Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper aldım (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
760
Cevap
26
Favori
178.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam mod 125 sniperin yurt dışında ismini hatırlayamayacagim değişik bi yay sistemi olanları var bu sistem sayesinde güçte hiç azalma olmuyormus ben türk sitelerin hiç birinde bu sistemli mod 125 sniper göremedim sizin elinizde mevcut mu yoksa türkiyede ne zaman piyasaya çıkar bi bilginiz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DOSTUM HATSAN MOD 125 SNİPER ŞU AN KAMUFLAJ OLARAK ÇIKMIYO FAKAT 50 TL CİVARI FARK VAR AĞAÇ DESEN DERSEN DE PEK FARK YOK UMARIM SORUNA VERDİĞİM CEVAP TATMİNKAR OLMUŞSUNDUR SORULARINIZ OLURSA EKLESİN BENİ

GÜNGÖR AV

TEL: 0232-461--9396

gungorav_35@hotmail.com

• HATSAN ÜRETMİŞ OLDUĞU HER TÜFEĞİ YURT İÇİNE VERMİYO SEN İSMİNİ NET ÖĞRENEBİLİRSEN SANA SATIN ALMAN KONUSUNDA YARDIMCI OLURUM

GÜNGÖR AV

TEL: 0232-461-93-96
    www.gungorav.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekocire

HATSAN ÜRETMİŞ OLDUĞU HER TÜFEĞİ YURT İÇİNE VERMİYO SEN İSMİNİ NET ÖĞRENEBİLİRSEN SANA SATIN ALMAN KONUSUNDA YARDIMCI OLURUM

GÜNGÖR AV

www.gungorav.com.tr

Mod 125 sniper airrifle combo olması lazımdi yalnız sizin sitede ki fiyat pahalı geldi bana ben konyada ark.la baktım oda alçak ve peşin ve iki tane alacak olunca en son 365 bıraktı şimdi az bi eksigimiz var tamamlayıp almayı düşünüyoruz ama bu düz mod 125 sniperdi siz fiyat konusunda en son ne diyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: aydenizi1510

quote:

Orijinalden alıntı: ekocire

HATSAN ÜRETMİŞ OLDUĞU HER TÜFEĞİ YURT İÇİNE VERMİYO SEN İSMİNİ NET ÖĞRENEBİLİRSEN SANA SATIN ALMAN KONUSUNDA YARDIMCI OLURUM

GÜNGÖR AV

www.gungorav.com.tr

Mod 125 sniper airrifle combo olması lazımdi yalnız sizin sitede ki fiyat pahalı geldi bana ben konyada ark.la baktım oda alçak ve peşin ve iki tane alacak olunca en son 365 bıraktı şimdi az bi eksigimiz var tamamlayıp almayı düşünüyoruz ama bu düz mod 125 sniperdi siz fiyat konusunda en son ne diyorsunuz?

konyadaysan hilal av var veli bey işletiyo. çok güvenli site diyorlar ama ben söyliyim istedim. ben hiç internetten alışveriş yapmadım altını çiziyorum.
  • Bende gidip görüp almaktan yanayim inş. ayın 15 inde alacaz :-)

• BAK DOSTUM İNTERNET SİTEDEN VE BUNUN GİBİ FORUM SİTELERİNDE FİYAT YAZAMAM AMA EĞER 2 TANE ALACAKSANIZ BENİ ARAYIN BİZİ İSTERSENİZ İNTERNETTENDE ARAYIP ARAŞTIRABŞLŞRSŞNŞZ BİZ HATSAN SİLAH SANAYİNİN TÜRKİYE TOPTANCILIĞINI YAPTIĞIMIZ İÇİN FİYAT KONUSUNDA YARDIM OLABİLECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM ARARSAN YARDIMCI OLURUM KARDEŞİM 0232-461-93-96
    BUNUN BİRDE HATSAN MOD 85 SNİPER MODELİ VAR

http://www.gungorav.com.tr/urun/hatsan-mod-85-sniper-havali-tufek_370.aspx?CatId=186

Hatsan Mod 125 Sniper aldım
  • Eyvallah hocam ben en kısa zamanda iletişime geçmeye çalışacam.

• Hocam bugün 19.30 gibi aradım ama galiba dükkanı kapatmissiniz.

• quote:

Hocam bugün 19.30 gibi aradım ama galiba dükkanı kapatmissiniz.

Hocam sen takma onu site üzerinden prim yapmaya çalışıyor. Git gör biyerde incele öyle al internetten sipariş verme. Ne olursa olsun. Bu şekilde başı yanan çok insan var. Daha geçen günü bi topikte motorola atrix alıcam diye adamın 600 tlsini yürütmüşler belki okuyanınız vardır. Polise falan gitmiş ama malesef bişey olmuyor. Yani 600 tl çöpe gitti. Senin başına gelir demiyorum ama %50 %50 şansın var bence.
  • Eyw. Kardeşim sağol uyardığın için.

• Hiç bi sitede ve dükkanda hatsan mod 125 sniper air rifle combo,NPSS,Black'i bulamıyorum bu modelini saten bi internet site biliyor musunuz?

• quote:

Hiç bi sitede ve dükkanda hatsan mod 125 sniper air rifle combo,NPSS,Black'i bulamıyorum bu modelini saten bi internet site biliyor musunuz?

İstanbulda olsaydın kendi silahı aldıgım yeri önericektim ama konyaya hiç gitmedim ben üzgünüm :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Deniz*

quote:

Hiç bi sitede ve dükkanda hatsan mod 125 sniper air rifle combo,NPSS,Black'i bulamıyorum bu modelini saten bi internet site biliyor musunuz?

İstanbulda olsaydın kendi silahı aldıgım yeri önericektim ama konyaya hiç gitmedim ben üzgünüm :) :)

Düşünmeniz yeter hocam sağolun. Büyük ihtimalle 3 tane alacaz almışken en iyisi olsun diye uğraşıyorum ve nitro pistonlu mod 125 sniper bulursam alacağız inş.

• GİNE SELAMUN ALEYKÜM TÜM HAVALI TÜFEK SEVENLER :) ŞİMDİ YORUMLARA BAKTIMDA BİRİ DİYO HATSAN MOD 125 SNİPER COMBO NPSS BLACK BAKTIM VAR ÖLE BİŞİ YAY SİSTEMİ DEĞİŞİKMİŞ VE PERFORMANSI HİÇ DÜŞMÜYORMUŞ ŞİMDİ İŞGÖREN AVI ARICAM VE SORCAM VARMI DİYE İŞALLAH ONDAN BULABİLİRİM :) ADAMLAR YAPIYOR OLUM BEN COK ATIŞ YAPARIM GÜNDE 350 FALAN TANE O BİLE YETMEZ :D BAZEN DAYANSIN İSTİYORUM BBİZİMKİLER YAY ONLAR PİSTON KULLANIYOR NE GARİP Bİ Göz Atın Yorum Yapın Buda link =http://www.pyramydair.com/s/m/Hatsan_125_Sniper_Air_Rifle_Combo_NPSS_Black/2784

Hatsan Mod 125 Sniper aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramboceylan11 -- 26 Aralık 2012; 18:16:31 >
  • aleyküm selam. Hocam hatsan bütün modellerini yurt içine sunmuyormuş ben nitro pistonlu mod 125 sniper satan bi site bulamadım Konya'daki silah bayilerinide gezemedim henüz eğer bullursanız linkinipaylaşırsanız sevirim.
  • AYDENİZ BABA SIKMA CANINI ELİNDE SONUNDA NİTROSUNUDA - NOSUNUDA BİLMEM JANJANLISINIDA BULUCAĞIZ :D
  • Eyw. Bende boş bi vaktim olursa çarşıda bakacam bir daha

• BİLEN VARSA SÖLESİN HATSAN MOD 125 SNİPER NİTRO PİSTONLU İZMİRE YAKIN BİYER BİLİYORSANIZ İYİ OLUR SEVİNİRİZ SÖLERSENİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramboceylan11 -- 27 Aralık 2012; 16:37:21 >
  • Henüz yurt içine satılmıyormus duyduğuma göre önümüzdeki yıl iç piyasayada satılacakmis ama ocakta mi olur ağustosda mi orasıni bilemem ben bu gidişle düz sniper alacam :-(

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.