Şimdi Ara

Hatay Valiliği Önünde “Çocuklarım Aç” Diyerek Kendini Yaktı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
19.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında eğleniyorum. Kerimcem'e cevap vermek hobi oldu bende.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arada ben de öyle yapıyorum. Burada eğlenecek çok üye var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

Neyin uyarısını yapıyorsun aslanım, bu forumun Allah'ı sen misin? Sana ne benim ahiretimden? Ahirette sizin gibi Allahtan korkmaz kuldan utanmaz tiplerle aynı yere düşmeyeyim yeter.

Alıntıları Göster
    Ben yapmıyorum iyiliği emredip kötülukten uzaklastir ayetine uyuyorum dinime göre. Araf suresi 199 ayet: İçerisinde yetiştikleri olumsuz şartlardan dolayı hakîkati görmekte zorluk çeken bu insanlara kaba ve sert davranma, sen af yolunu tut ve dâimâ iyiliği emret, hakîkati bildikleri hâlde, inatla ona karşı koyan câhillere aldırış etme! Bu çağrıya kulak verecek tertemiz gönüllere ulaşıncaya dek, bıkıp usanmadan tebliğine devam et! Fakat nihâyetinde sen de bir insansın; inatçı câhiller karşısında zaman zaman öfkene gem vurmakta zorlanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yoo ben zengin değilim daha s7 edge kullanıyorum pc im 2014 model sağlığım vatanım yerinde bir olsun elim ekmek tutsun yeter, ailemde huzur saadet olsun yeter, paraya secde etmiyorum...2020 model iphone alamiyommmm, miamiye tatile gidip havyar yiyemiyorum diye canım vatanıma sövmüyorum sövenler utansın...bu vatan yamalı ishal olmuş donla ve yamalı çorap giyen o cahil köylü dediğiniz insanlarla kurtuldu yüksek limitli kredi kartı ve dolgun cüzdanla değil hadi naş naş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Şubat 2020; 18:38:9 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Senin zengin olmadığını zaten biliyorum. Ama daha kötüsü sefil hayatınla zenginlerin yalakalığını yaptığını da biliyorum. Vatana sövmüyor kimse, böyle ucuz yalanlarla kimseyi kandıramazsın. AKP eleştirilince vatana sövülüyormuş gibi lanse ettiğin için aslında sen vatana hakaret etmiş oluyorsun.

Dünyada neredeyse bütün ülkeler yamalı çorap giyen insanlarla kuruldu dostum. Savaşı oyun mu zannettin sen? Atalarımız yamalı çorapla savaştı ama ülkenin kaymağını birileri çatır çatır yerken torunları sefillikten kendini yaksın diye savaşmadı. Kurtuluş savaşına öncülük eden ve ülkeyi kuran liderler saraylarda yaşamıyordu. Sarayı olanlar savaşmayıp düşman gemilerine binip kaçtılar. Şimdi de modern saray yalakaları bize ülkedeki sefilliğe ses etmeyin diyor.

Son olarak mutluluk ayrı şey. İktidarı eleştirince mutsuz hayat sürdüğümüzü düşünme. Ya da düşünerek kendine rahatlat bana ne. Hadi naş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 9 Şubat 2020; 19:0:11 >

• hala sefil hayat diyor şaka gibi ..ülke birinci dünya savaşıyla dibi görmüşken halk açken Atatürk nerde yaşıyordu gecekondudamı? dünyanın düzeni bu birileri fakir yaşıycak, birileride zengin dünyada yönetim kademesinde olup fakir cakası satan anca bir iki tuzu kuru kuzey avrupa ülkesi vardır,birşeyide boş yapmasanız şaşarım, halk genel olarak fakirken kayak tatilleriyle ve yat tatilleriyle öne bir çıkan mütahit adamı alkışlarsın ama he he,bir konudada dürüst olsanız zaten dişimi kırarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Şubat 2020; 19:3:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

hala sefil hayat diyor şaka gibi ..ülke birinci dünya savaşıyla dibi görmüşken halk açken Atatürk nerde yaşıyordu gecekondudamı? dünyanın düzeni bu birileri fakir yaşıycak, birileride zengin dünyada yönetim kademesinde olup fakir cakası satan anca bir iki tuzu kuru kuzey avrupa ülkesi vardır,birşeyide boş yapmasanız şaşarım, halk genel olarak fakirken kayak tatilleriyle ve yat tatilleriyle öne bir çıkan mütahit adamı alkışlarsın ama he he,bir konudada dürüst olsanız zaten dişimi kırarım..
    halk genel olarak fakirken saray yapan uçak alan birini alkışlarsın ama he he,bir konuda da dürüst olsanız zaten dişimi kırarım..

Hayır Kerim, gecekondusu bile yoktu, hep cephedeydi. Dürüstlüğü senden mi öğreneceğim düzenin yılmaz bekçisi zengin hayranı Kerim? Birisini kayak tatili yapıyor, yatı var diye niye alkışlayım, ben sen miyim? Militanı olduğun ideolojinin liderlerinin fakir halkın parasına çökerek orta çağ monarşilerinden daha lüks yaşam sürmesi gözüne batmadı da düşmanı olduğun kişilerin fanatiği olduğun kişilerle kıyaslanamayacak kadar az olan serveti mi gözüne battı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 9 Şubat 2020; 19:31:10 >
  • Varoşcem trolünü bloklamadınız mı hala?

Şunlara prim vermeyin, bir halta yaradıklarını sanıyorlar. Bloklayın geçin.

Benim blok notuma bakarsak 50-60 iq birisi.
  • he he rte de tapuda üstüne aldı zaten sarayı komikten öte bazen mantık kanseride oluyorsunuz...seçimle devir kılıçdarın otursun sarayda tutan yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

avmler dolu dıyenler konuya beklenıyor
    kıyafet bakacağım zaman hafta içi iş çıkışı yani saat 5:30~6 civarı avm'ye gidiyorum, gayet boş oluyolar. avm dediğin yer haftanın iki günü doludur, gerisinde boştur. İstanbul'daki muazzam avm sayısına rağmen İstanbul'da muazzam bir insan kalabalığı da var, yoksa bu kadar avm açılmazdı zaten, ve, herkes 3 ayda bir kez hafta sonu avm'ye gitse zaten dolu olur bütün avm'ler. bu insanların para içinde yüzdüğünü göstermez. 3 ayda bir avm'ye gitmek lüks olamaz.

işin başka bir komik tarafı da şu, geçenlerde şehir dışından misafirim geldi, cumartesi günü water garden avm'ye gittik, baktım avm'deki mağazaların yarısı kepeng kapatmış. avm'de teknoloji mağazası bile kalmamış. ve avm'deki insan güruhunun ciddi bi kısmı arap idi. zaten pek kalabalık da değildi, cumartesi olmasına rağmen. ve, asıl komik olan şey, bu avm batma kıyısına gelmişken aynı gün ataşehir'de başka bir avm açıldı. yeni açılan avm'ye giden birisi: "ne krizi abi insan kaynıyo" demiştir ama arka planda water garden avm'deki dükkanlar tek tek kepeng kapatmışlar bile.

uzun lafın kısası, bu "avm doluluğu" olayı çok dejenere-bozulmuş bir kavram. hata sonu gittiğin bir avm'deki gördüğün insan sayısına bakarak ülke ekonomisinin gidişatını kestirmek çok saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 9 Şubat 2020; 19:45:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sizin aksinize ben oy verdiğim kişilerin sarayda oturmasını istemiyorum. Kapiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 9 Şubat 2020; 19:47:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-481916DD1

Sizin aksinize ben oy verdiğim kişilerin sarayda oturmasını istemiyorum. Kapiş?
    padişah sarayıyla karıştırdın herhalde cariyeler vezirler yok orda, Atatürkün, İsmet i. devlet adamlığı yaptı yerde dolmabahçe sarayı, sen istiyon diye devletin fakir gariban görüntü veremez zaten vermesinde türkler 1000+ yıldır yönetimde şaşa ve gosterişe güce bayılırız genlerimizde var, çok üzgünüm ama tayyip gidincede görüncen aynısını, komünizim artığı bir ülkeye taşın istersen tam senlik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Şubat 2020; 20:20:11 >
  • Solculara gün doğuyor birileri intihar edince. Ne zaman bi intihar olsa ekmek çıktı diyip konu açıp hükumete sövme seanslarınızı yapıyorsunuz.

Adam ailesinden uzaklaştırma kararı bile alınmış daha önce de intihar girişimlerinde bulunmuş psikolojisi bozuk birisi çıktı.

Ama ülkede kriz var işsizlikten insanlar intihar ediyor diye yaygara koparmak daha çok hoşunuza gidiyor. Birileri bu sebepten intihar etmiş gibi görününce içinizin yağları eriyor gibi koşa koşa foruma konuya geliyorsunuz.

Ben bu foruma 2004 te katıldım hatta o zaman buluşmalarımızda oluyordu 20 yaşında olmam için 4 yaşında foruma katılmam gerek heralde :)

Profilimde katılış zamanımı görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 9 Şubat 2020; 21:23:50 >
    Gösteriş, şaşa senin geninde olabilir ama benim genimde yok. Zaten böyle bir gen de yok, bu senin uydurman. Az önce paraya tapıyordum sana göre şimdi de komünist mi oldum Kerimcem? Daha kendini ne kadar rezil edeceksin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 9 Şubat 2020; 21:31:24 >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Kendini yakan adama üzüldüğünüzü sanmıyorum, üzülmenizin daha doğrusu endişelenmenizin tek sebebi iktidarınızın bundan zarar görecek olma ihtimalidir. İşsizlik, çaresizlik yüzünden intihar eden her insana psikoloji bozuk diyorsunuz fakat onların psikolojisini bozanın işsizlik ve yoksulluk olduğunu gerçeğini atlayarak kendi çapınızda kurnazlık yapmaya çalışıyorsunuz. Bak kendini yakan adam diyor çocuklarım aç diye. Size niye inanalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 9 Şubat 2020; 21:39:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numenorian Man

Solculara gün doğuyor birileri intihar edince. Ne zaman bi intihar olsa ekmek çıktı diyip konu açıp hükumete sövme seanslarınızı yapıyorsunuz.

Adam ailesinden uzaklaştırma kararı bile alınmış daha önce de intihar girişimlerinde bulunmuş psikolojisi bozuk birisi çıktı.

Ama ülkede kriz var işsizlikten insanlar intihar ediyor diye yaygara koparmak daha çok hoşunuza gidiyor. Birileri bu sebepten intihar etmiş gibi görününce içinizin yağları eriyor gibi koşa koşa foruma konuya geliyorsunuz.
    her duyduğuna inanıyor musun sen böyle gerçek hayatta da ...vah vah yazık
  • neroavalon kullanıcısına yanıt
    Her duyduğuna inanan sensin birader. Bi de buna inanıp sağa sola sallıyosun. Adamın karısı çıktı konuştu videosu var yanında çocuklarla oradan izledim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.