Şimdi Ara

hava yapan soğutma sisteminin havası nasıl alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antifriz değiştikten sonra , hava kalmışsa nasıl alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 9 Mart 2015; 13:02:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Motorun radyotorunden çıkan borularla vida veya vanaları vardırrolanti devrinde sıcak motorda o vanalarıbiraz gevsetin ddahasonra kkesintisiz antifiriz gelinceye kadar bekleyip vanaları sıkın. YYalnızddikkat edin elinizi yakmayin

• araç soğutma sistemi için 90 derece sıcaklığa kadar dayanıklı sprey conta tavsiye edebilecek varmı
  • BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Sıvı contadan mı bahsediyorsan hepsi o derecelere dayanıklı loctite filan olabilir kırmızı renkli.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Sıvı contadan mı bahsediyorsan hepsi o derecelere dayanıklı loctite filan olabilir kırmızı renkli.

hocam radyatör genleşme kabı üst tarafından çatlamış

hava yapan soğutma sisteminin havası nasıl alınır
    motor sıcaklığına ulaşınca sıcak su basıncı ile az da olsa su sızdırıyor
    burayı onarmak için düşünüyorum sprey veya sıvı olması farketmez yeterki uygulanması kolay olsun
    link verebilirmisiniz

• Araba çalışır halde olacak . Su haznesinin kapağı açık dururken su hortumunu eliniz ile pompalayin . Ben hep bu yöntemi kullanıyorum .

Eğer sadece sızıntı varsa sprey vernik atabilirsin bir kaç kat onun sışında değişik yapıştırıcılar var ama denemek lazım depoyu değiştirmek daha kesin sonuç verir sana basınç dülürüp hararet yapmasın araç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Eğer sadece sızıntı varsa sprey vernik atabilirsin bir kaç kat onun sışında değişik yapıştırıcılar var ama denemek lazım depoyu değiştirmek daha kesin sonuç verir sana basınç dülürüp hararet yapmasın araç.

hocam yetkili servis denilen muhteremler bu sızıntıyı tespit edip bana telefonla bildiriyorlar kabın değişmesi lazım dediklerinde kabul ettim ama aracı servisten çınardıktan sonra başka bir usta değiştirilmediği farketti
    sanayide yeni parça bulamadım ve servisle tekrar muhatap olmak istemiyorum
    ben çatlağın üzerine japon yapıştırıcı döküp tırnak cilası sürdüm ama kafi gelmiyor
    son çare havya ile çatlağı dağlamak gibi görünüyor

• ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    hocam tavsiyeniz üzerine evde bunu bulup çatlağın üzerine sıktım
    http://www.hobisitesi.com/?urun-1725-ponart-parlak-sprey-vernik---400-ml

Fiyatı çok o ürünün daha ucuzlarını deneyin bir de bir kaç kat atın 5-10 dakika bekleyip ben bunu led şeritin üstüne sıkıp su geçirmezlik kazandırıyordum.

• ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    hocam satın almadım evde vardı
    bu verniği sıkarken başka parçalara gelmemesine dikkat etmelimiyim

• Tabikide dikkat edin etrafına gazete filan koyun. daha sonra uygulama yapacağınız bölgeyi güzelce temizleyin ve bunu uygulayın. Bir kaç kat uygulayın uygulama aralıklarını fazla bırakın.
  • fazla sıktım ve birkaç damla genleşme kabından alttaki şasiye geldi
    umarım başka bir soruna neden olmaz

• hocam düşünüyorumda araç servisten bu halde çıktıktan sonra yağ değişimi için sanayiye girmesek bir süre sonra hararet yapıp belkide conta yakacaktık
    ve bunlara rağmen yetkili servis kisvesi altındaki bu fırsatçılar sorumluluk almayacaklardı
    bunlara yaptırım uygulayabilecek sorumlu bir kurum yokmudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuKır -- 9 Mart 2015; 20:34:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.