Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper aldım (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
760
Cevap
26
Favori
178.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ToTeM

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Deniz*

Hocam siz neden hatsanı sevmiyorsunuz ? Her fırsatta laf sokma çabası içindesiniz.

Ben Hatsana laf sokma çabası içerisinde değilim. Siz sanırım farklı bir çerçeveden bakıyorsunuz olaylara ki böyle düşünmüşsünüz.

Ayrıca inanın eğer "laf sokma çabası" içerisinde olsam bundan 10-15 sene öncesinde Kemalpaşaya bağlı kazalarda ikamet eden köylü halka üretimi arttırmaları için kilolarca silah tetiği yaptırırken şu an dünyada adı olan bir firma olmalarının uzun uzadıya hikayesini anlatırdım.

Siz biliyor musunuz ki Hatsan firması elindeki fason malları biz Türk halkına satarken, ithal silahlarla yarışabilecek kalitedeki silahlarını yurt dışı piyasasına sunuyor?

Ayrıca her fırsatta söylediğim "fiyat performans bakımından iyi bir tercih" kısımlarını kaçırıyorsunuz. Bence sizin benim yazdıklarımı yanlış anlama çabanız var. O kadar satır içerisinde yer alan bilgilerden çekip çıkardıklarınız enteresan.

Bence bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. Ayrıca halen sizin 150 mt. den şişe vurma videonuzuda dört gözle bekliyoruz ...

O videoyu çekicem kardeşim sen merak etme :) Havalar ısınsın :) Bu arada bende isterdim gamonun en iyi tüfeklerinden almayı ama gel gör ki bütçemiz buna yetiyor ve bende memnunum. Bu arada ben tüfeği aldığımdan beri dürbün bi kere düştü sonra bidaha hiçç düşmedi dampaya ihtiyacı yok bence ama illa almalımıyım sizce?
  • quote:

quote:

Hocam siz neden hatsanı sevmiyorsunuz ? Her fırsatta laf sokma çabası içindesiniz.

Ben Hatsana laf sokma çabası içerisinde değilim. Siz sanırım farklı bir çerçeveden bakıyorsunuz olaylara ki böyle düşünmüşsünüz.

Ayrıca inanın eğer "laf sokma çabası" içerisinde olsam bundan 10-15 sene öncesinde Kemalpaşaya bağlı kazalarda ikamet eden köylü halka üretimi arttırmaları için kilolarca silah tetiği yaptırırken şu an dünyada adı olan bir firma olmalarının uzun uzadıya hikayesini anlatırdım.

Siz biliyor musunuz ki Hatsan firması elindeki fason malları biz Türk halkına satarken, ithal silahlarla yarışabilecek kalitedeki silahlarını yurt dışı piyasasına sunuyor?

Ayrıca her fırsatta söylediğim "fiyat performans bakımından iyi bir tercih" kısımlarını kaçırıyorsunuz. Bence sizin benim yazdıklarımı yanlış anlama çabanız var. O kadar satır içerisinde yer alan bilgilerden çekip çıkardıklarınız enteresan.

Bence bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. Ayrıca halen sizin 150 mt. den şişe vurma videonuzuda dört gözle bekliyoruz ...

Bu arada 150 metre değil 50 metre yazıcaktım yanlış yazılmış orada kusura bakma
  • pcp ler guzel ama hava ısını nasıl yapacagız sureklı onu nasıl ve kac paraya tedarık edebılırız benzın ıstasyonlarında hava basamazmıyız:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirim2361

pcp ler guzel ama hava ısını nasıl yapacagız sureklı onu nasıl ve kac paraya tedarık edebılırız benzın ıstasyonlarında hava basamazmıyız:))

dalgıç tüpüyle dolduruluyor
  • quote:

O videoyu çekicem kardeşim sen merak etme :) Havalar ısınsın :) Bu arada bende isterdim gamonun en iyi tüfeklerinden almayı ama gel gör ki bütçemiz buna yetiyor ve bende memnunum. Bu arada ben tüfeği aldığımdan beri dürbün bi kere düştü sonra bidaha hiçç düşmedi dampaya ihtiyacı yok bence ama illa almalımıyım sizce?

Yok ben merak etmiyorum, çekerseniz hep birlikte izler feyz alırız : ), havalar ısınınca inşallah bende Isparta / Burdur dan bir arkadaş bulurumda kendime ufak tefek atışlara gideriz.

Gamo dan ziyade aslında son zamanlarda kafayı baya bir Fx lere ve Air Arms lara taktım : ). Bakalım bütce yaratabilirsem iyi bir Pcp set yapmak istiyorum. Tabii evde 5 adet tüfek olunca hanım artık evden atar diyede korkmuyor değilim : ).

Dampa olayına gelince; eğer dürbününüz öyle ahım şahım pahalı bir dürbün değilse, ynai bozulsada olur bozulmasada tarzında bir dürbünse ve oynama yapmıyorsa dampa falan almayın. Dampa nın amacı bildiğiniz üzere dürbüne tüfekten gelecek olan darbeleri en aza indirmektir. Yapısı itibarıylada titreşim emdiğinden ötürü pek oynama yapmaz tüfek üzerinde. Tabii sizin zaten hedef bozulması, dürbünün yer değiştirmesi gibi problemleriniz yoksa dampayada gerek yoktur. Şanslısınız ama pek az kişi dampasız dürbün sabiyleyebilir : ).

quote:

Estafurullah kusur ne demek, olur arada yanlış yazılan şeyler insanlık hali.
  • quote:

quote:

Yok ben merak etmiyorum, çekerseniz hep birlikte izler feyz alırız : ), havalar ısınınca inşallah bende Isparta / Burdur dan bir arkadaş bulurumda kendime ufak tefek atışlara gideriz.

Gamo dan ziyade aslında son zamanlarda kafayı baya bir Fx lere ve Air Arms lara taktım : ). Bakalım bütce yaratabilirsem iyi bir Pcp set yapmak istiyorum. Tabii evde 5 adet tüfek olunca hanım artık evden atar diyede korkmuyor değilim : ).

Dampa olayına gelince; eğer dürbününüz öyle ahım şahım pahalı bir dürbün değilse, ynai bozulsada olur bozulmasada tarzında bir dürbünse ve oynama yapmıyorsa dampa falan almayın. Dampa nın amacı bildiğiniz üzere dürbüne tüfekten gelecek olan darbeleri en aza indirmektir. Yapısı itibarıylada titreşim emdiğinden ötürü pek oynama yapmaz tüfek üzerinde. Tabii sizin zaten hedef bozulması, dürbünün yer değiştirmesi gibi problemleriniz yoksa dampayada gerek yoktur. Şanslısınız ama pek az kişi dampasız dürbün sabiyleyebilir : ).

quote:

Estafurullah kusur ne demek, olur arada yanlış yazılan şeyler insanlık hali.

Hocam ben tanıdığım bi tüfekçide sabitletmiştim dürbünü. Lazerle yapmıştı bi abimiz o gün bu gündür isabetli atışlar yapıyorum. Dün akşam iş çıkışı eve gelirken o abimizin dükkanının önünden geçiyordum hazır buraya kadar gelmişim boş gitmeyelim diyerekten bi sprey aldım bunu tüfeğin içindeki o boruya sık temizler orayı dedi. Daha kullanmak nasip olmadı :) Tüfek iyi ama ayakta atış yaptıktan sonra insanı yoruyor yaklaşık 50 100 atış yaptıktan sonra cidden yoruyor insanı. Artık o yönde sıkıntım olmıyacak Fitness'a başladım :)

Cidden yaz bi gelsin havalar sıcak olsun atış yaptığım yere giderim video çekerim youtubeye paylaşırım sonra size link veririm :) Tabi profesyonel bi makinam yok htc one x var işte onla çekicez artık idare ediceksiniz :) Gerçi 1080Full hd çekiyor :D
  • quote:

pcp ler guzel ama hava ısını nasıl yapacagız sureklı onu nasıl ve kac paraya tedarık edebılırız benzın ıstasyonlarında hava basamazmıyız:))

Dalgıç tüpü (Scuba) veya özel Pcp pompaları ile doldurulabilir. Tabii tüp hacmi büyük Pcpleri (400cc üstü) doldurmak neredeyse ölüm : ).

Benzin istasyonlarından dolum yaptıramazsınız. Genelde büyük İtfaye merkezlerinde veya dalgıç eğitim merkezlerinde scuba dolumu yapılabilir. Çünkü her dolum yapan makine 300 bar basınca ulaşamıyor. Scuba tüpleri 3 Lt den 12 Lt ye kadar piyasada bolca bulunur fakat Pcp işi için tercih edilen genelde 6 Lt. lik ve 300 barlık scuba tüpleridir.

Scuba tüpüydü, dolum aparatıydı fiyatı 600 tL yi bulur ve 6 tL dolum ücreti 50 tL dir. Bt - 65 gibi 200 cc hava hacmine sahip bir Pcp aldığınızı düşünürsek ortalama 40 kere dolum yapabilir ve 40 * 20 = 800 pellet atabilirsiniz. Orta halli pellet de kullandığınızı düşünürsek 750 pellet fiyatı 45 tL desek + 50 tL yani her 3 kutu pellet kullanımında 95 tL para verirsiniz.

Pompa aldığınızı varsayalım; iyi bir pompanın fiyatı 400 / 450 tL ve 80 pompada 200 cc hava tüpünü doldurabilir. Pompanın problem çıkartmadığını düşünürsek ve fizikende iyi durumdaysanız tabii ki pompa daha ucuz olacaktır.

Şahsen ben pompa alıp her 20 atışta bir 80 pompa yapacağıma tek kırma bir yaylı havalı almayı tercih ederim : ) ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 3 Mart 2013; 16:49:04 >
  • Profesyonel kameram ayırca 1080p hd çekebilen benimde telefonum var ve aynı tüfekten ne şans ise bende'de var

Bazı arkadaşlar arasında henüz ben mod 125'in ne demek olduğunu bilmediğim zamanlardan bu zamanlara kadar iddalar sürüyor gibi gözüküyor 150 metre gerçi daha sonra 50 metreymiş falan ama neyse yatagun stabilizatör'üm yani dampam'da geldiğinde 50 veya 150 metre'den şişemi'dir nedir her neyse onu vurmayı veya patlatmayı bende bir deneyeceğim gerçi herkes deneyeceğim yapacağım video çekeceğim diyor ama

Görelim bakalım bu tüfek nasılmış neymiş ne değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 3 Mart 2013; 18:37:02 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deagles48

Dostum bahsettiğin şey bumu'dur

http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?YataGun_Dampa_Mount=&ID=141

Evet ...

Yatagun marka dampam geldi

İlk önce söylemeliyimki yatagun müşteri hizmetleri çok ilgili ürünün yanında birde üzerinde yatagun amblem'li
    şapka göndermişler

Hatsan Mod 125 Sniper aldım

Dampayi ilk fırsatta deneyeceğim bana dürbünü bağlamak için olan diğer sıradan metal parçalardan pek farklı gelmedi tufekten gelen cekiç
    darbelerini pek absorbe edecek gibi durmuyor ama umarım ise yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 7 Mart 2013; 14:05:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Dostum bahsettiğin şey bumu'dur

http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?YataGun_Dampa_Mount=&ID=141

Evet ...

Yatagun marka dampam geldi

İlk önce söylemeliyimki yatagun müşteri hizmetleri çok ilgili ürünün yanında birde üzerinde yatagun amblem'li
    şapka göndermişler

Dampayi ilk fırsatta deneyeceğim bana dürbünü bağlamak için olan diğer sıradan metal parçalardan pek farklı gelmedi tufekten gelen cekiç
    darbelerini pek absorbe edecek gibi durmuyor ama umarım ise yarar

Hayırlı olsun.
    Dampandan memnun kaldın mı? ona göre bizde hareket edelim.
  • Arkadaşlar bende de bu tüfek var garantili ve özel dürbünlü ANSAR 3-9x40E kullanım alanım az olduğu için satıyorum. İstedğim fiyat 330 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_mail
    Dampandan memnun kaldın mı? ona göre bizde hareket edelim.

Dostum dampa'yı henüz test edemedim bu aralar biraz yoğunum sınavlarım var tüfeği'de dönerken köyümde bıraktım ama bir kaç hafta içerisinde deneme imkanım olacak sonuçları size bildireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 10 Mart 2013; 15:42:38 >
  • quote:

quote:

dalgıç tüpüyle dolduruluyor

pcp si olmayanlar gerksiz yorum yapmasin. soruya gelince pcpler pompa yla veya herhangi bi tuple doldurulabilir ama tupun icinde azot-argon-kuru hava olabilir baska hicbirsey kesinlikle olmamali ve tup minumum 200 bar olmali yani diyelimki sende oksijen tupu var
    onu bossaltirirsin azotu bastirirsin kullanirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

Arkadaşlar bende de bu tüfek var garantili ve özel dürbünlü ANSAR 3-9x40E kullanım alanım az olduğu için satıyorum. İstedğim fiyat 330 TL

fiyat iyide durbun rezalet ama baslangic icin iyi bir set yoksa senin tufegin 2 kati pahali durubunler kullaniyorum ben:

nikko stirling 10-50x60
  • quote:

Orijinalden alıntı: efedokmeci

quote:

Arkadaşlar bende de bu tüfek var garantili ve özel dürbünlü ANSAR 3-9x40E kullanım alanım az olduğu için satıyorum. İstedğim fiyat 330 TL

fiyat iyide durbun rezalet ama baslangic icin iyi bir set yoksa senin tufegin 2 kati pahali durubunler kullaniyorum ben:

nikko stirling 10-50x60

Dürbün senin dürbününe göre bir kaç sınıf aşağıda. Fiyatına göre gayet iyi bir dürbün benim tüfeğin üstünde de güzel duruyor :)
  • quote:

quote:

quote:

nikko stirling 10-50x60

Dürbün senin dürbününe göre bir kaç sınıf aşağıda. Fiyatına göre gayet iyi bir dürbün benim tüfeğin üstünde de güzel duruyor :)

yani soyle soyleyim reno -rolls royce gibi dusun ayni durubun bende 2004 yilindaki tufegimde vardi cok kotu degil ama 9 zoom dayken artikil gorunmez oluyo haa ama o fiyata gayet iyi sonucta benimki gibi daystate air ranger in ustunde degil ama mod 125 ustunde durubunsuz kullanmayin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nikko stirling 10-50x60

yani soyle soyleyim reno -rolls royce gibi dusun ayni durubun bende 2004 yilindaki tufegimde vardi cok kotu degil ama 9 zoom dayken artikil gorunmez oluyo haa ama o fiyata gayet iyi sonucta benimki gibi daystate air ranger in ustunde degil ama mod 125 ustunde durubunsuz kullanmayin

Zaten şekli dürbün veriyor. Satmaya kalkmasaydım üzerine çok yatırım yapardım ama böyle olması gerekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaydogan

quote:

Orijinalden alıntı: buraktoprak87

bu arada silah alacaklara tavsiye: kesinlikle internet sitesinden bakıp video izleyip direk sipariş vermeyin.fırsatınız varsa gidin bir avcılık dükkanına deneyin biçok markayı. karar vermenizi hızlandırır.

dostum ben hatsan striker 1000 s aldım 2 ay önce 160 liraya aldım fakat piyasada 170-180 gibi fiyatlara satılıyor bu tüfeği alırkende mod 125 sormuştum 300 lira demişti yanlış hatırlamıyosam istersen numarasını verebilirim

arkadaş çok doğru söylüyor heleki silah konusunda asla internetten sipariş vermeyin derim.çünkü şöyle bir durum var internet üzerinden verilen siparişle gelen üründe bir arıza olsa geri dönüşü gidip bir av bayisinden görüp inceleyip almandan çok daha zor olacaktır. mantıklı olanı gidip görüp incelemek
  • Hatsan bir numaralı favorim. Ama özellikle üzümlü yapımı olan havalı tüfekler çok daha ekonomik değerlendirmeye alınabilir. Tabi hatsan kalite olarak vazgeçilemez. Havalı tüfekler burada Havalı Tüfek Fiyatları
  • merhaba arkadaşlar sadece merakımdan soruyorum.
    sniperlarla ilgili pek bilgim de yok anlayış gösterirsiniz umarım.
    Hatsan Mod 125 'in vuruş menzili kaç metreye kadar acaba.
    genel bir okuma yaptım ama 40 metre dışında bir atış yapılmamış.
    daha uzak mesafeler için uygun fiyatlı performans verebilecek diğer modelleri de yol göstermeniz dahilinde incelemek isterim.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.