Şimdi Ara

Hatay Valiliği Önünde “Çocuklarım Aç” Diyerek Kendini Yaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
19.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan Hatay Valiliği önünde, bir süredir işsiz olan A.Y isimli vatandaş “Çocuklarım aç” diyerek kendini yaktı. İşsizlik nedeniyle bunalıma girdiği öğrenilen A.Y isimli kendini yakan vatandaşa yangın tüpleriyle polisler tarafından anında müdahale edildi.

Yangın tüpleriyle söndürülmeye çalışan adam, polislerin uzun uğraşının ardından hayatta kalmayı başardı.

Hatay Valiliği Önünde “Çocuklarım Aç” Diyerek Kendini Yaktı

Ekonomik Sıkıntı Bu Kez Hatay’da İntiharı Getirdi
    Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan Hatay Valiliği önünde uzun süredir ekonomik sıkıntı çeken ve bunalıma giren A.Y isimli vatandaş “Çocuklarım aç” diyerek kendini yaktı. Babanın intihar girişimi polisleri harekete anında geçirdi ve yangın tüpleriyle müdahale edildi.

Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve Valilik Özel Kalem Müdürü de olay yerine gelerek, intihar girişiminde bulunan A.Y ile konuştu.

Kendine Zor Geldi

İntihar girişiminde bulunan ve son anda yangın tüplerinin müdahalesi ile kurtarılan A.Y isimli vatandaşa polisler su vererek yüzünü yıkadı. Zorla kendine gelen baba, çocuklarının aç olduğunu ve yaşadığı işsizlik durumundan bunaldığını belirtti.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, vatandaşın tedavisini yaparken, üzerine yapışan elbiseleri de keserek çıkardı. İntihar girişiminde bulunan babanın Hatay Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.

kaynaklar;https://www.korfezgazete.com/hatay-valiligi-onunde-cocuklarim-ac-diyerek-kendini-yakti/
    Hatay İnternet Tv - Hatay Güncel Haberler
    Hatay Valiliği Önünde Kendini Yaktı
    https://www.hatayinternettv.com/haber/hatay-valiligi-onunde-kendini-yakti-154104

• Hayatını kaybetmiş adam.

Yazılacak çok şey var. Stajın bile tanıdık olmadan bulunmadığı bir ülkedeyiz. Kendini geliştiren iş buluyor yalanlarına inanmayın. Boğaziçi gibi çok iyi üniversiteler olmadığı sürece hatta onların bile bazı bölümleri olmadığı sürece işsiz kalacaksınız.
    2001'de yazar kasa attığı için ''Ekonomiyi batırdılar'' diyen,onun üstünden ajitasyon yapan siyasal islamcılar kendisini geçinemediği için en sonra çare olarak diri diri yakanları,intihar edenleri,atanamadığı için genç yaşta toprak altına girmeyi tercih eden insanları görmez.

Hep demişimdir siyasal dinciler bu ülkenin ''vebası''dır.
    18 yılda ülkemizin demografik yapısını araplarla bozdular,
    Ekonomimizi mahvettiler,
    Devletin içine devlete düşman bir cemaati yerleştirdiler,
    Pkk ile pazarlık yaparak bitmiş bir terör örgütünü yeniden canlandırdılar,
    Irak'ın ve Suriye'nin emperyalistler tarafından işgal edilmesine destek verdiler.Bir de utanmadan çıkıp 'Biz mazlumların umuduyuz'' palavrasını söylediler,
    Devlette liyakati,kariyeri ve tahsili kaldırdılar.Yalakalığı,torpili ve adam kayırmayı normal bir hale getirdiler,
    Mahkemeleri yapmış oldukları hukuksuz işlemleri aklayacakları bir 'noter' haline soktular,
    Üniversitelerimizdeki eğitimin içine .ıçtılar.Dahası tüm eğitim sisteminin içine .ıçtılar,
    Türk milleti kavramını aşağladılar.Türk milletini binbir çeşit etnik gruba tek tek ayırdılar,
    Siyasi iktidarları ve ikballeri için bu milletin yarısını diğer yarısına düşman etmeye çalıştılar,
    Türkiye Cumhuriyeti'nin 90 yıllık tüm emeğini sudan ucuza yabancılara peşkeş çektiler,
    Türk yurdunu ''yabancı yatırım'' adı altında emperyalist şirketlere peşkeş çektiler..

Sonrada utanmadan çıkıp ''Biz yerli ve milliyiz'' dediler..
    İyi ki yerli ve millisiniz.Zaten bu saydıklarımı da CEHAPE yaptıydı...

NOT:Ayağını yorganına göre uzatacaksın diyen birisi gelmiş.Doğru zaten mitinglerde,tv programlarında her fırsatta millete ''Üç çocuk yapın ha.Aşağısı kurtarmaz'' diyende Ekrem İmamoğluydu...
  • avmler dolu dıyenler konuya beklenıyor
  • iş çok ama beğenmiyorlar diye yalan atanlar; bu adamın vebali boynunuzda ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 7 Şubat 2020; 13:23:46 >
  • Şimdi böyle bir olay sonrası medyanın işsizlik ve geçim sıkıntısı haberlerini vermesi, yetkilileri çağırması açıklama istemesi, muhalefet ne diyor yayınlaması gerekir di mi?

Na işte Cnn Türk, Cüneyt Özdemir falan bu yüzden boykot ediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Onların alayı
  • Zamanında yazar kasa fırlatıyorlardı diye savunmaya geçenler şunu bilinki millet artık kendini yakıyor
    işsiz birinin psikolojisi tabiki bozulur

• "Kendini yakacak benzini alacak parası var. Kesin cebinde de son model telefonlardan vardır." Diyiciler birazdan damlar...
    Yazık olmuş.

• adam ölmüş. lafa gelince artizlik yapan troller nerde?
  • şimdi yanık bedeninden dolayı bir süre sonra karısı boşar ne insanlar var yahu kendini yakınca düzelicek sanki,kendine işkence etmekle kalır anca..
    budakilerde akp le bozmuş kafayı akp gitse yeni gelen sanki ona 5 günde iş bulcak ne komik insanlarsınız...

akpden once işsizlik %10 du şimdi %14 nufus artımına endekslersen zaten aynı tas aynı hamam evet akp bu konuda başarısız, akp gitsede bu konuda bir cacığın değişçeğini sanmıyorum tembel ağzıma piş düş rahatına popofuna düşkün bir milletiz,yıl 2020 yine gençliğin %90 nı devlete kapak atıp bol tatilli yatışlı oturak rahat iş derdinde..bu konuda akpli chpli mhpli demeden bizden bir cacık olmaz yine işsizlik kabak gibi olucak çünkü herşeyi devletten bekleyen komünist kalıntısı kafa helen devam ediyor..

helen kafalar akp devlet gitsin fabrika açsın kafasında 1930 model, trump merkel macron mahalle mahalle dolaşıp fabrika açıyor zaten senin halkın açıçcak onu devlet değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Şubat 2020; 22:19:38 >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Toplumun vicdanında yara yaratır sadece.
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    onlara biz başka birşey diyoruz da ceza yerim söylemek istemiyorum sen anladın.
    Diğer ülkeler için haklısın siyaset degisir ama ekonomi egitim sistemi çat diye degismez bizim ülke için siyaset herşey yeni gelen en üst basamaktan en altına kadar herşeyi degistirir bazen iyi olur bazen kötü
    Bi insan kendini yakicak kadar kafayi yediyse bi sorun vardır
    Hakkimizda hayirlisi olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

şimdi yanık bedeninden dolayı bir süre sonra karısı boşar ne insanlar var yahu kendini yakınca düzelicek sanki,kendine işkence etmekle kalır anca..
    budakilerde akp le bozmuş kafayı akp gitse yeni gelen sanki ona 5 günde iş bulcak ne komik insanlarsınız...

akpden once işsizlik %10 du şimdi %14 nufus artımına endekslersen zaten aynı tas aynı hamam evet akp bu konuda başarısız, akp gitsede bu konuda bir cacığın değişçeğini sanmıyorum tembel ağzıma piş düş rahatına popofuna düşkün bir milletiz,yıl 2020 yine gençliğin %90 nı devlete kapak atıp bol tatilli yatışlı oturak rahat iş derdinde..bu konuda akpli chpli mhpli demeden bizden bir cacık olmaz yine işsizlik kabak gibi olucak çünkü herşeyi devletten bekleyen komünist kalıntısı kafa helen devam ediyor..

helen kafalar akp devlet gitsin fabrika açsın kafasında 1930 model, trump merkel macron mahalle mahalle dolaşıp fabrika açıyor zaten senin halkın açıçcak onu devlet değil..
    Vatandaş maalesef ölmüş.

Madem başkası da gelse aynı olacak, en azından deneyelim. O olmadı başkasını, o olmadı bir başkasını ta ki biri gelip benden öncekiler yapmadılar/yapamadılar ve tutunamadılar ben yapmalıyım deyip adam gibi yapana kadar. Ama sen koltuğu verirsen, dur demezsen, o bir süre sonra seni halk değil ona hizmet eden birey olarak görmeye başlar. Chp ye oy verin demiyorum ama bu düzen değişmez deyip her seferinde aynı kişiyi de getirmeyin yada gelecekse de bir daha ki seçimlerde kolay kolay alamayacağını bilerek çalışması daha çok çalışması gerektiğini anlaması lazım. Sorunda buradan kaynaklanıyor. Chp fanatikleri sizin zannettiğiniz kadar büyük bir kitle değil, asıl akp fanatikleri ve ondan nemalanan büyük bir kesim var. Ve bu yüzden de bu düzenin değişmesini istemiyorlar. Çünkü değişirse nasıl ankara ve istanbulda bir takım çevrelern arpası kesildi tüm türkiyede büyük şirketlerden devlet içindeki basit bir memura kadar etkilenen çok olacak. bu yüzden başka birini istemiyorlar. öğrenciyken akpye saydıran arkadaşım okul bitip baba şirketine dönünce yavaştan değişimi gördüm, son 5-6 senedir de feci fanatik oldu, değişimine inanamıyorum. sebebi basit, olduğu ilde vergi rekortmeni oluyor, hele bir karşı görüşte olsun 20 sene önceki hali gibi olurdu.

• Cem kullanıcısına yanıt
    işsizlik sorununu halk ve üretlenlik atılım ve azim çözer, bizim halkımız genel olarak devlet bana iş bulsun yok kadın bulsun, bana ucuzundan araba alsın bana ucuzundan ev versin derdinde o iş partilerde değil halkta bitiyor, halen anlamsız koyu devletçiyiz ve herşeyi ondan bekliyoruz halk olarak sen tırnağını kanırtarak popondan hergün ter gele gele çalışarak yapıcan onu o abd ,çin yatarak oturduğu yerde eseneyerek süper güç olmadı eşek gibi çalıştılar didindiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Şubat 2020; 22:26:28 >
  • bu konuda 5 tane post açılmış fazlası silinsin, yakmasaymış, rızkı Allah veriyor, kumarmı oynadı ne yaptı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

işsizlik sorununu halk ve üretlenlik atılım ve azim çözer, bizim halkımız genel olarak devlet bana iş bulsun yok kadın bulsun, bana ucuzundan araba alsın bana ucuzundan ev versin derdinde o iş partilerde değil halkta bitiyor, halen anlamsız koyu devletçiyiz ve herşeyi ondan bekliyoruz halk olarak sen tırnağını kanırtarak popondan hergün ter gele gele çalışarak yapıcan onu o abd ,çin yatarak oturduğu yerde eseneyerek süper güç olmadı eşek gibi çalıştılar didindiler
    Gözlemlediğim kadarıyla devlet bana baksın mantığı genelde gelir düzeyi düşük olan ve özellikle de doğuya gidildikçe şiddeti artan bir mantık. Sosyal devlet anlayışına karşı değilim, devletin muhtaçlara, ihtiyaç sahiplerine karşılıksız yardım yapması güzel birşey, akp döneminde de bu artış gösterdi ama bunu kötüye kullanan bir çok kesim var, işin kötüsü bu grup artık buna bağımlı hale geldiğinden başka bir gelir yaratma gayesi içerisinde de değiller. Buyüzden devlet bana bakıyor bende yan gelip yatıyom deyip akpye oy veren bile var. Bunu devlet bakanı taner yıldızda söyledi, eğitim seviyesi yükseldikçe akp oyu azalıyor. eğitimli okumuş kişi kendini her türlü idame ettirebildiğinden devlete bu denli bağlı hissetmiyor. akp nin bu tip yardım ve sosyal hakları oy için kullandığınıda artık söylememe gerek yok.

• Ülkenin dört bir yanında hergün onlarca intihar vakası oluyor. Amatör Instagram haber sayfalarında bunları görsek da satılmış medyada göremeyiz.
  • Cem kullanıcısına yanıt
    zaten yanlış anlama parti ayırmıyorum devlet bana baksın ben yatam kafası türk halkının genlerinde var bu olduğu sürecede bir ileri iki geri aynen devam...devlet bir yere kadar yeter vatandaşına çünkü diğeri halkın azmine çalışkanlığına üretkenliğine bakar oda bizde genel olarak yok...akp gitsede bir cacık değişmez anca batıcı abd finosu bir hükümet gelir döviz düşer ekonomi kısmen rahatlar olcak olan sadece o... oda beyaz saraya sadakatin filmi olur anca..abd nin ismediği herşey hepsi iptal olur zaten akdeniz s400 suriye uzar gider..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Şubat 2020; 23:15:42 >
    Üretekenlik ve atılım öngörülebilir ve düzgün bir ekonomide olur. Dolayısıyla bu sorunu devlet çözer. Tıpkı örnek verdiği Çin'in yaptığı gibi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.