Şimdi Ara

havyayla eli yakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elektronik isinde çalışıyorum . Havyayla uğraşıyoruz elimizi yakabiliyoruz bazen Silverdin sürüyorum ama acısı sürüyor bazen . Daha iyi bir ilaç var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben çoğu zaman dalgınlıkla yakıyorum dumandan başım dönünce :D Şahsen krem sürmeye gerek duymuyorum yaktığınız yer 400 450 santigrat gibi çok çok yüksek bir sıcaklık olduğundan oksijenle temas ettiği her saniye oksijen içten içe reaksiyona girerek orayı daha fazla yakıyor bildiğiniz üzere yakıcı bir tepkime.Bunun için oksijenle temasın kesilmesi gerek.Yanınca yanan kısmı zeytinyağına hafifçe bir bandırın.Yada yarayı kaplayacak şekilde sürün.Yağ,oksijeni dışarıda tutacağından acı yavaştan kesilecektir.En son soğuk suyla yıkayın.Ardından suyu biraz ılıtın ve yeniden yıkayın.Bu rahatlatacaktır.Yara bandıyla kapatın acısı 1 gün bile sürmez. Alternatif tıp :)

• Hangi ilac iyi gelir bilmiyorum ama surekli el yakmak normal degil

• Silverdin hikaye , anestol lokal anestezik yani bölgesel uyuşturucu.
    Sürdüm sanki hiç yanmadı gibi.. olacak sanma.
    İlk sürdüğün anda biraz daha ısınmış hissedersin , sonra uyuşur.
    Nispeten daha az acı ile geçiştirirsin.

@brkymtl11 baya uzman gibisin bilirsindir , yanık yere asit sürmenin etkisi nasıl olur ?

Dedikleri gibi yakıp da uff diyeceğine havya kullanmasını öğren.
  • Ben de uzun süre çalışan halojen projektörün tam arkasına dokundum 2-3 kere. Ampulün olduğu yer. Cihaz 500W'lık, 1000W'lık ise bir şey demiyorum en yakın çeşmeye gitmek için 15 saniyeniz var.
  • CyberXTR kullanıcısına yanıt
    Sürekli yakiyorum demedim . Ses sistemi yaptigimzdan havyayi derin yerlere indirip pek net gormedigimiz yeri lehimleyebiliyoruz bilmedn konusma

• havya nin yakmasini bilmemde annanem eskiden bir yerim yandiginda tuz dokup tukuruyodu acisini aninda kesiyordu

gecensenede yuzum yanmisti yuzumu sardilar tuzlu su ile surekli islak tutmami soylediler

umarim aciniz son bulur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAYANS İLE BIÇAK BİLEMEK
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

havya nin yakmasini bilmemde annanem eskiden bir yerim yandiginda tuz dokup tukuruyodu acisini aninda kesiyordu

gecensenede yuzum yanmisti yuzumu sardilar tuzlu su ile surekli islak tutmami soylediler

umarim aciniz son bulur

Uzun vadede çekeceğiniz acıyı 2-3 saniye içinde çekiyorsunuz o yandan kötü
  • havya ile uğraşırken elin yanıyosa bu işte acemisin dostum yavaş yavaş el yakmamayı öğreneceksin az kaldı
  • Deme öyle be , döver bak ayıramayız.
    Ben nasıl olsa yedim dayağı yazabilirim.

Oynamasını bilmeyen gelin yerim dar demiş.
    Yerini genişletmişler
    Yenim dar demiş...

Neyse sorun değil öğrendin süreceğin şeyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.