Şimdi Ara

Hatay Valiliği Önünde “Çocuklarım Aç” Diyerek Kendini Yaktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
19.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısın devlet gidip kanal yapsın, rant kovalasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

aklıma süleyman demireli getirdin. o da çok konuşur hiç bir şey anlatmazdı rahmetli...

Alıntıları Göster
    işime gelmiyor ve anlamıyorum demiyorda..

bir cümle soruyorum ingiltre abd ve israilin mütteffiği açık sömürüsü, askeri koloni üs cenneti olmayan, halkı çok zengin miamiye tatile çıkan günlük havyar jambon tüketen yiyen ülke örneği istiyorum bu kadar basit sorum aslında? ha?

Aslında bu ülkenin zengin olmasıda çok basit birtane baş uşağı koy başa, kürtlerinde devleti özerkliği olması lazım sıcak bakıyoruz bölünmeliyiz dedirt,abd ingiltre almanya israil vazgeçilmez tek aşkımız mütteffiğimiz ve akıl verenimiz de sat gitsin, 2 senede paraya şirketlere boğarlar seni derdiniz para ve rahatlık olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Şubat 2020; 16:58:47 >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Yav he he..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

Yav he he..
    bu klişe yerine bir ülke adı yazsaysın daha iyi olurdu neyse...çok aradın bulamadın herhalde anlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Şubat 2020; 16:59:19 >
    Beni de trol olarak işe aldırsana.

• Yalnız maaşlar iyiymiş
    Öyle diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

07.02.2020 bu günü unutmayın !
    cidden soruyorum ne diye unutmayalım ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Bize ne senden be.

Her ölüm ve işsizlik başlığında gelip öyleyim böyleyim diye bık bık ötüyorsun.

İnsanların acısının üzerinde trollük yapmayın.

Alıntıları Göster
    Allah şifa versin anne babana da sabır versin yazık.

• NoyanDervis kullanıcısına yanıt
    İyi de adam haklı
    Umarım o durumlara düşmezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Yurt dışı yazıyor profilinde. Türkiye'ye gel bakalım kendini bile yakamazsın. 1 litre benzin alacak paran kalmaz.

Klasik fake üyeliksin.

Alıntıları Göster

Bende Allah inancı var birader , ne kendimi yakması. İnanç zayıflığından patlama yaptı bu intiharlar türkiyede zaten.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aedan kullanıcısına yanıt
    Bizi de işe aldırsalar da yolumuzu bulsak..

• Para için yapılmaz HOcam o iş
    Bu konuda bile gelip hükümeti savunup öleni haksız çıkarmaya çalışmak mide ister
    Bende Yok HOcam o mide
    Kimse kusura bakmasın

• Aedan kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Daha demin biri özel mesajda akapenin hiç yolsuzluğu yok dedi. Neremle güleceğimi bilemedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aedan

Para için yapılmaz HOcam o iş
    Bu konuda bile gelip hükümeti savunup öleni haksız çıkarmaya çalışmak mide ister
    Bende Yok HOcam o mide
    Kimse kusura bakmasın
    hükümeti neresinde savunmuşum acaba? ha bir yere parmak basarsak Türkiyenin en refah alım gücü yüksek yılları 2006-2014 arasıdır ha buda everest kadar gerçektir dünyada askeri vesayet ritmik oligarjik darbe yiyen ülke olarak kendini nerde görüyordun acaba norveçtemi? ballı ideoloji kısın,yargı ve siyasette genaralin ağzına bakan ülkeyi marsa taşımanıza az kaldı

ayrıca şu an global bir dini bir savaş yaşıyoruz babanın oğlunuda geçirsen türkiyeyi açık açık satmadığı sürece türkiye dahada kötüye gidecek, ön hedef free kürdistan demogojik yapı dizaynı akpen chpen roman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Şubat 2020; 19:29:30 >

Biz hiç yazışmayalım ya
    Boşver

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

bu konuda 5 tane post açılmış fazlası silinsin, yakmasaymış, rızkı Allah veriyor, kumarmı oynadı ne yaptı ?
    5 değil 50 tane açılmalı zoruna giden ne? kötü gidişatın birileri tarafından öğrenilip milletin uyanması mı yoksa. Rızkı Allah çalışana veriyor işi olmayana nasıl verecek düşündün mü öyle ağaçta yetişen birşey değil rızık. Tanımadığın bilmediğin adama kumar mı oynadı ne yaptı diyemezsin yoksa seni tanımayanlar da öyle ithamlarda bulunur sana ki yutamazsın altında kalırsın akıllı ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoyanDervis

Benim patronum yok , kendi işimi yapıyorum 14 senedir.
    Birinin işinde çalışsaydım da kovulunca gider başka yerde çalışırdım valiliğin önünde kendimi yakmak yerine.
    Kardeş ya almancısın yada trollsün sistem izin vermiyor sistem okuyanlar dahi işsiz avukatlar mühendisler doktorlar bütün iş sistemde bitiyor. Ülke kötü yönetilirse vatandaşın önü her açıdan kapanırsa ne yapacak vatandaş ? Başka yerde çalışırım diyorsun iş alımları çok kısıtlı adamlar vasıfsız depo elemanı dahi almıyor binbir dereden su getiriyor bunu anlayın artık bu sistem bozuk. 2300 tl ile bir ay geçin geçinebiliyorsan.. Eğer yurtdışından yazıyorsan konuşması kolay oranın sistemiyle buranın sistemini bir görüyorsan zaten diyecek birşey yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.