Şimdi Ara

Hatay Valiliği Önünde “Çocuklarım Aç” Diyerek Kendini Yaktı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
19.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemsinan

Evsizlik deneyimi yaşamak başka şey, evsiz demek başka şey. Manipüle etme yazılanları.
    O insanlara barınak ve yiyecek sağlanıyor zaten. Kendini yakan da bizdeki gibi ve kadar yok.
    hehe yalılarda köşklerde ağırlıyorlardır belki salla babam salla, türkiyeden kanadaya kaçan youtuber tipler( ki çoğu koyu muhalif türkiyede) homeless videololarını görüyoz canım 3,5 atıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Şubat 2020; 11:38:47 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Süper hayatlar yaşayanları da görüyor musun? Daha öğrenciliğinde veri girişiyle bile saatte 12 ila 15 dolar arası alanları filan da görebiliyor musun? Gözlük vereyim mi?
    Homeless sayısı da milyonlar değil. Şu yalanı yazıp durma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 9 Şubat 2020; 11:39:35 >
  • insanlık ölüyor...
  • quote:

Süper hayatlar yaşayanları da görüyor musun? Daha öğrenciliğinde veri girişiyle bile saatte 12 ila 15 dolar arası alanları filan da görebiliyor musun? Gözlük vereyim mi?
    Homeless sayısı da milyonlar değil. Şu yalanı yazıp durma
    ha ha görüyom odtü te çalışıp ama orda şarkütürde salam doğruyan, yer süpüren günde 12 saat çalışan siyasi bir hüllöğğlükten gitmiş topluluk görüyom,senin diploman ve burdaki kariyerin orda çöp niteliğinde..ispat videosunu koyuyım dur..

oranın surisi sen oluyon ..bak videoda bile karşıda kimler var köşklerde yaşatılan homeless ler..
    beyninizde cizdiğiniz hayali cennet ülkeye hastayım ama resmen piskolojik bir olay...
    insanın başarısı, azmi,kariyeri,şansı,tipi hayatını cennet benzeri bir rahatlığa çevirebilir bunu kafanıza soksanız iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Şubat 2020; 12:21:27 >

• ateş değil doktor öldürdü.
    şehir merkezlerinden 20 km ötede devasa koridorları olan devasa hastaneler var ama içinde doktor yok
    hasta birisi oraya gidene devasa koridorları geçip polikliklerin önüne gelene sıraya girip doktor yüzünü görene kadar ölüyor. zaten muayene yok. hastanın yüzüne bakan yok.
    doktor muayenehanelerini kapatan akp yi alkışlayan chp var. bu muhalefetle daha çok yanarız
    Ben orada vasıfsız Türkler süper durumda demedim ki.
    Ha burada kendilerini yakmaktansa orada saati 12 dolara yaşamaları tabii daha iyi olabilir onlar için.
    Boğaziçi'li bir öğrenci stajda saati 8 lira filan alıyor. Oradaki KANADA'LI ya da Türk fark etmez üniversite öğrencisi en basit stajda ya da part time işte saati 12 ila 15 dolar kazanıyor. Ben bir veya iki kişi tanımıyorum. Yüzlerle ifade edilir benim dış ülkelerdeki tanıdıklarım. Buyur gel çayımı iç, tek tek kimler ne imkanlara sahip göstereyim.
    Milyonlarca homeless var lafın yalandı, şimdi de alakasız şeyler yazıyorsun.
  • Buna provokasyon diyen haysiyetsizler varmış.
    Ulan bir adam kendini niye yakar az empati yap.
    O adam siz biz hukumet onu duymadik diye sesini duyurmak için yaptı.

Bu bir intehar degildi bana göre sadece ikna cabasiydi. Gücü kudreti elinde bulunduran kac kapiya iş icin gitti kim bilir. Her gün ayni eve ayni sorunla yuzleserek döndü ve muhtemelen calinan kapilarda o na inanan olmadi. Sana inanmayanlari son care caninla inandirirsin. Çünkü elinde en değerli o kalmıştır.
    Bunlar benim varsayimim tabi ama görünen köy de klavuz istemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski Türkiyeyi özlüyorum. +1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben orada vasıfsız Türkler süper durumda demedim ki.
    Ha burada kendilerini yakmaktansa orada saati 12 dolara yaşamaları tabii daha iyi olabilir onlar için.
    Boğaziçi'li bir öğrenci stajda saati 8 lira filan alıyor. Oradaki KANADA'LI ya da Türk fark etmez üniversite öğrencisi en basit stajda ya da part time işte saati 12 ila 15 dolar kazanıyor. Ben bir veya iki kişi tanımıyorum. Yüzlerle ifade edilir benim dış ülkelerdeki tanıdıklarım. Buyur gel çayımı iç, tek tek kimler ne imkanlara sahip göstereyim.
    Milyonlarca homeless var lafın yalandı, şimdi de alakasız şeyler yazıyorsun.
    hiç gülceğim yoktu kız türkiyenin en ünlü ünivertselerinden birinde biyolog laborant mühendisi...
    zaten burdaki amele kültürsüz mesleksiz sınıfı gidemiyor oraya para ne gezer yerleşmek tutunmak bedavamı sanıyon,sen niye gidemiyon kurtulamıyon kaka Türkiyeden yokluktan vasıfsızlıktan, burda iyi kariyerli insanlar kaçıyor zaten ,kısmi siyasi düşünceli tabi, hayatlarının 1-5 senesi orada amelelik yapmakla geçiyor ,dünyadan haberin yok.. hepsi garson ara eleman ve çok yoğun şekilde popolarından ter gele gele çalışıyorlar,hiç biryer cennet değil sizin o piskolojik rahatsızlığınız daha doğrusu eziklik duygusuyla pekişen gelen hayali dünya kurgusu,videoları izleyerek gerçek dünyayla tanışmanı dilerim ha bu insanlarda koyun hülööğ filan değil hepsi seküler tip..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Şubat 2020; 17:28:23 >

• Devlet sosyal devlet olma sorumluluklarını yerine getirseydi bu adam kendini yakmazdı onun için asgari ücret 3000 lira olsun diye kendimizi paraladık kimse umursamadı şimdide ceremesini zavallı vatandaş çekiyor "Mutlumusun ... demek lazım bazı şahıslara.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Koçum senin anlayamadığın şey şu: Yurt dışına gidenlerin çoğu Türkiye'de siyasi baskı altında, düşünce suçu nedeniyle her an içeri atılma korkusuyla, trafikle, aşırı kalabalıkla, irtica tehlikesiyle, mobbinle, yoğun gündem stresiyle yaşamaktansa yurt dışında garsonluk yapar, yer temizlerim en azından kafam rahat olur diyor. Anladın? Ayrıca hayat Youtube videosu ile öğrenilmez koçum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 9 Şubat 2020; 17:30:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-481916DD1

Koçum senin anlayamadığın şey şu: Yurt dışına gidenlerin çoğu Türkiye'de siyasi baskı altında, düşünce suçu nedeniyle her an içeri atılma korkusuyla, trafikle, aşırı kalabalıkla, irtica tehlikesiyle, mobbinle, yoğun gündem stresiyle yaşamaktansa yurt dışında garsonluk yapar, yer temizlerim en azından kafam rahat olur diyor. Anladın? Ayrıca hayat Youtube videosu ile öğrenilmez koçum.
    tamam git işte kaçabiliyosan kaç sizin gibi muhteşem kusursuz insanları kanada abd ab kucağını açmış bekliyor zaten gel gel diye... ay bir türk gelsede bizi şenlendirse uçursa diye yollarınızı gözlüyorlar zaten hiç durmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Şubat 2020; 17:33:41 >

Bu seni ilgilendirmez koçum. Ben gidebilecekken gitmek yerine kalıp mücadele etmeyi tercih etmiş birisiyim. Sen sefil hayatınla ilgilen bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 9 Şubat 2020; 17:34:32 >
  • quote:

Bu seni ilgilendirmez koçum. Ben gidebilecekken gitmek yerine kalıp mücadele etmeyi tercih etmiş birisiyim. Sen sefil hayatınla ilgilen bence.
    haha süper mükkemmel insan kümeciği, kibirniz dağlardan şelale gibi akıyor maşallah ...boyle kendi halkına tepeden bakmayla aşağlamayla gençliğini boşa harcama bence kaç kurtul bakalım kurtulmak okadar basitmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Şubat 2020; 17:37:42 >
    Halka değil canım, sana tepeden bakıyorum. Bu kibir senin hak ettiğin kibirdir. Bilmediği konularda sırf militanı olduğu ideolojiye yaranacağım diye saçma sapan konuşanlara başka ne yapılacaktı?
  • quote:

Halka değil canım, sana tepeden bakıyorum. Bu kibir senin hak ettiğin kibirdir. Bilmediği konularda sırf militanı olduğu ideolojiye yaranacağım diye saçma sapan konuşanlara başka ne yapılacaktı?
    ben burdaki gelişmiş ülkeler cennet,türkiye mok çukuru hayali kurgu dünyalarına karşıyım ha başta akpmi olmuş chp mi olmuş hiç onmeli değil ülkemi karalatmam türkiye yaşanabilcek ülkelerin orta listesindedir kendi yağında kavrulur, sadece sırf sevmediğin bir yönetim var diye bla bla yapmak o senin sorunun ha bu ülkede fakirsende o yine senin sorunun, okuma etme iyi kariyer yapma yükselme,ama fakirim eziğim, zengin olsan şaşarım zaten pes.. fakirlikle mutlu omaya bakıcaksınız artık aile büyükleriniz gibi işinize gelirse dünya zaten zengin değil yaklaşık %80 ni..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Şubat 2020; 17:52:13 >

• BU ÜLKEDEKİ VAROŞLAR ALLAH KİTAP DİYE BU DÜZENİ SEÇTİ.
    ŞİMDİ ALLAH KURTARSIN ONLARI, TABİİ Kİ VARSA.
    GEBERİN ULAN AÇLIKTAN! ACI ÇEKEREK CAN VERİN!
  • quote:

en güzel kapak
  • kerimcem ve kör ideolojisi işte. Laf anlatmaya çalışma, cevap veremeyecek duruma gelirse kaçar gider sen de zamanını harcadığınla kalırsın.
    Hayırdır 3500 TL maaşla zengin mi oldun? Yoksa miras mı kaldı? Miras senin başarın mı yoksa? Bu şekilde konuşmaktan nefret ederim ama hakediyorsun. Hakettiğini verince de kibir diyorsun Fakirlik insanların kendi suçu veya hatası değildir ayrıca. Uzun uzun anlatırdım ama gerek yok.

Cennet tabiri metaforik tabir ve Türkiye'ye kıyasla söyleniyor. Dinlerde bahsedilen cennet gibi bir yerden bahsedilmiyor yani. Elbette oraların da kendine göre zorlukları var. Giden herkesin mutlu olacağının garantisi de yok. Bunları insanlar düşünebiliyor sen sıkma canını.

Eskidendi o Türkiye'nin orta sıralarda olması. Türkiye artık hızla az gelişmiş ülkeler seviyesine doğru gidiyor. Baştaki yönetimi hobi olsun diye sevmemezlik yapmıyoruz, bir sebebi var. Zaman gösterdi ki biz haklıyız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.