Sevgili donanım haber sakinleri. Çocukluğumdan beri hayalim olan araba mercedesin A serisi hatchbackleriydi. Hep içinde olmayı hayal ettim. Sanırsam o gün geldi ve çattı. Bir hatchback araba satın almayı düşünüyorum. Hayalim hernekadar mercedes A serisi olsada yinede ben sizin değerli fikirlerinizi merak etmekteyim. Sizce hangi markanın hatchback modelini tercih etmeliyim. Eğer arabada aradığım özelliklerin bi sıralamasını yapacak olsaydım. 1-) konfor 2-) görünüş 3-) performans. Olurdu. Fikirleriniz için sabırsızlıkla beklemedeyim. Şimdiden teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hatchback tutkum ve kararsızlığım.
-
-
Ne kadar mütevazi hayalleriniz var sizin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1. Sırada konfor istiyorsanız ve en önemli kriter buysa hatchback yerine c180 daha iyi tercih olacak.
A serisinin sedanı tasarım olarak çok daha iddialı hatchback olanı pek ilgi çekici değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bütçe belirtmemişsiniz. Hangi kasa a serisi? Eski kasa ise konforu unutun. Yeni kasası güzel ama onda da amg ile sert olur. Style daha yumuşak, konforlu ama onda da görüntü gidiyor arka süspansiyon torsiyon oluyor. Yine de totalde güzel araba. Sedanı daha iyi buluyorum. Süspansiyon konforu ve yalıtımı da güzel.
Alternatif 1 serisi olabilir ama onda da üç silindir motor var. Audi A3 de olabilir. Bence çok düşünmeden alıp geçin. En kötü değiştirirsiniz.
Sorunsuz, bağımsız süspansiyonları ile yol tutuş ve konfor konusunda iddialı, her yerde ustasını, servisini ve yedek parçasını bulabileceğin, LPG'ye tam uyumlu, tüm donanımlarında standart 9 havayastığı ve ESP ile güvenli Toyota Auris önerebilirim.
Bütçene göre 2013 ila 2018 yılları arasındaki modellerden birisini alabilirsin.
-
Bu arabanın fiyatını yükselettin hep 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok yok. Piyasa gayet uygun şu aralar.
Hani Jazz'da var önerebileceğim ama, sahipleri deli para istiyorlar 15-20 yaşında arabaya.
Üstüne Honda sadece ülkemizden değil, Avrupa'dan çekildi.
Bu fiyatlarla zaten az satıldı. Yedek parça bulmak çok zorlaşacak. Ustaları da zaman içerisinde alternatiflere yöneleceği için azalacak.
Bende 2014 Advance donanım var. Hadi değiştireyim desem alternatif bulamadım.
LPG ile oldukça ekonomik geziyorum. Bakımları yetkili serviste yaptırmama rağmen fiyat olarak çok uygun. Motoru 132 Bg. gerektiğinde gitmem demiyor. Şanzımanı kimisi beğenmez ama kafa silkeletmiyor. Tam otomatikler gibi müsrif, çift kavramalar gibi sorunlu, tek kavramalar gibi konforsuz değil.
Hybrit alayım diyeceğim, küçük bir şehirdeyim. Haftada bir pazara giderken biniyorum. Onun haricinde yatıyor evin önünde. Yılda 3-4 defa uzun yol yapıyorum. Depo ölçümü 100 km.de 7.5 Litre LPG tüketimim var. Hybrit'in uzun yolda avantajı kalmıyor. Trafiği çok büyükşehirde olsam Hybrit olabilirdi.
Düşük ÖTV nedeniyle tam elektriklilerin fiyatları uygun görünüyor ama biraz daha beklesem mi de diyorum. Her gün başka bir batarya geliştirme haberi duyuyoruz.
Unutmadan HB araba kullanışlılık olarak çok ideal. Bekara, yeni evliye ve tek çocuklu aileler için bagaj sorunu yok. Ancak 2 çocuk olup devreye bebek arabası girerse biraz işler karışabilir. Onun haricinde arka koltukları yatırıp evin Ankastre eşyalarını orjinal kutusu ile taşımıştım. O bagajları ile övülen sedan arabalarda imkanı yok bu iş olmazdı.
Arabam 90.000 km. yi buldu. Değiştirirsem düşük km.li 2017 bulursam ona geçerim diyorum şimdilik.
-
Honda ne zaman ülkemizden çekildi? Yoksa bizim mi haberimiz olmadı? Fabrikayı kapatmakla ülkeden çekilmeği karıştırmayalım lütfen...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadar heves ettiyseniz alın geçin. Hayat kısa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynısından var, kesinlikle söylediğiniz gibi, o bütçenin en mantıklı arabalarından 2013 2018 arası 1.6 otomatik auris, ben de herkese tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X