Şimdi Ara

Hatay Valiliği Önünde “Çocuklarım Aç” Diyerek Kendini Yaktı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
19.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yazık ki annesi bile sizin kadar üzülmemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• üzücü olaylar.

Allah ailesine yardım etsin,sabır versin,amin.

mümkünse çocuk yapmayın arkadaşlar.önce kendi karnınızı doyurmaya,kendi yaşam şartlarınızı düzenlemeye çabalayın.
    çoluk çocuk eziyet çekmesin.yazıktır,günahtır.
  • soylu55 kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın işsizlik, ekonomik kriz falan hükumeti hiç ilgilendirmiyor.

Yahu hükumete laf gelmesin, eleştiri gelmesin diye bu kadar çaba harcamayın artık. Bıktıran varsa o da yıllardır bu kafada olan sizlersiniz.

Ayrıca buna ama hükumeti eleştirmeyin diyen sizler 20 yıldır "yazar kasa atıldı" diye meydanlardan etmediğiniz laf kalmadı. Komik olmayın o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 8 Şubat 2020; 23:6:7 >
  • utanması olmayan arkadaşlara soruyorum
    masa başı iş bulamadığı için mi yakmış kendini ?
  • ya insan açta işsiz de kalsa kendini yakması tümüyle piskolojiktir zaten,rahatsız olduğuda ispatlandı,işsiz olan kişi en faza özgüvensizlik, depresyon yaşar geçici,kendini yakma çok ayrı bir level hükümete giydircem diyede saçmalayıp durdular işte..akp düşmanlığı gözlerini döndürdü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Şubat 2020; 0:57:21 >
  • yaşadığın abd de milyonlarca evsiz homeless var hepsi üzerlerine tiner döküp kendilerini yakıyorlarmı ha? trump bana iş ev vermiyyyyy açım diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Şubat 2020; 1:8:40 >
  • Zihniyetinin kirliliği heryerini kaplamış bir kişi "Böyle ucuz siyaset manevralarını millet yemez" dediği sırada adam hastanede can verdi.
  • Bu milleti ayristiran satilmis kriptolara hizmet ediyorsunuz ideolojik sapkinliklar yuzunden yapmayin. Osmanli Suriye irak misir boyle ayristirildi felsefi ideolojiler pompalandi yayin organlari araciligiyla yalanlarla. Yapmayin. Yapmayin. Devlet gereken destegi vermis basin aciklamasi yapmis siz muhalif trollerin yalanlarini surdurmekte israr ediyorsunuz forum da buba on ayak oluyor ahirette bunun hesabini veremezsiniz uyariyorum

• uyaran kullanıcısına yanıt
    Yardım dediğin 4 senede toplam 5000 tl

Ayda 200 tl etmiyor. Utanın diyeceğim ama öyle bir yeteneğiniz yok.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Homeless sayısı milyonlarca değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir köyde açlıktan ölen biri varsa bütün köy katildir (hz.ali)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Yardım dediğin 4 senede toplam 5000 tl

Ayda 200 tl etmiyor. Utanın diyeceğim ama öyle bir yeteneğiniz yok.
    Allah yalanlar ile iftiralar ile yasatmadan öldürmesin yalana ortak olanlari. Beleşe alişmis devletin mali deniz 4 sene yardim edilmiş neden calismiyor diye soran yok hasta diyelim sen ve senjn gibiler boyle insanlari bulup sadaka ve zekat vermedigi icin de ahirette hesap sorulacak hepinizden. Allah zalimler topluluguna hidayet vermez. Forum yonetimi yalan haberleri silmemeye milleti galeyana getirmeye devan edebilir. Sonumuz bu yalanlar sonucu ayrilik oldugunda suriyeli irakli sefillerden beter olacagiz Allah korusun.

• adam ambulans sedyesine kendisi oturuyor. o şekilde gidiyor. artık hangi kalitesiz sağlık personelinin önüne atıyorlarsa adam orada ölüyor.

• ambulans hastane doktor ne işe yararsınız..
    ambulans zaten gitmiyor. ancak ölürsen gidiyor hastane 20 km ötede
    doktor kalitesiz. sağlam adamı öldürür. hastanelik olandan kurtulmasını beklemeyin.

doktor muayenehaneleri kapatılıyor. akp nin yaptığı ender doğru işlerden birisi diyerek chp bunu alkışlıyor.cehennem diye bir şey yok dünya cehennem olmuş burada yandık biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyaran

Bu milleti ayristiran satilmis kriptolara hizmet ediyorsunuz ideolojik sapkinliklar yuzunden yapmayin. Osmanli Suriye irak misir boyle ayristirildi felsefi ideolojiler pompalandi yayin organlari araciligiyla yalanlarla. Yapmayin. Yapmayin. Devlet gereken destegi vermis basin aciklamasi yapmis siz muhalif trollerin yalanlarini surdurmekte israr ediyorsunuz forum da buba on ayak oluyor ahirette bunun hesabini veremezsiniz uyariyorum
    Neyin uyarısını yapıyorsun aslanım, bu forumun Allah'ı sen misin? Sana ne benim ahiretimden? Ahirette sizin gibi Allahtan korkmaz kuldan utanmaz tiplerle aynı yere düşmeyeyim yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Homeless sayısı milyonlarca değil.
    "Evsizlik ve Yoksulluk Ulusal Hukuk Merkezine (NLCHP) göre, ülkede yıllık toplam 3 milyon civarında kişi evsizlik deneyimi yaşarken, bunların 1 milyon 350 binini çocuklar oluşturdu. Raporda ayrıca ABD'de 1 milyon tam gün veya yarım gün çalışanın konut masrafını karşılayamadıkları belirtildi."

orda kimse tutpda devleti suçlamaz çünkü bizdeki gibi çıvık devletçilik görüşü yok, bu adam gidip hadi kendini fakirlikten kendini yaksaydı orda halkın çoğu adam açık açık deli kafadan kontak derdi..bu kadar açık net ve gerçek..

bizde devlet iş bulsun, eş bulsun ,gerdeğe soksun , ev alsın ,araba alsın,sağlığıma ücretsiz baksın bu halkın derdi bitmez.. bu ülkede hükümette olmak zor cidden o yüzden k.k ya hak veriyorum adamım iktidar olmak gibi bir gayesi o yüzden yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Şubat 2020; 13:28:31 >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Evsizlik deneyimi yaşamak başka şey, evsiz demek başka şey. Manipüle etme yazılanları.
    O insanlara barınak ve yiyecek sağlanıyor zaten. Kendini yakan da bizdeki gibi ve kadar yok.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.