Şimdi Ara

hatsan mod 15 sniper yaylı ile vortex farkı nedir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi bi vortex modeline hava doldurmak için aparat felan almamız mı gerekiyor ?
    vortex olmayan modeli için boyle bir olay varmıdır? yardımlarınız için tesekkurler
  • http://forum.donanimhaber.com/m_90436370/tm.htm dikkatlice oku farklari gorursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEZERAV

http://forum.donanimhaber.com/m_90436370/tm.htm dikkatlice oku farklari gorursun.

öncelikle ilginiz için teşekkür ederim farklarına baktım epey bi fark var.

peki bu vortex te pcp ler gibi hava doldurma olayı felan varmı ? bana extra maliyet getiricek herhangi bir şey? (kastettiğim dürbün vs değil hava pompalama vs gibi.)
  • Hic bir ekstra maliyet yok kardesim. Sadece yay yerine piston var. pompa vb gerektirmez yani pcp tufek degildir.www.sezerav.com incelemeni tavsiye ederim.
  • cok teşekkür ederim
  • MERHABA

Hatsan Mod 125 VORTEX Sniper (5.5mm /.22cal) Havalı Tüfeğim satılıktır. Namlu çıkış hızı 305m/s (1000fps)

Durumu SIFIR. Genel özellikleri için biraz internette araştırma yaparsanız ne kadar güçlü olduğunu görürsünüz.

Sıfır'ı 580-600 tl arasında oynaklık göstermektedir.
    Başlangıç için değil orta üst düzey bir makinedir. Kırma kolunu kırmak için güç ister :) Çelimsiz güçsüz arkadaşlara tavsiye etmem.

3 AОUSTOS 2015 FATURALI

Satma sebebim büyük heyecanla ve istekle aldım ama gerçekten ağırlığı beni biraz yordu bu sebebten başka tüfeklerde tercihimi yapmak istiyorum 20 atış yaptım dürbünü hiç kullanmadım aldığım gibi poşetinde duruyor ..

Ürün tamamen satılıktır. HİÇ BİR SIKINTI PROBLEMİ KESİNLİKLE YOKTUR. ELDEN TESLİMAT İÇİN YALOVA İSTERSENİZ KARGO İLE GÖNDERİM VARDIR. KARGO ALICIYA AİTTİR.

FİYAT:500 TL bu şekilde 100 lira kazancınız olacaktır bilginize...

SAYGILAR

RESİMLERDE NE GÖRÜYORSANIZ HEPSİ ALACAОINIZ ÜRÜNLERDİR.
     hatsan mod 15 sniper yaylı ile vortex farkı nedir hatsan mod 15 sniper yaylı ile vortex farkı nedir hatsan mod 15 sniper yaylı ile vortex farkı nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga aslan -- 13 Ağustos 2015; 0:54:23 >
  • Sevgili Kardesim,

Arkadasinda dedigi gibi baslangic icin vortex alma tavsiye etmem eger tecruben var ise havali tufeklerde kesinlikle tavsiye ederim.
  • Ben vorteksli olan modelini kullanıyorum. Geri tepmesi yaylılara göre daha az. Bu yüzden daha isabetli oluyor. Tüfek henüz 500 atışa ulaşmadı ama 70mt mesafedeki atışlarda saçmaları 25*25cmlik plakanın içine atabiliyorum. Arkasına pazar tahtası koymama rağmen bazı saçmalar delip geçebiliyor. Kullanırken dikkatli olmak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.