savaş olduğunda kendini müslüman olarak gösteren değil görevini en iyi yapan asker seni koruyabilir.Benim etrafımdaki akraba ve tanıdıklarımın yarısından çoğu dindar ama hepsi askerden ya çürük almış ya da bedelli askerlik yapan insanlar.Ben ise dindar değilim ama milliyetçi düşüncelerimden dolayı kısa dönem yapmıyıcam gidip uzun dönem askerlik yapıcam görevimi yerine getiricem diyip universiteyi bitirmeden askere gittim geldim okulumuda bitirdim.İnsanları dinci ve ya dinsiz diye yargılamadan önce insanlığına bakın her kılıkta gezer vicdansız olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 8 Şubat 2020; 14:57:41 >

• blacksea533 kullanıcısına yanıt
    genel olarak müslüman ve dindar bir toplum osmanlının kökleri olduğun için, israil abd ve ingiltere yeryüzünden silinmeden bu ülke tam zengin yada tam bağımsız olmaz,şu an onların onayından ve sömürgesinden geçmeyen bir ülke zengin ve refah olamaz onu unutun dünyada oyle bir ülke yok zaten bayıldıklarınızın hepsi uydusu yada açık sömürgesi,daha kanlı bol ölümlü acılı savaşlar başlıycak aslında iyi dönenmindeyiz şuan ,dünyanın düzenin sarsılması yakın, zaten 20 li yaşlardaysanız başlangıcını görme ihtimaliniz var 2030 dan sonra dünyada kan gövdeyi götürcek genel olarak müslümanlar böcek gibi dahada ezilcek daha başındayız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Şubat 2020; 15:9:42 >

• quote:

Olup olmadık bir yere saptırmışlık yok örnek veriyorsun bende sana örneklerinin değişkenliğini ve bunların açtığı durumları açıklıyorum.Akp gidecek yerine gelecek olan toplumun refah düzeyini uçuracak demiyoruz ama denemeden kimse sonuçlarını bilemez , deneme yanılma yönetemi denen bir şey var.Bu düzen zaten böyle gelmiş böyle gider kafasında olursan zaten değişmez.15 bin yıldır var olan bir ata ya 1270 yıl önce empoze edilen din i görüşü savunmak ,3000 yıl sonra aynı toplumun başka din i görüşlerin gözünde kafir bakışı canlandıracak , bu insanoğlunun tarihinde mevcut.Türk müslüman doğmadı tengriydi.3 milyon yıl önce yaşayan insanda başka başka şeylere tanrı gözüyle bakıyordu kutsal saydığı şeyler vardı , ama yaratan 3 milyon yıllık insana din göndermemiş 2.997.000 küsür yıl insanlık boşuna yaşamış sonra 2580 yıl içinde 4 tane kitap gelmiş herkes te inandığının doğru olduğunu savunuyor.Bu dindir değişmez bakış açısı aynı onlardada vardı ama ne oldu zamanla değişti ve bununda değişmiyicegininde garantisi kimsede yok.Tarihte din savaşlari denen bir şey var , Türklerde aaa bu ne güzelmiş diyerek geçmedi sonuçta müslümanlığa.Bu gün karadenizde olan memleketimde hala hristiyan olan insanlar var zamanında hristiyanlık onların soylarınada zorla kabul ettirilmiş insanlar yakılmış sonra kabul etmişler zamanla benimsemişler.Üstüne müslümanlık gelmiş kabul etmeyenler asılmış bu sefer bu nu kabul etmişler , bunlar ülkenin her bir yerinde hatta dünyanın bütün topraklarında yaşanan şeyler.Doğu türkistana yüzyıllar önce yapılanın aynısını şimdi çin yapmıyormu.Bunlar şimdi hayal diyorsun ne diyim inan inanma diyemem orası sana kalmamış.Ben bu din kitaplarının hepsini okudum kuranı karşı yorumlayan iki tesfirde dahil ama yaratanın kitapları olmadığına inanıyorum bu da benim düşüncem.Sen okudum bana bu daha mantıklı geldi diyorsan tabiyki ona göre yaşayabilirsin.Konuyu buraya getirdin deme çünki son cümlende söylediğine cevap verdim.Ayrıca askeri müslüman olmak zorunda görme yarın bir gün savaş olduğunda kendini müslüman olarak gösteren değil görevini en iyi yapan asker seni koruyabilir.Benim etrafımdaki akraba ve tanıdıklarımın yarısından çoğu dindar ama hepsi askerden ya çürük almış ya da bedelli askerlik yapan insanlar.Ben ise dindar değilim ama milliyetçi düşüncelerimden dolayı kısa dönem yapmıyıcam gidip uzun dönem askerlik yapıcam görevimi yerine getiricem diyip universiteyi bitirmeden askere gittim geldim okulumuda bitirdim.İnsanları dinci ve ya dinsiz diye yargılamadan önce insanlığına bakın her kılıkta gezer vicdansız olan.
    Kerimcem ile tartisma. Kac yillik uyeyim o yillar hatrina dinle beni.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    ingiltre israil ve abd nin müttefiği uydusu ve açık sömürgesi olmayıp halkı havyar yiyen ülke yaz "ai" diye ağırırım okey hadi by by..finansın tanrısı ve yönetenleri ortadır boş yapmanıza gerek yok..bu zaten siyaset üstü bir olay ve tamamen dini bir amaç gaye...
    giderler güney koreyi örnek verirler ama ülkenin yarısından fazlasının abd üssü olduğu işlerine gelmez tabi ama zenginler işte samsung lg panpa para para para kafasıdır genelde..
    zaten amaçlarıda yeşil kağıt parçalarına tapan bunun için vatanını bile satan beyni yıkanmış proje bireyler programlamak aslında güney kore, hongkong ve singapur güzel bir örnek bu konuda zenginler ama satılmışlar pazarda satışa çıkmış bir mal dan farkları yok..
    okadar dejenere edilmişlerki kendi ülklerinde medeniyet ışığı diye ingiliz-abd bayrağı sallıyorlar kuru ekmekle sofradan kalkarım, yine onların bayrağını sallamam isterse samanyolunu üstüme geçirsinler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Şubat 2020; 15:56:43 >

• Gerçekten insanın bu kadar çaresiz duruma düşmesi ve kendini yakmasi çok acı bir olay ve kolay kolay sindirilebilcek şey değil. Yine herkes tarafı olduğu saçmalığın etkisinde durumu kendince kendi çıkarlarına yoran düşünceler ureteceker ve kendilerini tatmin ettikten sonra unutacaklar. Yine hiçbir değişmeyecek. Yine birileri haketmedikleri şekilde yoksulluğun verdiği ve çaresizliğin desteklediği duygular içinde eziyet içinde ömrünü tamamlayacak ve birileri haketmedigi şekilde dünyada cenneti bencilce yaşayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 8 Şubat 2020; 16:8:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

ingiltre israil ve abd nin müttefiği uydusu ve açık sömürgesi olmayıp halkı havyar yiyen ülke yaz "ai" diye ağırırım okey hadi by by..finansın tanrısı ve yönetenleri ortadır boş yapmanıza gerek yok..bu zaten siyaset üstü bir olay ve tamamen dini bir amaç gaye...
    giderler güney koreyi örnek verirler ama ülkenin yarısından fazlasının abd üssü olduğu işlerine gelmez tabi ama zenginler işte samsung lg panpa para para para kafasıdır genelde..
    zaten amaçlarıda yeşil kağıt parçalarına tapan bunun için vatanını bile satan beyni yıkanmış proje bireyler programlamak aslında güney kore, hongkong ve singapur güzel bir örnek bu konuda zenginler ama satılmışlar pazarda satışa çıkmış bir mal dan farkları yok..
    okadar dejenere edilmişlerki kendi ülklerinde medeniyet ışığı diye ingiliz-abd bayrağı sallıyorlar kuru ekmekle sofradan kalkarım, yine onların bayrağını sallamam isterse samanyolunu üstüme geçirsinler..
    aklıma süleyman demireli getirdin. o da çok konuşur hiç bir şey anlatmazdı rahmetli...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.