Merhaba turktelekom kullanıyorum. Hattım şuan benim üzerime değil. Aile bireylerimden birinin üzerine. Ben bunu vodofone taşısam ve ordayken üzerime alsam. Sonra tekrar turktelekoma taşıyabilir miyim. Hattı üzerime aldıktan sonra bir bekleme süresi var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hattı üzerine aldıktan sonra numara taşınır mı
-
-
Var deniyor ama taşıma yapanlar oldu .Yapabilirsin
-
Hat devri denen işlem aslında birinin üzerindeki hattı kapatıp diğerine aynı numarayı yeni hat olarak satmak denebilecek bir işlem. Haliyle devir için yeni hat vergileri ödenir, yeni hat alımına özel kampanyalardan yararlanılabilir ve büyük ihtimalle de yeni hat gibi 3 ay başka operatöre taşınamaz.
Denemediğim için büyük ihtimalle diyorum ama mantıken öyle olması gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım acaba hiç riske atmasam mı?
Neyi anladınız acaba ?
Taşımak istemiyor musunuz ?
Taşınıyor hat ...
Ne riskinden bahsediyorsunuz ki?
-
@Tyznker @krkmz1666 Ana numara hangi operatöre aitse yani hat sıfır olarak türk telekom dan mı türkcell den mi vodafone dan mı alınmış önce onu öğren sonra hangi operatörden alınmışsa numaranı o operatöre taşırsın devir (üzerine alma) işlemini o şekilde yaparsın başka türlü olmaz.
Benim oğlanın hat benim üzerimeydi türk telekomdan almıştım çok önceden. Hat uzun zaman önce turkcelle taşımıştık şuan mevcutta turkcell kullanıyor tutturdu hattı kendi üzerime alacağım diye gittik turkcell ana bayiye (tim) görevli sistemi açtı ve dediki sizin numara ilk türk telekomdan alınmış devir işlemini anca numarayı türk telekoma taşıyıp devir işlemini türk telekom yapabilir sadece dediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 21 Eylül 2024; 13:14:52 >
Sorunumuz devir değil
devirden hemen sonra hat taşıma yapılıyor olması
-
Üyenin yazdığı üzere hattı önce taşıyıp kendi üzerine devralmak istiyormuş bende taşıma yapmadan fazla zaman kaybetmemesi açısından olağan şeyleri yazdım bşr ikincisi devir aldıktan sonra hattı taşıyabilir bir kısıt yok
Hocam çok teşekkür ederim yazdığınız bilgi çok önemli gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyznker -- 21 Eylül 2024; 13:36:41 > -
Sizde sağolun umarım işiniz çözülür
Kaç gün beklediniz devir için acaba?
Yeni hat geldi mi birde size. Yoska mevcut hattan mı devam edildi.
-
@ krkmz1666 sizi de çözemedim gerçekten. Yardım etmek için mi sinir bozmak için mi burdasınız anlayamadım. Mümkünse kendi işinize bakın.
-
Geçen yıl yapmıştık devri aklımda kalanları yazayım önce türkcell den türk telekom faturasıza numara taşıdık hat 4 güne açıldı sonra gittik türk telekom il müdürlüğüne (evimize yakın olduğu için il müdürlüğüne gittik belki normal ana bayilerde yapabilir) devir işlemini yaptık bir gün sonra benim oğlan polis arkadaşımla birlikte il müdürlüğüne gitmişler polis arkadaş oğlana referans oluvermiş egm 20 gb tarifesini kullanıyor şuan
Bende sizi çözemedim ne yapmak istediğinizi bilmiyorsunuz hayırlı işler sizede
Üye ne yapmak istediğini bilse akışına bıraksa herşey hallolacak
Ben sizi çözemedim gerçekten çok ilginç. Hal olmayan bir şey yok. Basit bir soru sordum. Sağolsun insanlar yardımda da bulundu.
Agrasif tuhaf bir tutumunuz var. Hayret edici gerçekten. Umarım tavrınızı insanlara karşı değiştirirsiniz. Çünkü tahammül sınırını aşıyorsunuz.
Ben blokluyorum sizi.
-
Bloklayıp riske atmasaydınız hiç yazık olmasın sizin için
Size tavsiyem mevcut operatörünüzde taahhüt varsa onun bitimini bekleyin, sonra hattı devir olacak operatörün faturasızına taşıyıp devir işlemini yapın. Devirden sonra ise istediğiniz operatöre geri dönmeyi denersiniz, 3 ay taşıyamazsın derlerse de faturasızda genelde ilk aylar bolca hediye paket ve geçişe özel ucuz paketler falan verirler onları alıp 3 ayı faturasızda geçirir öyle istediğiniz operatöre dönersiniz.
Riskli bir durum değil bence, bir benzerini ben de uygulayacağım ama taahhüt bitimini bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 22 Eylül 2024; 3:51:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X