Şimdi Ara

Hatsan 1000x strike alacağım... Önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktanda okuyacağınız gibi hatsan 1000x strike almaya karar verdim... Komşularımla birlikte aynı tüfekten 5 adet almaya karar verdik ve hatta ikisini satın aldık... Ama diğer marka ve model tüfekleri hiç bilmediğim için bu model konusunda sizden fikir almaya karar verdim..

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

• Iyi modeldir kazasiz belasiz atislar
  • Tüfeği aldım arkadaşlar.. Aynı apartmandan 6 komşumla birlikte aynı tüfeği aldık.. Pazar günü yaklaşık 200 atış yapma imkanı buldum... Yaklaşık ilk 100 atışımda kusursuzdum :) Hatta 60-70 metrelerden 7x7 cm lik alüminyum levhayı çok rahat vurdum... Fakat sonradan tüfeğimin dürbün ayarı bozuldu ve daha yakın mesafelerden daha büyük hedefleri hep ıskaladım... Önceleri bu ıskalamaları yorgunluğa bağlamıştım ama sonradan dürbün ayarı bozulduğunu farkettim ama düzeltme imkanı bulamadım... Dürbün ayarı için bu hafta bir hedef tahtası yaparak ayar çekmeye çalışıcam... Dürbünüm 3x9x42 sanırım :)
  • Hocam havali tufeklerde bu yaylilar icin gecerli en az 75 adet atis sonrasi durbun takilmasini tavsiye ederim. Cunku tufegin parcalari 75 atisdan sonra oturuyor ve yayda guzel verim veriyor ve tufegi sarsmiyor ve durbunun lenslerine zarar vermiyor. Ama vortex sisteminde bu problem kesinlikle yok cunku yayin hasar verme olayi yok. Tufegin ve atis yaptiginiz cismin resimlerini paylasirsaniz guzel olur.

• Atış yaptığımız yer orman kenarında geniş bir araziydi... Yanımızda 100 taneye yakın şişe götürdük... Onlara atış yaptık genelde... Arada da arazide gözümüze kestirdiğimiz farklı hedeflere attık...

Demin laser bore sighter adında sıfırlama aparatı keşfettim... Bundan bir adet alabilirim... Tavsiye eder misiniz.. Ayrıca dampa ayak taksam dürbünün altına acaba ayar yine kaçar mı?
  • Av tufegi icin tavsiye ederim ama Havali Tufek icin faydasi olurmu bilgim yok acikcasi. Dampa ayagin faydasi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.