Merhaba arkadaşlar öncelikle o kadar zamandır üye olup takip ettiğim halde forumda bi merhaba bile demediğim için kendimden utanıyor ve sizden özür diliyorum. Geçenlerde aklıma geldi henüz ben küçükken yani ilkokul çağlarında bir dizi izliyordum. Bir grup genç kristalleri birleştirip paralel evrenler arasında yolculuklar yapıyorlardı. mantar kafalı adamların olduğu bi dünyaya falan gittiklerini hatırlıyorum. muhtemelen 1990-2000 yılları arasında bi diziydi. Adını bi türlü hatırlayamadım yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim bunun yanında bi kaçta film var. Seri katilleri bir eve toplayıp birbirlerini öldürmeleri isteniyo en son sağ kalan serbest kalma hakkına sahip olacak. ilk başta büyük katillerin çevresinde adamlar falan toplanıyo yani evde kendi çetelerini kuruyorlar falan birbirlerini öldürmeye başlıyorlar. evde her türlü silah mevcut. Bu filmi de tvde görmüştüm küçükken. Sonraları hatırlayamadım bide uzaylılar hakkında bir bilim kurgu vardı. meğersem uzaylılar aramızdalarmışta küresel ısınmayı meksika yakınlarında bi üstte havaya sıcak karbondioksit vererek yapıyorlarmış. Kutuplarda araştırma yapan bir bilim adamı araştırmalarının ardından burayı tek başına keşfedip onlar tarafından farkedilir ve kovalamaca başlar. En son bir sürü devasa çanak anten gibi alıcıların olduğu bi yerde sıkışıyordu. bunları hatırlıyorum bu üç yapıtın isimlerini hatırlayanınız varsa nooolur nolur yardım edin
Yanlış yere açmışsan çok çok özür dilerim bu kadar güzel bi forumu kirletmek istemem doğrusu
power rangers ?
Power rangers unutulur mu yaa :D yok o değil ama yinede mesaj yazdığın için sağol :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme