Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper aldım (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
760
Cevap
26
Favori
178.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ULAN ADAMLAR KENDİ MİLLETİNE DEĞİL GAVURLARA HİZMET VERİYOR SANKİ AT AGIZLI ŞİŞKO MÜDÜRÜNÜDE HİÇ SEVMİYOM ZATEN
  • :-D yurt dışında da adamlar iyisinı dışa satmıyor kendi kullanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramboceylan11

ULAN ADAMLAR KENDİ MİLLETİNE DEĞİL GAVURLARA HİZMET VERİYOR SANKİ AT AGIZLI ŞİŞKO MÜDÜRÜNÜDE HİÇ SEVMİYOM ZATEN

http://www.avdeposu.com.tr/?kategori-225-Kirmali-Tufekler.html=&cid=225&brw= nitro pistonlar piyasaya çıkmaya başkamis :-D

• Çok teşekkürler Aydeniz kardeş çok yardımcı oldun.... NİCE MUTLU YILLARA
  • hocam bu piston farkı nedir ve şuanda bende hatsan mod 125 sniper var. bunun pistonu ney :) iyimidir kötümüdür ? :)
  • sebde sağol ramboceylan11. Nitro pistonda güç azalması olmuyor tek fark bu kısaca.
  • Dün itibariyle hatsan silahımın tamiratını bitirip kargoya verdi elime ulaşır ulaşmaz derhal incelemelere başlayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AccuracyAS50

Dün itibariyle hatsan silahımın tamiratını bitirip kargoya verdi elime ulaşır ulaşmaz derhal incelemelere başlayacağım

hayırlı olsun hocam tekrar :)
  • Hatsan mod 125 in en ideali 5,5
    kardesimde 4,5 var uzun mesafede savuruyor 5,5 la durbunsuz 70 ve 80 metreden rahat durbunlu 100 metreden cok rahat vura biliyorum ama durbun silahla verileni almadı profesyonel 180 tl hilalav bayi google yazın istediginiz silah vardır

• arkadaşlar 6 gün önce hatsan mod 125 th 6.35 tüfek aldım 2 gün içinde tahribatı icene düştü 100 metreye gidip gitmediğinden bile şüpheliyim o kadar kötü yani neden kaynaklanıyor acaba bilenler varsa yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Deniz*

quote:

Orijinalden alıntı: AccuracyAS50

Dün itibariyle hatsan silahımın tamiratını bitirip kargoya verdi elime ulaşır ulaşmaz derhal incelemelere başlayacağım

hayırlı olsun hocam tekrar :)

sağol pazartesi kavuşacağız diye ümit ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ac1m4s12

arkadaşlar 6 gün önce hatsan mod 125 th 6.35 tüfek aldım 2 gün içinde tahribatı icene düştü 100 metreye gidip gitmediğinden bile şüpheliyim o kadar kötü yani neden kaynaklanıyor acaba bilenler varsa yardım etsin

Yayı gevşemiştir hocam. Ama 2gün içinde o kadar gevşememeli diye düşünüyorum. Tüfeği aldığın yere giderek durumu anlatmanı, gerekirse servise göndermen gerektiğini belirtmek isterim. Başka yapıcak birşey yok çünki. Ha ben kendim değiştirtirim yayını dersen 10 15 tl bişey :) umarım yardımcı olabilmişimdir. saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ac1m4s12

arkadaşlar 6 gün önce hatsan mod 125 th 6.35 tüfek aldım 2 gün içinde tahribatı icene düştü 100 metreye gidip gitmediğinden bile şüpheliyim o kadar kötü yani neden kaynaklanıyor acaba bilenler varsa yardım etsin

Benim aldığım tüfek te tamire gidince hemen yayı değiştirmişler heralde dükkanda teşir ürünü olarak kullanılıyordu hırpalandı diye düşünüyorum seninde başına aynı şey gelmiş olabilir
  • Silahım sonunda geldi, aldığım dampa ayak sayesinde dürbünü sabitlemeyi başardım ancak yanında gönderdikleri ince mehmet midir nedir bu diaboller çok istikrarsız. bazıları atım yatağına oturmayacak kadar kötü durumda.
    Silahı sıfırlayana kadar neler çektim anlatamam ancak hala çok güvenilir değil maalesef. Kaliteli mühimmat alıp atışlara devam edeceğim. Bu arada hilal av silaha uygun kılıfı gönderdi.
    Bu arada elimde tüm 20mm raillere uyan bir lazer pointer var gittigidiyor üzerinden satışa koydum ama forumdaki arkadaşlara daha uygun fiyata vermek isterim resimlerini ekliyorum isteyen olursa benimle iletişime geçsin lütfen

buradan bana ulaşanlara fiyatı 50 tl dir

Hatsan Mod 125 Sniper aldım

ÖZELLİKLER

Renk - Mat siyah
    Ağırlık - 28g
    Uzunluk - 35mm
    Monte ayağı - 20mm
    Monte tablası - 20mm
    lazer çıkış gücü - <1mW
    Lazer dalgaboyu - 532nm
    Pil - 3x AG5

• çoğu forumlarda dikkat ediyorum insanlar hep kırmalı tarzında düşünüyo fakat yeni piyasaya çıkan HATSAN AT44-10 TACTİKAL modelinden haberleri yok fiyatta ucuk değil incelemek isterseniz linki veriyorum ...

http://www.gungorav.com.tr/urun/hatsan-at44-10-tactical-pcp-havali-tufek_431.aspx?CatId=134

• hatsan mod 125 yerine crosman nitro venom alsam sizce nasıl olur
  • mod 125 le tavşan avlanabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lehakula1

mod 125 le tavşan avlanabilirmi

Eğer ki kalibre seçimin 6.35'ise yakın mesafede geyik,ceylan bile avlarsın dostum :)
  • quote:

quote:

Eğer ki kalibre seçimin 6.35'ise yakın mesafede geyik,ceylan bile avlarsın dostum :)

5.5 almayı düşünüyorum
  • quote:

quote:

quote:

5.5 almayı düşünüyorum

Bende 5,5lik var ama canlılara sıkmadım şimdiye kadar :)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.