Şimdi Ara

Havalı Tabanca

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar küçüklükten beri silahlara ilgim vardı . Kuru sıkıda , normal silahta gördüm sıktım vs. Ama ruhsat vs çok pahalı işler. Onun yerine arkadaşlarla bişeyler vuralım falan diye havalı silah almak istiyorum. Sadece baktım . Bi bilgim yok daha yeni bakıyorum açıkcası. Kullanış olarak nasıldır ? Hangisi iyidir ? Kullananlar varsa bilgilendirsin . Neyi alayım başlangıcta ?
  • Eğer kuvvetli bir tabanca arıyorsanız yerli yapım dünyadaki en iyi havalı tabancalar dan biri olan zoraki ultra HP yi tavsiye ederim. CO2 li bir tabanca isterseniz Makarov blow back olmayan modelini öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidayet güneşi H kullanıcısına yanıt
    Bunların sistem nasıl tam olarak. Habire hava mı basmak lazım

• Makarov CO2 tüpüyle çalışır fiyatları uygundur. Zoraki Üzerinde kendi pompası vardır her atıştan önce elle pompalayarak atışa hazır hale getirilir.

• Youtube da incelemer var oradan bakabilirsiniz

• tek tek atan cok sıkıcı gelır,elle pomba bas guclu olur dıyen usttekı kısının dedıgı tek atıstır

c02 tuplerın hepsı kısa mesafe ıcındır boncuk yada sıvrı pellet atan dıye ıkı turdur,boncuk az deler sıvrıler ıyı deler

kurma kolu gerı gıden var sabıt kalan var
    sonucta tufek daha uzak daha guclu olur tek atıs tufekler 300 tl ama serı atanlar 700 tl falan
  • Öncelikle iki tip havalı tabanca var biri plastik bilye atar diğeri metal bilye atar. Eğer cam şişe vs kırmak isterseniz metal bilye atan modellerden seçmenizi tavsiye ederim. Tabancaların çoğu co2 tüp ile çalışır bir co2 tüp ile genelde 40-50 atış yapabilirsiniz. Co2 tüplerinde fiyatları 2-3 tl arasındadır.

https://www.avistanbul.com.tr/JERICHO-B-IWI-Blowback-cal-45-mm-siyah,PR-161470.html

Bence satın alacak isen blowbackli yukarda önerdiğim ürünü inceleyebilirsin. Blowbackli havalı tabancalar gerçeğine daha yakın oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    havalı tüfek dürbün tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    havalı tüfek önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Airsoft tabanca seçimi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burada güzel bir inceleme yazmıştım. okumanızda bilgi edinmek için fayda var.http://www.alperheper.com/umarex-xbg-havali-tabanca-incelemesi/

• İncelememdeki silah stoklarda tükenmiş ama o zamanlar çelişkide kaldığım bir model daha vardı. türkiyede en çok aatan modeldir. ayrıca set halinde oldukça ekonomik. mutlaka bir bakın derim.

• Selamlar ben kendiminkilere inceleme videoları çektim. Bak bunlara belki ilgini çeker bir tanesi bence hepsi güzel :))

• Slm arkadaşlar bin lira seviyesinde sorunsuz çalışan ne önerirsiniz 15 20 metrede etkili olursa iyi olur saygılar...
  • blgt_34 kullanıcısına yanıt
    elimde sıfıra yakın bir alet var istersen yardımcı olayım ? Tabanca set halinde . Yedek şarjör , havası , mermisi dahil :)
  • Nedir acaba markası ve fiyatı yazarmısınız.
  • up
  • ben aldım satacam hocam neye up :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Made IN Darende

ben aldım satacam hocam neye up :d
    Hangi marka aldın hocam niye satmak istiyosun bende alıcam airsoft arıyorum kendime

• bw m92 aldım kendime ; asker oluyorum artık havalısıyla falan uğraşamam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.