Şimdi Ara

Hatay Valiliği Önünde “Çocuklarım Aç” Diyerek Kendini Yaktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
19.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yazılacak çok şey var. Stajın bile tanıdık olmadan bulunmadığı bir ülkedeyiz. Kendini geliştiren iş buluyor yalanlarına inanmayın. Boğaziçi gibi çok iyi üniversiteler olmadığı sürece hatta onların bile bazı bölümleri olmadığı sürece işsiz kalacaksınız.
  • 07.02.2020 bu günü unutmayın !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-481916DD1

Üretekenlik ve atılım öngörülebilir ve düzgün bir ekonomide olur. Dolayısıyla bu sorunu devlet çözer. Tıpkı örnek verdiği Çin'in yaptığı gibi.
    o dediğin ekonomik büyme artık abd finoluğundan geçiyor, çin ayrı bir olay abd izin verdi çünkü kapitalizmin doğu blok ucuz iş gücü oldular ve sayelerinde abd de hayat dahada ucuzladı,adamlar batının refahı için çalışıyor zaten,yoksa yaşadıkları hayat ve çalışma hayatı lağım çukurundan hallice...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Şubat 2020; 23:23:27 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Bu dediğini daha önce tartışmıştık ve ben sana aksini kanıtlamıştım. O yüzden tekrar girmeyelim o konuya.
  • Kalp krizi geçirip vefat etmiş doğru mu? Bu adamın vebali tüm akpliletin üstünde. Suriyelilere rağmen gidip oy verdiniz,yolları yersiniz artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dalyan gibi adam hayatini kaybetmis. Cok cok uzuldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 8 Şubat 2020; 0:17:49 >
  • yandaş medyada tek haber yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 8 Şubat 2020; 1:24:56 >
  • a haber mutluluktan kendini yakti diye haber gecebilir
  • 2001'de yazar kasa attığı için ''Ekonomiyi batırdılar'' diyen,onun üstünden ajitasyon yapan siyasal islamcılar kendisini geçinemediği için en sonra çare olarak diri diri yakanları,intihar edenleri,atanamadığı için genç yaşta toprak altına girmeyi tercih eden insanları görmez.

Hep demişimdir siyasal dinciler bu ülkenin ''vebası''dır.
    18 yılda ülkemizin demografik yapısını araplarla bozdular,
    Ekonomimizi mahvettiler,
    Devletin içine devlete düşman bir cemaati yerleştirdiler,
    Pkk ile pazarlık yaparak bitmiş bir terör örgütünü yeniden canlandırdılar,
    Irak'ın ve Suriye'nin emperyalistler tarafından işgal edilmesine destek verdiler.Bir de utanmadan çıkıp 'Biz mazlumların umuduyuz'' palavrasını söylediler,
    Devlette liyakati,kariyeri ve tahsili kaldırdılar.Yalakalığı,torpili ve adam kayırmayı normal bir hale getirdiler,
    Mahkemeleri yapmış oldukları hukuksuz işlemleri aklayacakları bir 'noter' haline soktular,
    Üniversitelerimizdeki eğitimin içine .ıçtılar.Dahası tüm eğitim sisteminin içine .ıçtılar,
    Türk milleti kavramını aşağladılar.Türk milletini binbir çeşit etnik gruba tek tek ayırdılar,
    Siyasi iktidarları ve ikballeri için bu milletin yarısını diğer yarısına düşman etmeye çalıştılar,
    Türkiye Cumhuriyeti'nin 90 yıllık tüm emeğini sudan ucuza yabancılara peşkeş çektiler,
    Türk yurdunu ''yabancı yatırım'' adı altında emperyalist şirketlere peşkeş çektiler..

Sonrada utanmadan çıkıp ''Biz yerli ve milliyiz'' dediler..
    İyi ki yerli ve millisiniz.Zaten bu saydıklarımı da CEHAPE yaptıydı...

NOT:Ayağını yorganına göre uzatacaksın diyen birisi gelmiş.Doğru zaten mitinglerde,tv programlarında her fırsatta millete ''Üç çocuk yapın ha.Aşağısı kurtarmaz'' diyende Ekrem İmamoğluydu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 8 Şubat 2020; 3:43:13 >

• Yazıııkkkk tüh

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Benim patronum yok , kendi işimi yapıyorum 14 senedir.
    Birinin işinde çalışsaydım da kovulunca gider başka yerde çalışırdım valiliğin önünde kendimi yakmak yerine.

• Muhalefetin son oyunu:Egonomiyi kötü göstermek için,haplayıp kendilerini yaktırıyorlar.

Allah rahmet eylesin!
  • bildiğim kadarıyla cocukları annesinde uzaklaştırma almış başka durumları var ailevi. artık dövdümü ettimi orası bilemicem. Allah rahmet eylesin. o psikoloji zor lakin çözüm kendini yakmak öldürmek degil. geride bıraktıgın cocuklarıı düşünmüyorsan yazık.
  • Kendini yakan kaçıncı kişi bu.

Çocuklarım aç demiş en acısı haklı.
    Valilik yardım alıyordu demiş. Aldığı yardım 140 lira.
    Evet işsiz adama 140 lira yardım ediliyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoyanDervis

Benim patronum yok , kendi işimi yapıyorum 14 senedir.
    Birinin işinde çalışsaydım da kovulunca gider başka yerde çalışırdım valiliğin önünde kendimi yakmak yerine.
    Yurt dışı yazıyor profilinde. Türkiye'ye gel bakalım kendini bile yakamazsın. 1 litre benzin alacak paran kalmaz.

Klasik fake üyeliksin.
  • Daha elimi
    İnsanlık ölmüş dedirteni
    Akp li Ağrı Meclis üyesinin skandal paylaşımı
    Yazıklar olsun
    3 oy alacağım bir koltuğa tutunacağım diye yapılana bakın

Hatay Valiliği Önünde “Çocuklarım Aç” Diyerek Kendini Yaktı

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-akpli-siyasetciden-skandal-paylasim-5613335/

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.