Şimdi Ara

Hatay Valiliği Önünde “Çocuklarım Aç” Diyerek Kendini Yaktı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
19.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben kendini yakanafitra atmıyorum. Bi sabıkası bi cezası oluyor mutlaka ya da bi yakını çıkıp gerçekleri anlatıyor yoksa ölünün arkasından niye varsayım yapayım iftira atayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoyanDervis kullanıcısına yanıt
    Sana forumda soruşturma açtık birkaç üye ile beraber. Merak etme böyle devam edersen birkaç güne banlanırsın.

Bu arkadaşı daha iyi tanımak isteyen arkadaşlar olursa tanıtayım. 75.000 liraya araba bakana o paraya adam gibi araba yok minimum 200.000'e bak dedi, 30.000'e araba bakana çöp vs. dedi, az yakan araba bakana kronik fakirsiniz, az yakmaya çalışanlara da aynısını vs. dedi. Kısaca takmaya bile değmez, gerçekten kendi kendine geçindiğini bile düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

hükümeti neresinde savunmuşum acaba? ha bir yere parmak basarsak Türkiyenin en refah alım gücü yüksek yılları 2006-2014 arasıdır ha buda everest kadar gerçektir dünyada askeri vesayet ritmik oligarjik darbe yiyen ülke olarak kendini nerde görüyordun acaba norveçtemi? ballı ideoloji kısın,yargı ve siyasette genaralin ağzına bakan ülkeyi marsa taşımanıza az kaldı

ayrıca şu an global bir dini bir savaş yaşıyoruz babanın oğlunuda geçirsen türkiyeyi açık açık satmadığı sürece türkiye dahada kötüye gidecek, ön hedef free kürdistan demogojik yapı dizaynı akpen chpen roman..

Alıntıları Göster
    Senin yaşın kaç ayrıca alım gücü derken hangi ürünleri almaktan bahsediyorsun. İthal ürünlerden bahsediyorsan haklısın abd bol dolar basıp piyasaya salınca akp yaptı dedinız. Madem öyle bi sihirli değneyi var şimdi de yapsın görelim değnek kime kaçıyor. Demekki neymiş o günler ucuz doların eseri imiş akepenin değil. Ekonomiden anlamıyorsan anlayanların videolarını izle de öğren. Bu ülkenin her açıdan en güzel yılları 90lardır hem refah hem huzur açısından. Görmediğin yılları kötü demekte adet olmuş bazı kesimde. Sor memleketin % 90ı o yıllara dönmek ister akepelisi bile. Kendine oy vermeyenleri ötekileştirip dini kendi tekellerine aldılar. Endüljans papaları gibi istediğine cenneti veriyorlar. Ben böyle pişkin bi güruh daha görmedim ülkede. Sırf bu ötekileştirmeden insanları dinden soğuttular çoluk çocuğu deist ettiler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Yahu Kerimcem sen ne diyorsun? Milyonlarca homeless dedin yalan dedim ki yalan.
    Kanada’da kaç kişi son beş yılda kendini yaktı? Türkiye’de kaç kişi?
    Kanada’nın piyasalarıyla Türkiye kıyaslanabilir mi?
    Kanada’nın işçisine sunduğu imkanlarla Türkiye kıyaslanabilir mi?
    Kanada’’da üniversite öğrencisi olan bir gencin iş imkanlarıyla (part time bile saati 12-15 dolar diyorum) buradaki part time veya neyse imkanlar kıyaslanabilir mi?
    Bir de tutturmuşsun sen neden gitmiyorsun diye.
    Herkesin kendi sebepleri kendine özeldir. Ben bu topraklara anamla bağlıyım, göbeğimle bağlıyım, gönlümle de bağlıyım. Her yerini seviyorum. Ne Amerika ne Kanada'yı ben seviyorum demiyorum ki. Düzenimle bağlıyım, ailemle bağlıyım. Benim burayı sevmem, burada insanlara ağır haksızlıklar yapıldığını, imkanların asla gelişmiş ülkeler gibi olmadığını görmeme engel değil. Bunların çirkin sebeplerini görmeme de engel değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 10 Şubat 2020; 8:34:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Evet doğru Mersine Üni. yanık bölümüne sevk edilirken yolda kalp krizi geçirip ölmüş
  • Şuna algı diyen, operasyon diyen, yalan-dolan diyen vicdansız vatan hainidir gözümde.

İnsanlığınızı kaybettiğiniz yerde boğulursunuz inşallah.
  • Hiç kendimizi yormayalım arkadaşlar, iktidar olanların ve onu destekleyenlerin bu olaya bakış acısı belli "ucuz siyasi manevra" inşallah bir gün onlarda bu kendini yakan vatandaşımızın düştüğü duruma düşüp, geçim sıkıntısından intihar etme fikri akıllarına gelir. Ülkece artık insanlığın bittiği, sadece menfaat ve çevresini kayırmanın meşru olduğu dönemdeyiz. Allah'tan müslüman ülkeyiz başımızdakiler namazında niyazında insanlarda hiç üstlerine alınmıyorlar. Ne demiş Hz. Ali "Bir köyde bir kişi açlıktan ölürse bütün köy katildir." burda katil iktidar ve onu destekleyenler dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Yahu Kerimcem sen ne diyorsun? Milyonlarca homeless dedin yalan dedim ki yalan.
    Kanada’da kaç kişi son beş yılda kendini yaktı? Türkiye’de kaç kişi?
    Kanada’nın piyasalarıyla Türkiye kıyaslanabilir mi?
    Kanada’nın işçisine sunduğu imkanlarla Türkiye kıyaslanabilir mi?
    Kanada’’da üniversite öğrencisi olan bir gencin iş imkanlarıyla (part time bile saati 12-15 dolar diyorum) buradaki part time veya neyse imkanlar kıyaslanabilir mi?
    Bir de tutturmuşsun sen neden gitmiyorsun diye.
    Herkesin kendi sebepleri kendine özeldir. Ben bu topraklara anamla bağlıyım, göbeğimle bağlıyım, gönlümle de bağlıyım. Her yerini seviyorum. Ne Amerika ne Kanada'yı ben seviyorum demiyorum ki. Düzenimle bağlıyım, ailemle bağlıyım. Benim burayı sevmem, burada insanlara ağır haksızlıklar yapıldığını, imkanların asla gelişmiş ülkeler gibi olmadığını görmeme engel değil. Bunların çirkin sebeplerini görmeme de engel değil.
    bunun yalanlarına inancak adam 3 5 taneyi geçmez boşver

kanada asgari ücret 2100 birim para
    türkiye 2300 birim para

iki ülke arasında dağ gibi fark var alım gücünde ...aha bu da videosu nerdeyse 1milyon izlenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 10 Şubat 2020; 14:32:19 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.