Şimdi Ara

Havalar Isındı Fan Beni Deli EDİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar havalar ısınınca çoğu bilgisayar kullanıcısı gibi benim bilgisayarın fanından aşırı ses gelmeye başladı.Önerileriniz

• quote:

Orijinalden alıntı: daemon400

Evet arkadaşlar havalar ısınınca çoğu bilgisayar kullanıcısı gibi benim bilgisayarın fanından aşırı ses gelmeye başladı.Önerileriniz

hangi fanları kullanıyorsun akasa viper çok öneriyolar ben hepsini ona çeviricem galiba sessiz ve performanslı olduğunu sölüyolar
  • Muhtemelen işlemci soğutucusunun fanıdır ancak yine de bir bakın siz hangi fandan geliyor o ses
    Sisteminizle ilgili biraz daha bilgi de verirseniz birşeyler tavsiye edilebilir elbette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

Muhtemelen işlemci soğutucusunun fanıdır ancak yine de bir bakın siz hangi fandan geliyor o ses
    Sisteminizle ilgili biraz daha bilgi de verirseniz birşeyler tavsiye edilebilir elbette.

Evet işlemci soğutucusu fanı doğru söylediniz hocam çözüm için şöyle bir şey yaptım inşallah yanlış bir şey yapmamışızdır.Eski bir kasam vardı içinde hiç bir donanım yok tabi bu kasa fanları olurya güç kaynağının altında ya da üstünde söktüm o fanı,benim kasanın yan tarafıda delikli oraya monte ettim.Şöyle düşündüm işlemciden çıkan sıcaklık bu fan vasıtası ile dışarı çıksın.Şu anda da sesde azalma oldu farketti biraz
  • oda bir yol ama sesi daha da azaltmak istersen imkanın varsa çapı daha büyük fan almanı tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.