Şimdi Ara

Hava fiLtresi aciL yardımmm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşLar geçirdiğim ufak kazadan sonra arabama tekrardan yarın sabah kavuşuyorum inşaLLah.SizLere sorum hava açık fiLtresi taktırkmak istiyorum arabaya ancak benim egzos 3 senedir değişmiyor hava fiLtresinide taktırırsam egzosu değiştirmek gerekir mi yoksa gerekmez mi.Hava fiLtresinden sonra yakıt tüketimi artar mı aynı mı kaLır yoksa azaLır mı? araba 2000 modeL ford fiesta fun bu arada montajdan sonra bi sorun yaşarmıyım performansı düşer mi acaba

• açık hava filtresi takınca geneld eyakıt sarfiyatı düşüyor ancak o sesi duymak için iyice basmazsan
  • 2000 MODEL Megan 1 ARACIM VAR YANLIZ yakıt durumu biraz rahatsız ediyor 100km/10,7 gibi benzin yaktığını görüyorum yol bilgisayarından sizce fazla değilmi cevaplarınız iin tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenannkose

2000 MODEL Megan 1 ARACIM VAR YANLIZ yakıt durumu biraz rahatsız ediyor 100km/10,7 gibi benzin yaktığını görüyorum yol bilgisayarından sizce fazla değilmi cevaplarınız iin tşk.

Hocam bizim konumuzLa bi aLakası var mı şimdi senin sorduğun sorunun yada sende hava fiLtresi taktırdın ondan sonra mı farketti tüketim değeri?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.