arkadaşLar geçirdiğim ufak kazadan sonra arabama tekrardan yarın sabah kavuşuyorum inşaLLah.SizLere sorum hava açık fiLtresi taktırkmak istiyorum arabaya ancak benim egzos 3 senedir değişmiyor hava fiLtresinide taktırırsam egzosu değiştirmek gerekir mi yoksa gerekmez mi.Hava fiLtresinden sonra yakıt tüketimi artar mı aynı mı kaLır yoksa azaLır mı? araba 2000 modeL ford fiesta fun bu arada montajdan sonra bi sorun yaşarmıyım performansı düşer mi acaba
açık hava filtresi takınca geneld eyakıt sarfiyatı düşüyor ancak o sesi duymak için iyice basmazsan
2000 MODEL Megan 1 ARACIM VAR YANLIZ yakıt durumu biraz rahatsız ediyor 100km/10,7 gibi benzin yaktığını görüyorum yol bilgisayarından sizce fazla değilmi cevaplarınız iin tşk.
quote:
Orjinalden alıntı: kenannkose
2000 MODEL Megan 1 ARACIM VAR YANLIZ yakıt durumu biraz rahatsız ediyor 100km/10,7 gibi benzin yaktığını görüyorum yol bilgisayarından sizce fazla değilmi cevaplarınız iin tşk.
Hocam bizim konumuzLa bi aLakası var mı şimdi senin sorduğun sorunun yada sende hava fiLtresi taktırdın ondan sonra mı farketti tüketim değeri?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme